fajnychocoffee 11.12.07, 15:45 Już jest w Poznaniu od paru tygodni!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pik Re: Czekoladziarnia Chocoffee w Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 16:57 Byłam tam, rewelacyjna czekolada, wspaniały klimat i atmosfera i to nawet w ogrąglaku gdzie mieści się ten lokal :). Rzeczywiście warto to miejsce zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chocoffee - Poznań Otwarcie czekoladziarni Chocoffee w Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 17:49 20 listopada 2007 roku Chocoffee otworzyło pierwszy lokal w Poznaniu. Przestronny lokal o pięknej aranżacji wnętrza wyznacza w tym zakresie nowe standardy. Kolorystyka utrzymana w brązie i ecrú harmonizuje z pięknymi obrazami zdobiącymi ściany. Wszystko sprzyja odpoczynkowi i degustacji. A jest co degustować - poznański lokal jako pierwszy wprowadził wino do swej oferty. Jako pierwszy podjął się próby doboru odpowiednich win do serwowanej czekolady. Już dziś lokal ten zdobył sobie wyjątkowe miejsce na mapie słodkich miejsc Poznania, tę wyjątkowość umiejętnie podkreśla wytrawny smak win i taka sama atmosfera wnętrza. Chocoffee Poznań ul. Mielżyńskiego 14 (Okrąglak - parter) 61-725 Poznań Tel: +48 (61) 852 46 86 Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Otwarcie czekoladziarni Chocoffee w Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 11:04 Gdyby właściciele szarpnęli się na reklamę, to nie musiałabyś (musiałbyś) się tutaj produkować.Marny początek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubas Re: Czekoladziarnia Chocoffee w Poznaniu! IP: *.icpnet.pl 12.12.07, 01:03 a gdzie to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimba Re: Czekoladziarnia Chocoffee w Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 13:19 w Okrąglaku od strony fredry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Czekoladziarnia Chocoffee w Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:12 ma Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Czekoladziarnia Chocoffee w Poznaniu! 12.12.07, 12:08 eeeee, co sobotę jestem w pobliżu i jakoś ten lokal wiecznie wygląda na zamknięty, nikogo w środku nie ma. poza tym - reklama na rofum, bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimba Re: Czekoladziarnia Chocoffee w Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 12:59 A ja tam byłam juz kilka razy, bo chodze na angielski do empiku. bardzo fajny lokal, świetna czekolada, nie to co gdzie indziej kakao albo budyń, super muzyka i przede wszystkim nie wolno tam palić więc mogę spokojnie posiedzieć. Dla mnie bomba aha i duża zniżka dla klientów empiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Czekoladziarnia Chocoffee w Poznaniu! 12.12.07, 14:22 przekonalaś mnie zimba, będę tam w sobotę koło południa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Czekoladziarnia Chocoffee w Poznaniu! IP: *.aster.pl 12.12.07, 17:18 A ja w piątek ok. 18.00. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimba Re: Czekoladziarnia Chocoffee w Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:08 ;) to napisz co o tym myślisz conena, ja byłam dziś po małą czekoladkę na wynos, mniammm.... na taki ziąb jest superrrr taka gorąca Odpowiedz Link Zgłoś