IP: *.icpnet.pl 11.01.08, 17:44
ostatnio ktoś mnie pytał o firmę która zajmuje się drzwiamia ja nie
pamiętałem nazwy. otóż firma która montowała u mnie drzwi to Perfekt
Plus mieszczą się na ulicy poznańskiej i mają w ofercie prócz drzwi
zewnętrznych i wewnętrznych okna i bramy garażowe. pewnie jak każda
firma mają klientów zadowolonych i nie zadowlolonych ja natomiast
muszę powiedzieć iż u mnie wykazali się wysokim profesjonalizmem i
mogę ich z ręką na sercu polecić. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Czapliński Re: drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 23:23
      Cóż, trudno.
      • Gość: Wiola Re: drzwi IP: *.ip.netia.com.pl 17.04.14, 15:34
        Drzwi Słupsk , polecam firmę vox najlepsze ceny, sprawdzony fachowy montaż
    • Gość: gabriela Re: drzwi IP: 83.238.69.* 19.01.08, 12:01
      Mam zle doświadczenie w zakupie drzwi PORTY wewnetrznych w naturalnej okleinie w Progress a potrzebuję jeszcze 2 szt. W tych firmach zakup to jak dobrze to dobrze ale jak coś nie tak...., nie chce następnych drzwi od dołu inne przebarwienie gOra inne po srodku dwa pasy a wg PORTY jest to naturalne przebarwienie.Jeżeli jest tak źle że firma każdy bubel wypycha i zasłania się pośrednikiem to lepiej z zakupem bardzo uważać. Firma Perfekt Plus montuje a kto producent?
      • Gość: natalia Re: drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 20:55
        Znam firmę Perfekt Plus. Zakupiłam u nich gerdę i drzwi
        wewnętrzne "Lutostańskiego" Portę również mają w swojej ofercie.
        Moje doświadczenia są jak najbardziej pozytywne. Bardzo miła i
        kompetentna obsługa. Na temat firmy progress wolałabym się nie
        wypowaidać.
        • Gość: 71 Re: drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 21:07
          ...do pracy, montować, sprzedawać, a nie tu spamowac na forum...
          • Gość: natalia Re: drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 18:39
            niby kto tu spamuje???
        • moli15 Re: drzwi 12.06.15, 07:45
          Też mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą. Co prawda nie dotyczy to Porty a drzwi szklanych z Eclisse (nadmienię na początku, że same drzwi z Eclisse były ok, Pan z tej firmy również - cała wina była po stronie Progress'u). Zamawialiśmy podwójną kasetę na drzwi szklane, wysokość niestandardowa 2.8. Pan Cz. zapisał to sobie wyraźnie na zamówieniu, montaż miał być w ciągu dwóch tygodni. Na montaż Panowie przyjechali w umówionym terminie i jakie było zdziwienie , gdy okazało się, że kaseta jest wysokości standardowej! Pan z Progressu źle zamówił. Oczywiście czas oczekiwania na nową kasetę 2-3 tygodnie. Po zwodzeniu montaż był po 6 tygodniach! Okłamano nas, że jest zamawiana nowa kaseta, kiedy ta cały czas była w Polsce na miejscu, a Progress (by nie obciążać się kosztami kasety zwykłej) zamówił części przedłużające, który szły ponad miesiąc do Polski! I o niczym nas nie poinformowali, a Panu z Eclisse powiedzieli natomiast, że klient (czyli my) wyraziliśmy na takie rozwiązanie zgodę! I zero poczuwania się do winy ze strony Progress'u. Jeszcze utrzymywali, że przecież wszystko ukończyli w terminie. A to, że opóźnili nam całą budowę o ponad miesiąc to się nie liczyło (całą kasetę - w sumie 3 m, trzeba było po montażu zabudować, dopiero potem zabrać się za obrabianie ścian i podłóg). NIE POLECAM FIRMY PROGRESS W POZNANIU!!!! Wcale nie mają tanio, a zero dbania o klienta, tylko kasę by chcieli. Nie narażajcie swoich nerwów na szwank.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka