Gość: itv24.com.pl IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.10.09, 00:47 Zapraszamy do itv24. Cały mecz, konferencja i oprawa po meczu tylko u nas. www.itv24.com.pl/film/668/zawisza_bydgoszcz_-_elana_torun_10/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WKS Re: Derby dla Zawiszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 01:14 Derby są nasze! Zawiszo derby są nasze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Frajerze Derby dla Zawiszy IP: 212.122.223.* 25.10.09, 08:43 Kazik frajerze interesuj się tą swoją bólkonią która ledwo nadąża za resztą żużlowej polski. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek600 Derby dla Zawiszy 25.10.09, 12:56 znów pseudo się popisali przed meczem - banda karków blokowała wejścia i nie można było obejrzeć meczu od początku, ci ludzie terroryzują normalną część widowni... a dziennikarze z Wybiórczej jak zwykle nabiorą wody w usta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zkibic Re: Derby dla Zawiszy IP: 89.191.159.* 25.10.09, 13:49 ciekawe co staloby sie z pracownikiem klubu w Niemczech albo Anglii ktory zezwolilby "kibicom" zamknac w ten sposob czesc stadionu z kilkoma tysiacami kibicow bez zadnej drogi ewakuacji. gratuluje glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Derby dla Zawiszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 22:51 a ja jakoś wszedlem i nie bylo problemu chyba byleś na innym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kcy Derby dla Zawiszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 13:30 Nie rozumiesz BARANIE ze to miał być efekt wizualny jak wchodzi nagle 7 tys kibiców RAZEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozd Derby dla Zawiszy IP: *.chello.pl 25.10.09, 14:49 normalny..debil to chyba ty jestes jesli nie umiesz nacisnac klamki i przejsc albo obejsc to innymi wejscie,.. bylo jasne powiedziane wszystkim ze wchodzimy razem ..umyj uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noramly Re: Derby dla Zawiszy IP: *.chello.pl 25.10.09, 14:58 czego n ie rozumiem :::gdzie bylo powiedziane ze wchodzimy wszyscy>????;;; dlaczego mam was niby sluchac???ja przyszedlem na mecz a nie z debilami sie utozsamiac co sobie jakies akcyjki urzadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Derby dla Zawiszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 20:32 Chłopaki, dajcie spokój... matołom i przydupasom KD i tak nie da rady wytłumaczyć na czym polega prawdziwe kibicowanie, młyn etc. matoł pozostanie matołem - nawet wtedy, gdy stać go na garnitur i wrzucenie do urny głosu na KD :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Derby dla Zawiszy IP: *.chello.pl 25.10.09, 23:02 boze ludzie wy nie rozumiecie niec ta banda jak wy to nazywacie "opalonych karkow" to kibice dzieki ktorym teraz mozesz sobie chlopie jeden z drugim na mecz Zawiszy przyjsc. Dzieki im mamy takie piekne oprawy Oni wspieraja naszych kibicow nie tak jak wy raz dwa razy w sezonie jak derby sa na mecze swojej druzyny chodzi sie ZAWSZE a nie tak jak wy. nie piszcie zabych glupot ze nie mozna bylo wejsc jak juz tak nie mogles chwile postac i i wejsc z Nami to mogles podejsc do bramy zlapac za klamke i na sektor to takie trudne??? nie pisz ze nie mozna bylo bo sam widzialem jak pare osob wchodzilo nawet na filmiku Itv24 widac ze juz kilkanascie osob siedzialo na B wiec nie wywolujcie jakiegos zamieszania widac ze wy to wlasnie ludzie od glinskiego i dombrowicza DERBOWICZE za dyche ps. ja sam chodze na mecze Zawiszy dopiero drugi sezon ale jestem na kazdym meczu u nas i jezdze na prawie kazde mecze wyjazdowe i przez te dwa lata widze co te "karki" robia dla Zawiszy i jak organizuja takie cos ze wchodzimy po pierwszym gwizdku wszyscy razem zeby byl fajny efekt to nie marudze tylko sie ciesze ze robimy cos wszyscy razem zeby byl fajny efekt!!! wy i tak tego nie zrozumiecie My chodzimy na stadion Zawiszy zeby pomagac pilkarza i sie bawic na trubunach a nie tak jak wy sie znacie na "prawdziwym kibicowaniu " i siedzicie w ciszy na stadionie. DERBY SA NASZE ZAWISZO DERBY SA NASZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Derby dla Zawiszy IP: 96.18.162.* 25.10.09, 01:00 ogromne zwyciestwo Stowarzyszenia z ostatnia druzyna tabeli.brawo. ale i tak ta SP Zawisza[druzyna]nie ma szans na awans.dobrze,ze nie bedzie barazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noramly Re: Derby dla Zawiszy IP: *.chello.pl 25.10.09, 12:58 powiem wprost poszedlem na mecz z kilkoma znajomymi i przed bramami noespodzianka ,kibice(o ile miozna tak nazwac tych opalonych lysych debili)pozamykali bramny na trybuny i sobie robili protest !! niedopuszczalne gdzie byla ochrona ??kto na to pozwoli huy mnie obchodzi ich protest nie chce sie z nimi utozsamiac ide na mecz i tyle ,i po 15 minutach przed brama ,poqwiedzielismy dosc i oddalismy bilety ,wiecej takich ludzi bylo jak ja ,ostatni raz byl;em na zawiszy ,brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiszak Re: Derby dla Zawiszy IP: *.chello.pl 25.10.09, 13:50 Bez przesady nikt nie blokował bram. Było powiedziane wchodzimy wraz z pierwszym gwizdkiem. Efekt był piorunujący! Wszyscy na mecz weszli. Co za piknik brak słów trzeba było iść na trybunę A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noramly Re: Derby dla Zawiszy IP: *.chello.pl 25.10.09, 14:56 tak sie sklada ze mialem bilety na trybune a ale debile blokowali wejscia wiec jak mielismy niby przejsc??? zreszta jak chceliscie wejsc zeby efektownie wygladalo trzeba bylo poczekac sobie przed stadionem a nie blokowac normalnych kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzgw Re: Derby dla Zawiszy IP: *.chello.pl 25.10.09, 15:17 Stałem przy bramie z prawej strony trybuny B przez około godzinę. Nie byłem zachwycony tym, że nie mogę wejść od razu na stadion, ale efekt ostateczny był ok. Co do nie wpuszczania - stałem przy bramie i te osoby, które miały bilety na trybunę A wchodziły bez problemów. Ten kto zakupił bilet na trybunę B i liczył, że zakupi popcorn i będzie pikniczył mógł przez chwilę pomyśleć i ogarnąć, że cała B będzie aktywnym młynem. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Derby dla Zawiszy + i Kibiców IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 15:07 Dobrze, że wróciłeś chłopie ze znajomymi do domu - jak ktoś jest tępy i niewiele rozumie - to lepiej żeby w chałupie siedział i wstydu na mieście nie robił. To był zamierzony efekt wejścia jednej, wielkiej, zwartej grupy kibiców - Kolega przez megafon w prosty, KULTURALNY i przejrzysty sposób sprawę wytłumaczył. Jeśli jeszcze kiedyś będziesz się zastanawiał (wraz ze swoimi znajomymi) czy pójśc na mecz Zawiszy - daj sobie spokój - zostań w domu. Około 6 tysięcy prawdziwych kibiców jest z faktu wspólnego wejścia na stadion bardzo zadowolonych. Zainteresowanych odsyłam na stronę itv24 - na filmie widać tylko rozradowane / rozśpiewane / genialnie kibicujące osoby. I jeszcze jedno. Żaden mecz rozgrywany w ten weekend w Polsce nie mógł się poszczycić taką frekfencją jak derby w Bydgoszczy. (derby bytom - ruch ok 7,5 tys - a to jest ekstraklasa - u na 8 100) Odpowiedz Link Zgłoś
sanami Re: Derby dla Zawiszy 25.10.09, 21:21 normalny-baranie ,ja tez uznaje sie za normalnego-piknika i nie siedze na B,ale rozumiem intencje .nie bylo zadnych chamskich zachowan ,gosc informowal przez megafon .ze wszyscy wchodza w jednym momencie i tylko kretyni mogli miec z tym problem .a jak poszedlesz do domu to juz nie wracjac z kolegami panienkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Derby dla Zawiszy IP: 96.18.162.* 26.10.09, 02:51 to co,na mecze Stowarzyszenia moga chodzic tylko ludzie o mentalnosci Kiboli,tak? a jak ktos chce sie tylko rozerwac ta zabawa,jaka jest sport,to uwazacie go za dziwaka i ma siedziec w domu,tak?oj sponsorzy,na kogo wy wydajecie swoje pieniadze? nie macie szczytniejszych celow w zyciu? te 3% caly czas chca wszystko i wszystkim dyktowac,to jest paranoja.to jest wszystko do dupci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @#%!!! Re: Derby dla Zawiszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 08:56 do dupy to ty jesteś zniewieściały popaprańcu, który cały czas uprawia jakąś dziwną polemikę. Kto chciał iść na A to szedł a to, że cała B będzie "młynem" było do przewidzenia. Nie chodzi tu o żadną selekcję kibiców, ale o znalezienie swojego miejsca w szeregu tj. chcesz obserwować idź na A a dopingować idź na B. Proste jak budowa cepa. Jakbyś się trochę zainteresował piłką na świecie to wiedziałbyś, że tak jest wszędzie. Wiem to z autopsji np. stadion Barcelony, Tottenhamu czy Celtic. Dlatego proszę nie robić po raz kolejny niepotrzebnej awantury. Odpowiedz Link Zgłoś