amarylis-0 20.01.08, 21:17 Jakie macie wspomnienia zwiazane ze szpitalem na Polnej w Poznaniu, a zwłaszcza z oddziałem położniczo ginekologicznym 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gościara Re: szpital na Polnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 22:32 oddział w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: szpital na Polnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 18:20 Dyrektor- niezniszczalny aparatczyk dobry tylko w kolesiowskich handelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: szpital na Polnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 22:34 no właśnie , największy szpital tego typu w Poznaniu i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
plavusa Re: szpital na Polnej 22.01.08, 10:06 wspomnienia koszmarne, wypisałam sie na własne żądanie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_miko Re: szpital na Polnej 22.01.08, 11:15 Nikt Cię po główce tam nie pogłaszcze - tak się nastaw i wyjdziesz zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama.M Re: szpital na Polnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 20:35 a ma ktoś inne wspomnienia z Polnej...jakieś dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: szpital na Polnej IP: *.echostar.pl 22.01.08, 22:06 Żona rodziła w 2001. Byliśmy razem i ogólne wrażenie ok. Oddział nowoczesny, na personel nic złego nie powiem: gdy o coś poprosiłem lub zapytałem - pomagali, sami proponowali znieczulenie itp. Dodam, ze nikomu koperty nie daliśmy.. Generalnie nie wiem na co liczyły osoby, które na różnych forach narzekają? Po główce nie pogłaszczą, ptasiego mleczka nie przyniosą.. Ważne, że znają się na swojej pracy i ją wykonują. A że się nie pieszczą? Zaglądajcie 100 razy dziennie do d... Pozdrawiam przyszłe mamy - będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana279 Re: szpital na Polnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 22:56 No ja akurat na temat Polnej to mogę wiele powiedzieć,bo z wieloma rodzicami takimi jak ja mam kontakt.A całą historię tematu Polnej na tym i na innych forach najlepiej poczytać wrzucając na głównej stronie forum gazeta pl.hasło Polna i zaznaczyć rok np.2006 lub 2007 oj jest do poczytania.Zresztą parę loginów jest znanych z konkretnych wypowiedzi,konkretnych informacji na temat tamtych ludzi (o ile niektórych można nazwać ludzmi) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a pamietam jak przez mgle;) 23.01.08, 00:01 bo bylo to dwadziescia pare lat temu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRYTYK Re: pamietam jak przez mgle;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 21:57 TYLKO W JEDNYM SZPITALU POZNAŃSKIM PRACUJE JEGO MAGNIFICENCJA PROFESSOR DR HAB. GRZEGORZ H. BRĘBOROWICZ CZŁOWIEK O NIEPOSZLAKOWANEJ OPINII, WZÓR CNÓT I ZASAD ORAZ IDEAŁ PRAWDOMÓWNOŚCI. WÓDZ UCZELNI um. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: pamietam jak przez mgle;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 18:55 to chyba z tym wychwalaniem Bręborowicza to przesadziłeś ,leżałam na jego oddziale - fatalne wspomnienia , zero zainteresowania o ile nie zapłacisz ekstra za opiekę , to samo dotyczy jego ludzi tam pracujących Markwitza ,Ropackiej ....Jedna wielka KORUPCJA. A propos podobno CBA weszło na Polną - czy ktoś coś wie o szczegółach akcji ( mimo ,że są na pewno tajne).Przydałoby się w końcu zrobić tam porządek bo to jest skandal co tam się odbywa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRYTYK Re: pamietam jak przez mgle;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 19:30 Droga Miko nie przesadziłem. MAGNIFICENCJA JEST WE WSZYSTKIM, POD KAŻDYM WZGLEDEM NAJLEPSZY.Ponadto stoi za wysoko dla CBA i nigdy nie dobiorą sie mu do skóry. kRYTYK Odpowiedz Link Zgłoś