twoje_marzenie 24.01.08, 15:21 Witam chce zostawic marną prace na etacie i zatrudnic się w AXA. Jako agent. Czy moze ktos z was tam pracuje i moze udzielic informacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: praca w AXA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 12:02 Ja tam pracowałam, było nas 8 osób jak się zatrudniałam (wrzesień) dzisiaj są tylko dwie (marzec), przynajmniej w oddziale gdzie byłam nie było normalnie, wróciłam na etat o niebo lepiej. A w AXA wogóle nie szanują pracowników, nikogo zresztą. Kompletny brak szcunku do wszystkich i wszystkiego. Można wyrabiać 100% normy to mało masz zrobić 150% bo nie dostaniesz wypłaty. Szkoda czasu na tą firmę moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: praca w AXA IP: 83.238.44.* 18.07.08, 16:58 Nie ma albo już nie ma premii uznaniowych. Ponoć trzeba się tylko wyrabiać średnio w 80% normy. Płace nie te same co w open finance. Produktów trochę mniej i specyfika ciut inna (ubezpieczenia zasadniczo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berbec Re: praca w AXA IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.08, 10:20 Ja tam pracuje(a w zasadzie u siebie a z Axa mam umowę agencyjną). Praca ja wszędzie w ubezpieczeniach życiowych.Ciężka .Ale przez 1 pół roku jak wyrabiasz normę(ciężko)to niezła kasa.Szkoda ,że malejąco.Jest parę osób co pracują dłużej jak rok.To starzy wyjadacze z portfelami po młodych agentach i z tego żyją.My młodzi jesteśmy od prospectingu i łapania klientów.No i najważniejsze.Nie ma lapsów.Dla początkujących świetna szkoła przetrwania ,nauka nowego zawodu,kontakt z ludźmi .Ok 90% ludzi wypala się przed upływem roku. Odpowiedz Link Zgłoś