Dodaj do ulubionych

dr Sosnowska

08.02.08, 10:05
cześć dziewczyny,

czy któraś z Was orientuje się może ile kosztuje wizyta z cytologią i USG dopochwowym u dr Sosnowskiej na ul. Górki?
Obserwuj wątek
    • marghot Re: dr Sosnowska 08.02.08, 10:32
      Cześć, chodzę do dr Sosnowskiej i za wizytę płacę 100zł. Niezaleznie
      od tego co mam "robione" ;)
      Generalnie tzw. komplet: usg+cytologia+wizyta (ew. zwolnienie,
      recepty) = 100zł
      Ostatnio jednak są straszne problemy z terminami, trochę trzeba
      czekać. Poza tym zdarzają się opóźnienia. Ostatnio weszłam z 1,5h
      opóźnieniem. Niestety jest to cena, jaką płaci się za fakt, że pani
      doktor poświęca pacjentce tyle czasu ile jest to konieczne. Czasem
      siedzę u niej 15-20 min a czasem i 40 min.
      Polecam serdecznie
      • agaaa78 Re: dr Sosnowska 08.02.08, 10:35
        dziś chcę dzwonić żeby się umówić. Zobaczymy jak będzie z wolnymi terminami.....Mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle :):)
    • agaaa78 Re: dr Sosnowska 08.02.08, 15:38
      Faktycznie długo się czeka na wizytę - najszybszy wolny termin po 15 marca, jak dla mnie to trochę za długo.
      • smakulaa Re: dr Sosnowska - informacja 29.02.08, 16:10
        Witam wszystkich,

Pani dr Sosnowska prowadziła moją ciążę do 11 tygodnia. Dostałam od niej numer telefonu i informację, że w przypadku jakichkolwiek problemów mogę dzwonić.

Stało się, dostałam lekkie plamienia, zadzwoniłam. Słysząc zniechęcenie w głosie, poburkiwania wiedziałam, że z mojego telefonu nie jest zadowolona.
        Przypomniałam kim jestem, ona mnie nie kojarzyła i pytała czy rzeczywiście jestem w ciąży i czy chodzę do jej gabinetu!!!!!

Powiedziała, że mam czekać do poniedziałku i przeprowadzi badanie (wtedy ma dyżur, ja czekałam 2 dni).
        Pojechałam do szpitala, komórki nie odebrała, zadzwoniłam z recepcji, rozmowy z soboty nie pamiętała!!!!!!!! Zapytała dlaczego tu jestem i o co chodzi, to jakiś absurd.

Powiedziała, że mam czekać ktoś przyjdzie i mnie zbada,mimo że umówiona byłam właśnie z nią!!!!! W takim razie skoro miał to być ktoś inny, mogłam przyjechać wcześniej i się nie denerwować. Pani dr Sosnowska nawet się nie pojawiła, nie zapytała o to jak się czuję, zero reakcji.!!!!
        Widziałam ją 2x na korytarzu próbowałam zagadać, ale nie reagowała, miała ważniejsze sprawy jak rozmowa o biletach do kina!!!!!!!!!!!!
        Muszę powiedzieć, że czułam się bardzo rozgoryczona.

Zrezygnowałam z dr Sosnowskiej, jestem w ciąży, a to szczególny okres chcę się czuć bezpiecznie i mieć kontakt z lekarzem prowadzącym, a w jej przypadku to nie funkcjonuje.

Nie chcę nikogo zniechęcać, ktoś inny może być potraktowany inaczej. Ja chcę mieć w ciąży zapewnione bezpieczeństwo i pomoc, bo to ważny czas, przynajmniej ja tak uważam.
        • paruszka Re: dr Sosnowska - informacja 02.03.08, 10:54
          Dr Sosnowska prowadziła cała moją ciążę, wcześniej prawie rok sie u
          niej leczyłam - dość szybko załatwiła mi termin na laparo i kilka
          miesięcy później byłam w upragnionej ciąży. Tak już u niej zostałam,
          nie lubię zmian ale przez cała ciążę miałam mieszane uczucia. Jest
          ponoć specjalistką od usg, ma niezłe poczucie chumoru i
          rzeczywiście można zadać milion pytań - odpowie. L4 bez problemu.Ale
          ogólnie ma olew - nie pamięta, myli się, zapomina o podstawowych
          badaniach, często nie odbiera telefonów a jak już odbierze to
          wyczuwa się zniechęcenie. Myślę, ze zdecydowanie ma za dużo
          pacjentów i za ciężko pracuje. Jako lekarza prowadzącego ciążę NIE
          POLECAM!
          • marghot a kogo polecacie jako lekarza prowadzącego 03.03.08, 08:01
            ciążę? do kogo chodzicie?
            • bandzi83 Re: a kogo polecacie jako lekarza prowadzącego 03.03.08, 10:51
              Ja polecam dr Mariusza Skupina, prowadzi już moją drugą ciążę. Jest
              naprawde rewelacyjnym lekarzem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka