renepoznan 03.03.08, 14:43 www.youtube.com/watch?v=Z28Adw8ct4A Widzisz jak się dla Ciebie George poswieciłem. Ale pasuje jak ulał. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Dedykując Georgowi 03.03.08, 15:37 Oj, Renen, nie zadzieraj. Chłam na przeciwną nutę mogę cytować w nieskończoność, ale zbliża się Wielki Tydzień i na mojej tacce kręcą się Bachowe Pasje. Nie kalaj więc moich uszu ujadaniem kundli. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dedykując Georgowi 03.03.08, 16:42 l.george.l napisał: > Oj, Renen, nie zadzieraj. Chłam na przeciwną nutę mogę cytować w nieskończoność > , > ale zbliża się Wielki Tydzień i na mojej tacce kręcą się Bachowe Pasje. Nie > kalaj więc moich uszu ujadaniem kundli. :):):) Ujadanie kundelka to - powiedziałbym - Twoja specjalność. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Dedykując Georgowi 03.03.08, 17:23 widzę, że szybko się uczysz od swoich mistrzów. Goerge ujada jak piesek. No to jeszcze dodaj o szczurach i polewaniu kwasem i będziesz na poziomie jak Pieronek!!! A ta piosenka to o jakim państwie opowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dedykując Georgowi 03.03.08, 18:00 .george.l napisał: > Oj, Renen, nie zadzieraj No to koniec zabawy George. Nasz czołowy nauczycielski sztywniak dał głos. PS. W czyim wykonaniu masz Pasje Bacha? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Dedykując Georgowi 03.03.08, 18:15 enepoznan napisał: [...] > PS. W czyim wykonaniu masz Pasje Bacha? [...] W różnym. Herreweghe, Suzuki, Harnoncourt Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dedykując Georgowi 03.03.08, 18:18 l.george.l napisał: > W różnym. Herreweghe, Suzuki, Harnoncourt Dwa skrajne nazwiska znam. Ale Suzuki??? Nie słyszałem:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Dedykując Georgowi 03.03.08, 18:26 "nauczycielski sztywniak dał głos" Jesteś boski Reniu. W całym tego polskim słowa znaczeniu! a słyszałeś ten dowcip o pedofilu w niebie? Rozumiem, że wyłeś ze śmiechu, bo przecież sztywniakiem nie jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Dedykując Georgowi 04.03.08, 22:42 Jesteś funem tej sepleniącej lesbijki Szczuki? Wyrób kobietopodobny...Ersatz taki. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Dedykując Georgowi 04.03.08, 22:51 O co chodzi, bo nie bardzo wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dedykując Georgowi IP: *.poz.zigzag.pl 05.03.08, 13:40 wobbler napisała: > Jesteś funem tej sepleniącej lesbijki Szczuki? > Wyrób kobietopodobny... Nie. Odrzut z eksportu. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dedykując Georgowi 04.03.08, 22:13 the.skin napisał: > fajne to nawet było.. Tylko zainteresowani sie obrazili. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Dedykując Georgowi 04.03.08, 22:52 Nie mają poczucia humoru??;> Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dedykując Georgowi 05.03.08, 15:08 dobrusia_to_ja napisała: > Nie mają poczucia humoru??;> Bardzo prawdopodobne. Sądząc po zaangażowaniu w "misję". :) Odpowiedz Link Zgłoś