aleks48 18.04.08, 12:09 Wybieram sie w długi majowy weekend z nad morza do Poznania, może ktos wie czy bedą jakieś atrakcje w tych dniach 1-4.05 zupełnie nie wiem gdzie szukac takich informacji - może jakis link??? pozdrawiam z deszczowego Pomorza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guerra Re: jakie atrakcje w długi majowy weekend w Pozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 12:12 Wszyscy stąd raczej uciekają w tych dniach... Największa atrakcja - Mecz Lecha - 2 maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks48 Re: jakie atrakcje w długi majowy weekend w Pozna IP: *.182.wmc.com.pl 22.04.08, 17:49 czyli mam pech czeka mnie jedna wielka beznadzieja, a niektorzy mi wpierali, ze to stolica kulturalna ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wobbler Re: jakie atrakcje w długi majowy weekend w Pozna IP: *.173.22.111.tesatnet.pl 29.04.08, 15:03 Pechowo trafiłeś.To miasto banków(które i tak będą zamknięte)a nie jakichś atrakcji kulturalnych. Możesz jedynie obejrzeć wystawę dinozaurów na terenie MTP przy ul.Głogowskiej,nowe ZOO albo Palmiarnię. Ale niczego wyjątkowego nie oczekuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek z laska ciechocinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 18:28 w ciechocinku tam gdzie dom zdrojowy,maxi kas rusza na lowy.Na deptaku czai sie na panie,kazda szanse dzis dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefa Re: jakie atrakcje w długi majowy weekend w Pozna IP: *.icpnet.pl 22.04.08, 18:56 www.cim.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
honiaczek Re: jakie atrakcje w długi majowy weekend w Pozna 29.04.08, 13:19 Troche będzie się działo. Sama właśnie przeglądam i proszę: miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4096163.html Jak ktos lubi parowozy to polecam. Kiedyś wybralismy sie na wycieczke "Piekna Heleną" na trasie Wolsztyn-Lubben i wrażenia były. Chyba w ten weekend wybierzemy sie na paradę parowozów. Tutaj troche więcej informacji: www.parowozowniawolsztyn.pl/index.php?path=0 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahahhahahah tu nie ma co robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.icpnet.pl 29.04.08, 15:36 Wszystko fajnie honiaczek ale zauważ że ten artykuł co dałaś że niby tyle atrakcji to jest z zeszłego roku!! Boshe ludzie kiedy wreszcie ktoś będzie czytał ze zrozumieniem słowo pisane?Niestety Poznań to dziura i nie zmieni się to dopóki włodarze miasta nie będą starymi prykami co nie mają absolutnie żadnego pomysłu a stołki dostają z zasiedzenia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_poznan Re: jakie atrakcje w długi majowy weekend w Pozna 29.04.08, 16:37 Witam, jutro na www.poznan.gazeta.pl będzie informator - co robić, jak bedą kursowac trawaje i autobusy. __________ pozdrawiam Monika Lamęcka-Pasławska Odpowiedz Link Zgłoś