Dodaj do ulubionych

Inwestycja Poznań

10.01.02, 22:37

jestem tylko internetowym czytelnikiem GW. Jednak niedawno mialem kontakt z
wydanie z grudnia. Byla tam reklama ... no nie wiem czego. O co chodzi i kto za
tym stoi ?
Obserwuj wątek
    • Gość: posener Re: Inwestycja Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 22:40
      a moze tak troszke konkretow......
      • e-lech Re: Inwestycja Poznań 10.01.02, 22:52

inwestycja poznan
        • Gość: posener Re: Inwestycja Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 22:53
          pewnie sciema - nie ma co dzwonic - cwaniactwo w warszawskim stylu wszedzie
          sie znajdzie
          • e-lech Re: Inwestycja Poznań 10.01.02, 22:56

no tak. tyle ze to ogloszenie bylo na pierwszej stronie Gazety Wielkopolskiej.
            Banner byl calkiem spory.
            • Gość: posener Re: Inwestycja Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 23:04
              bo ja wiem . . . nie mam pojecia szczerze mowiac
          • Gość: Warschau Re: Do posenera IP: *.matrix.pl 11.01.02, 10:48
            Gość portalu: posener napisał(a):

> pewnie sciema - nie ma co dzwonic - cwaniactwo w warszawskim stylu wszedzie
            > sie znajdzie

A czy to nie jest cwaniactwo w poznańskim stylu? Nie powisz mi, ze poznaniacy nie
            cwaniakują...
            Chłopie zastanów się...Masz jakąś manię prześladowczą. Wszędzie widzisz
            warszawskich cwaniaków. Może zapiszesz się na jakąś terapię?
            Zainwestuj w to - naprawdę warto. Uwolnisz się od swojej mani i będziesz
            przyjaźnie myslał o Warszawie i warszawiakach. Oni naprawdę nie są tacy źli.
            Babcia za duzo Ci bajek o nich naopowiadała...
            • Gość: posener Re: Do posenera IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 10:51
              moja babcia nie ma z polska za duzo wspolnego, a drugiej nie znalem jezeli cie
              to interesuje . . . a co do mojej manii przesladowczej . . . mo coz . . . nie
              moja wina, ale nie mam najlepszych wspomnien z tzw. 'wspolpracy' na szczeblu
              zawodowym z ludzmi z waszego rejonu
              • Gość: Warschau Re: Do posenera IP: *.matrix.pl 11.01.02, 10:53
                Gość portalu: posener napisał(a):

> moja babcia nie ma z polska za duzo wspolnego, a drugiej nie znalem jezeli cie
                > to interesuje . . . a co do mojej manii przesladowczej . . . mo coz . . . nie
                > moja wina, ale nie mam najlepszych wspomnien z tzw. 'wspolpracy' na szczeblu
                > zawodowym z ludzmi z waszego rejonu

Rozumiem to, nie wszyscy z mojego rejonu pochodzą z Warszawy. Wielu z nich tylko
                tu pracuje...
                A tak na marginesie - równiez niezbyt miło wspominam moje kontakty z
                poznaniakami...
                Może najwyższy czas to zmienic?
                • Gość: posener Re: Do posenera IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 17:32
                  no pewnie ze trzeba to zmienic - tak na kolorowo to ci powiem, ze jeden facet
                  co wisi mi pieniadze (warszawiak) spieprzyl do syrii hehe
    • Gość: Radost Re: Inwestycja Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 18:17
      e-lech napisał(a):

>
      > jestem tylko internetowym czytelnikiem GW. Jednak niedawno mialem kontakt z
      > wydanie z grudnia. Byla tam reklama ... no nie wiem czego. O co chodzi i kto za
      >
      > tym stoi ?

Jest to komitet wyborczy o nazwie Inwestycja Poznan- na czele Roman Nowak(jeden
      z wiekszych szych na rynku nieruchomosci) Obiecuje zrobic z Poznania miasto
      pelne inwestycji - Wybierzcie menadzerow a nie politykow...takie ma haslo
      Cokolwiek mu nie zarzucic w jednym ma "troche" racji a mianowicie w tym ze ten
      zarzad jesli o idzie o inwestycje dajace miejsca pracy jest bardzo sredni...

• Gość: jołmen Re: Inwestycja Poznań IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.02, 20:50
      o! w poznaniu ktos inwestuje!!! Strach sie bac!!!
      • Gość: Stachu Re: Inwestycja Poznań IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 09:32
        Inwestycja Poznań - dlaczego tak mało wiemy? Bo prasa i telewizja milczy.
        Znalazłem tylko ich stronki internetowe. Popatrzyłem sobie. Nawet
        sympatyczne "gęby".
        • mareka1 Re: Inwestycja Poznań 10.05.02, 13:26
          mozesz podać ich adresy www.
          • Gość: Stachu Re: Inwestycja Poznań IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.05.02, 11:58
            www.inwestycjapoznan.pl
            • mareka1 Re: Inwestycja Poznań 11.05.02, 22:42
              dzięki
      • Gość: Lechita Re: Inwestycja Poznań IP: 211.191.12.* 09.05.02, 10:57
        Gość portalu: jołmen napisał(a):

> o! w poznaniu ktos inwestuje!!! Strach sie bac!!!

A w zielonej sa jakies inwestycje? przeciez to wiocha z 20% bezrobociem i bez
        zadnych perspektyw na lepsza przyszlosc.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka