e-lech 10.01.02, 22:37 jestem tylko internetowym czytelnikiem GW. Jednak niedawno mialem kontakt z wydanie z grudnia. Byla tam reklama ... no nie wiem czego. O co chodzi i kto za tym stoi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: posener Re: Inwestycja Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 22:40 a moze tak troszke konkretow...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: Inwestycja Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 22:53 pewnie sciema - nie ma co dzwonic - cwaniactwo w warszawskim stylu wszedzie sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
e-lech Re: Inwestycja Poznań 10.01.02, 22:56 no tak. tyle ze to ogloszenie bylo na pierwszej stronie Gazety Wielkopolskiej. Banner byl calkiem spory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: Inwestycja Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 23:04 bo ja wiem . . . nie mam pojecia szczerze mowiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Do posenera IP: *.matrix.pl 11.01.02, 10:48 Gość portalu: posener napisał(a): > pewnie sciema - nie ma co dzwonic - cwaniactwo w warszawskim stylu wszedzie > sie znajdzie A czy to nie jest cwaniactwo w poznańskim stylu? Nie powisz mi, ze poznaniacy nie cwaniakują... Chłopie zastanów się...Masz jakąś manię prześladowczą. Wszędzie widzisz warszawskich cwaniaków. Może zapiszesz się na jakąś terapię? Zainwestuj w to - naprawdę warto. Uwolnisz się od swojej mani i będziesz przyjaźnie myslał o Warszawie i warszawiakach. Oni naprawdę nie są tacy źli. Babcia za duzo Ci bajek o nich naopowiadała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: Do posenera IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 10:51 moja babcia nie ma z polska za duzo wspolnego, a drugiej nie znalem jezeli cie to interesuje . . . a co do mojej manii przesladowczej . . . mo coz . . . nie moja wina, ale nie mam najlepszych wspomnien z tzw. 'wspolpracy' na szczeblu zawodowym z ludzmi z waszego rejonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Do posenera IP: *.matrix.pl 11.01.02, 10:53 Gość portalu: posener napisał(a): > moja babcia nie ma z polska za duzo wspolnego, a drugiej nie znalem jezeli cie > to interesuje . . . a co do mojej manii przesladowczej . . . mo coz . . . nie > moja wina, ale nie mam najlepszych wspomnien z tzw. 'wspolpracy' na szczeblu > zawodowym z ludzmi z waszego rejonu Rozumiem to, nie wszyscy z mojego rejonu pochodzą z Warszawy. Wielu z nich tylko tu pracuje... A tak na marginesie - równiez niezbyt miło wspominam moje kontakty z poznaniakami... Może najwyższy czas to zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: Do posenera IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 17:32 no pewnie ze trzeba to zmienic - tak na kolorowo to ci powiem, ze jeden facet co wisi mi pieniadze (warszawiak) spieprzyl do syrii hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Inwestycja Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 18:17 e-lech napisał(a): > > jestem tylko internetowym czytelnikiem GW. Jednak niedawno mialem kontakt z > wydanie z grudnia. Byla tam reklama ... no nie wiem czego. O co chodzi i kto za > > tym stoi ? Jest to komitet wyborczy o nazwie Inwestycja Poznan- na czele Roman Nowak(jeden z wiekszych szych na rynku nieruchomosci) Obiecuje zrobic z Poznania miasto pelne inwestycji - Wybierzcie menadzerow a nie politykow...takie ma haslo Cokolwiek mu nie zarzucic w jednym ma "troche" racji a mianowicie w tym ze ten zarzad jesli o idzie o inwestycje dajace miejsca pracy jest bardzo sredni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołmen Re: Inwestycja Poznań IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.02, 20:50 o! w poznaniu ktos inwestuje!!! Strach sie bac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Inwestycja Poznań IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 09:32 Inwestycja Poznań - dlaczego tak mało wiemy? Bo prasa i telewizja milczy. Znalazłem tylko ich stronki internetowe. Popatrzyłem sobie. Nawet sympatyczne "gęby". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Inwestycja Poznań IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.05.02, 11:58 www.inwestycjapoznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Inwestycja Poznań IP: 211.191.12.* 09.05.02, 10:57 Gość portalu: jołmen napisał(a): > o! w poznaniu ktos inwestuje!!! Strach sie bac!!! A w zielonej sa jakies inwestycje? przeciez to wiocha z 20% bezrobociem i bez zadnych perspektyw na lepsza przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś