19.09.08, 12:17
lekarz zlecił zrobienie ktg, jestem w 40tc, poradzcie gdzie jechać najlepiej
??? polecił raszei bo tam niby sie płaci i zawsze zrobia, czy muszę się np
umówić???
Obserwuj wątek
    • frankita Re: ktg 19.09.08, 13:06
      W Raszei robiłam KTG w czerwcu 2007, więc jakiś czas temu. Kosztowało 10 zl i
      nie trzeba było się umawiać, co najwyżej poczekać jak ktoś był przede mną.
    • baranek44 Re: ktg 19.09.08, 14:19
      kosztuje 25 zł i robią po południu chyba po 14-tej.Wejście od izby przyjeć
      ul.Poznańska
      • joanna33.live ktg na Raszei 19.09.08, 19:34
        do południa też robią ale wolą popołudniu - mają mniejszy ruch, umawiać się nie
        trzeba ale warto - jak się kilka kobitek zbierze to szykuje się ładne czekanie,
        jedno ktg to ok 20 min.
        ja byłam w czerwcu br.
        A! Dyżurujący lekarz lekarz nie chciał mi go podbić! nie wiem, co to za zwyczaje
        i czego ew. się bał, byłam w 37 tygodniu. ktg robiła położna.
        • beetek Re: ktg na Raszei 23.09.08, 12:45
          byłam na ktg wczoraj na Raszei i powiem szczerze że sie nie spodziewałam takiego
          zachowania z ich strony, dosyć że się czeka, płaci to jeszcze z łaską mi zrobili
          bo na początku nie chcieli!!!! że niby jak nie chodzę do żadnego lekarza od nich
          i że nie chcę u nich rodzić to lekarz się nie zgadza na wykonanie ktg, dopiero
          jak powiedziałam, że w razie złego wyniku zostanę w ich szpitalu to mi łaskawie
          zrobili, wczoraj minął termin porodu i będę jeszcze musiała robić ktg jak nie
          urodzę ale już nie chcę tam iść czy któraś robiła ktg w innym szpitalu ??? np na
          lutyckiej ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka