beetek 19.09.08, 12:17 lekarz zlecił zrobienie ktg, jestem w 40tc, poradzcie gdzie jechać najlepiej ??? polecił raszei bo tam niby sie płaci i zawsze zrobia, czy muszę się np umówić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankita Re: ktg 19.09.08, 13:06 W Raszei robiłam KTG w czerwcu 2007, więc jakiś czas temu. Kosztowało 10 zl i nie trzeba było się umawiać, co najwyżej poczekać jak ktoś był przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek44 Re: ktg 19.09.08, 14:19 kosztuje 25 zł i robią po południu chyba po 14-tej.Wejście od izby przyjeć ul.Poznańska Odpowiedz Link Zgłoś
joanna33.live ktg na Raszei 19.09.08, 19:34 do południa też robią ale wolą popołudniu - mają mniejszy ruch, umawiać się nie trzeba ale warto - jak się kilka kobitek zbierze to szykuje się ładne czekanie, jedno ktg to ok 20 min. ja byłam w czerwcu br. A! Dyżurujący lekarz lekarz nie chciał mi go podbić! nie wiem, co to za zwyczaje i czego ew. się bał, byłam w 37 tygodniu. ktg robiła położna. Odpowiedz Link Zgłoś
beetek Re: ktg na Raszei 23.09.08, 12:45 byłam na ktg wczoraj na Raszei i powiem szczerze że sie nie spodziewałam takiego zachowania z ich strony, dosyć że się czeka, płaci to jeszcze z łaską mi zrobili bo na początku nie chcieli!!!! że niby jak nie chodzę do żadnego lekarza od nich i że nie chcę u nich rodzić to lekarz się nie zgadza na wykonanie ktg, dopiero jak powiedziałam, że w razie złego wyniku zostanę w ich szpitalu to mi łaskawie zrobili, wczoraj minął termin porodu i będę jeszcze musiała robić ktg jak nie urodzę ale już nie chcę tam iść czy któraś robiła ktg w innym szpitalu ??? np na lutyckiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś