Dodaj do ulubionych

Błękitna linia - TP SA

IP: *.spider.pl 22.10.03, 13:37
Bardzo proszę o jeszcze jedną interwencje dziennikarzy GW w sprawie Błękitnej
Linii. Sytuacja pogarsza sie z dnia na dzień - niezrealizowane wnioski o
preselekcje i inne usługi, non-stop zajęty numer 9393, brak kompetencji
pracowników - z tym ludzie spotykają się na codzień
Obserwuj wątek
    • Gość: Transit_F Re: Błękitna linia - TP SA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 21:26
      polecam też
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=8583630
      • Gość: xeon Re: Błękitna linia - TP SA IP: *.spider.pl 23.10.03, 08:59
        Dzieki juz czytalem ;-)
        • Gość: Transit_F Re: Błękitna linia - TP SA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 19:54
          Został wysłany mail do Rzeczników Prasowych TP SA - "ogólnopolskiego"
          i "wielkopolskiego" z podaniem linków i prośbą o ustosunkowanie się do treści
          tych wpisów.
          Na razie czekam na odpowiedz.....
          • Gość: xeon Re: Błękitna linia - TP SA IP: *.spider.pl 24.10.03, 08:58
            Mam nadzieje, ze to pomoze - czas oczekiwania na zgloszenie konsultanta
            (bezsilnego i niekompetentnego, zresztą) wynosi ponad 3 minuty. Jeszcze
            bedziemy sobie gratulowac kolego Transit_F
    • mankut400 TP SA: konkurencjo! Przyjdz! 24.10.03, 10:08
      i to jak najprędzej !!!!!
      • Gość: xeon Re: TP SA: konkurencjo! Przyjdz! IP: *.spider.pl 24.10.03, 10:56
        Konkurencja juz przyszła, walka juz trwa, a efekty sa mizerne bo telekomuna nie
        stosuje sie do zasad gry
    • ada296 Błękitna linia TP SA - naigrywanie się z klientów! 28.10.03, 00:56

• Gość: flamingoo Re: Błękitna linia - TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 11:29
      Od miesiąca codziennie dzwonię na BL i pytam co z moją sprawą. W ręku mam umowę podpisaną przez jakiegoś łebka w Kaliszu o przepisaniu z dniem 1.09.2003 numeru telefonu na mnie i nic. ROzmawiałem już chyba z 15 konsultantami, żaden nie wie o co chodzi. Wszyscy piszą jakieś zażalenia czy skargi do "góry", żaden nie wie o moich poprzednich rozmowach, wszyscy obiecują załatwić sprawę i skontaktować się ze mną, biorą nazwisko, numer telefonu itp i NIC! Od miesiąca ZERO REAKCJI. Jakbym rozmawiał z przedstawicielami 15 różnych firm. Na początku mnie to wkurzało, teraz jestem spokojniejszy. To zaczyna być śmieszne. Jak zobaczę Czubównę na ulicy to ją zabiorę do najbliżśzej budki telefoniczej i każę dzwonić na BL. Na bank.
      W rankingu najgorszych firm w Polsce przyznaję TP SA zdecydowanie i na zawsze I miejsce!

pozdrawiam
      flamingoo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka