Dodaj do ulubionych

Grobelny, przewidywalny faworyt

17.11.08, 00:15
Panie Bojarski. To jest zwykła spekulacja niczym nie podparta. Walnął pan taki tekst, że złożenie liter i jego zrozumienie zajęło mi chyba z godzinę;P Nie szkoda wam papieru na drukowanie takich bzdetów. Zapewniam pana, że jeżeli nawet wyrok będzie dla obecnego prezydenta korzystny to w kolejnych wyborach, nawet przy beznadziejnych konkurentach, to on nie przejdzie. Widzę, że uważa pan Poznaniaków za totalnych przygłupów. Ładnie to tak?
Obserwuj wątek
    • pawel.el Grobelny, przewidywalny faworyt 17.11.08, 01:28
      Niestety generalnie autor artykułu ma rację. Smutne, chociaż Grobelny ma co
      nieco na sumieniu, to jednak przy okazji coś tam robi. A następcy żadnego nie
      widać. Żeby chociaż te wąsiska zgolił, to by przynajmniej wyglądał...
      • lucyferciu Re: Grobelny, przewidywalny faworyt 17.11.08, 01:43
        pawel.el napisał:

> Żeby chociaż te wąsiska zgolił, to by przynajmniej wyglądał...

Wygląd jak wygląd, każdy jakiś ma i to nie powinno podlegać ocenie. No chyba, że czaisz się do zalotów:)))))))
        • Gość: Włodek z Grunwaldu gdzie o Grobelnym, tam i Lucyferciu piarowiec :-)) IP: *.icpnet.pl 17.11.08, 12:04
          • lucyferciu Re: gdzie o Grobelnym, tam i Lucyferciu piarowiec 17.11.08, 12:28
            Widzę, że z należytą uwagą przeczytałeś mój tekst i jak zwykle wszystko zrozumiałeś;P
            • Gość: Włodek z Grunwaldu Re: gdzie o Grobelnym, tam i Lucyferciu piarowiec IP: *.icpnet.pl 18.11.08, 03:26
              Najserdeczniej przepraszam. Najwyraźniej tym razem - wbrew zarzutowi - pisałem
              na pamięć ;P
    • Gość: alek Grobelny, przewidywalny faworyt IP: *.icpnet.pl 17.11.08, 02:25
      Zaraz, zaraz a od kiedy mozna być wybranym na 4 kadencję z rzędu?
      Trzy to przecież max.
    • Gość: marek.es Grobelny, przewidywalny faworyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 08:10
      Przed wyborami Grobelny zapowiadał, że ta kadencja będzie jego
      ostatnią. Czyżby zmienił zdanie? Nie ma widoków na posadę u Jana K ?
    • Gość: Rudy 102 Grobelny, przewidywalny faworyt IP: *.nsn-inter.net 17.11.08, 09:04
      "Pasło-Wiśniewska "powróciła" do Poznania z Warszawy, gdzie m.in.
      kierowała wcześniej PKO SA"

a moze PeKaO???
    • wlodekzpoznania nie wnikając - dobrze, że lokalne media zaczęły 17.11.08, 09:42
      interesować się lokalną polityką, że pojawia się głos komentatora. Niech
      takich będzie więcej, a wyborcy będą mogli celniej wyrobić sobie własny pogląd.
    • Gość: gnom Grobelny, przewidywalny faworyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 11:58
      Niech platformersi zajmą się kolebką tj. dziadowskim Gdańskiem a w Poznaniu
      poznaniak,spadochroniarze won.Wyborcza też nich da spokój z tym ryciem pod
      prezydentem.
    • mankut400 41 procent Marii P-W... 17.11.08, 11:58
      ... to w większości nie były głosy na tę kandydatkę - ale "elektorat
      negatywny" p. Grobelnego.
      Ja również nie głosowałem "za" p. Wiśniewską - ale PRZECIW p.
      Grobelnemu!
    • Gość: bzyk Grobelny, przewidywalny faworyt IP: *.icpnet.pl 17.11.08, 19:32
      Takie sa realia oraz Elity intelektualne
    • Gość: Obserwator Grobelny, przewidywalny faworyt IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.08, 21:07
      Trafny artykuł!
    • Gość: elektoralny Grobelny, przewidywalny faworyt marazmu IP: 89.174.186.* 17.11.08, 22:10
      Świetny artykuł!
      • Gość: gazeciarka Re: Grobelny, przewidywalny faworyt marazmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 22:40
        Ty chyba od Bojarskiego jesteś? Co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka