dobrusia_to_ja 01.12.08, 00:44 ww6.tvp.pl/18443,20081130837612.strona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W105N4 Re: Zamek Przemysła. IP: 81.210.2.* 01.12.08, 12:54 Nie mogę się doczekać kiedy wreszcie ktoś zaprosi zwolenników tego czegoś i zada te same pytania. A może by tak konfrontacja? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Zamek Przemysła. 01.12.08, 16:21 Nic nowego. Te same twierdzenia (nam się nie podoba) i złośliwostki co zawsze. Na szczęście skończono z Gargamelem. Program dość prymitywnie zrobiony bo z góry nastawiony na poparcie jednej z góry założonej tezy i robiący to niesłychanie prostacko. Jestem zdziwiony, że nasz ex forumowicz dał się wciągnąć w tę gierkę. Sądząc z jego zachowania chyba się źle w tym wszystkim czuł. Co do pozostałych uczestników - poziom argumentacji dowodzący, że profesorem można zostać także bez możliwości umysłowych. Szczerze mówiąc - myślałem, że po takiej wielkiej dyskusji zobaczę coś bardziej merytorycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
rumel24 Re: Zamek Przemysła. 01.12.08, 19:53 fatycznie program zenujacy. zabraklo w nim stanowiska drugiej strony. mniejsza z tym, czy sie z tym zgadzamy czy nie, ale powinnismy przeciez uslyszec argumenty zwolennikow budowy zamku. prowadzacy porgram byl szalenie tendencyjny. ale najlepsza byla kilkuosobowa publicznosc siedzaca na krzeslach, ktora wzorem lat 70-tych deklamowala z trudem z pamieci odpowiedz na zadane zapewne wczesniej pytania. myslalem, ze w XXI w. takich programow juz sie nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Zamek Przemysła. 01.12.08, 21:34 Mowilam Tobie, ze bylam i nic nie widac? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Zamek Przemysła. 02.12.08, 12:10 v.i.k.k.a napisała: > Mowilam Tobie, ze bylam i nic nie widac? Mówiłaś. Ale tak naprawdę widać - tylko nie trzeba było wciąż na towarzysza wycieczki patrzyć. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Zamek Przemysła. 02.12.08, 12:43 Oczywiście, że widać, ale trzeba nauczyć się patrzenia na fragmenty, by z zamkniętymi oczami ujrzeć całość:))) Odpowiedz Link Zgłoś