Gość: uk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 12:02 niedlugo odbieram mieszkanie, mial ktos zastrzezenia do wykonania przy odbiorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: prebena plewiska osiedle tęczowe IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 17:56 zobacz poprzednie wątki na tym forum dotyczace prebeny(jesli masz tego developera).generalnie wszystkie poprawki i zastrzezenia musza byc odnotowane na pismie-z terminem realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: prebena plewiska osiedle tęczowe IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 18:01 oczywiscie,ze chciałes o prebenie :) Wez telefony do fachowcow od okien,pradu bo potem gdy coś wypadnie nie ma gdzie szukac.Nie wiesz kiedy bedzie droga i czy na nia dopłacałes? podobno wszystkie budynki co tam sa,są za wysokie i niezgodne z planem zagospodarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: prebena plewiska osiedle tęczowe IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 18:04 nie wiem jaki masz piec,ja dostałam pusta karte gwarancyjna-wez tel do monterow Odpowiedz Link Zgłoś