Dodaj do ulubionych

Jacek Koźlik - Raszeja

14.12.08, 20:37
szukam opinii o tym lekarzu jako o lekarzu prowadzącym ciąże.
A jesli nie o on, to moze Dembicki albo Małek? Wiecie może czy oni
mają gdzies swoje prywatne gabiteny?
Obserwuj wątek
    • ewakotarska1978 Re: Jacek Koźlik - Raszeja 19.12.08, 23:22
      Dr Małek przyjmuje prywatnie w Cordisie na Al. Niepodległości. Nie byłam jego
      pacjentką tylko raz przypadkowo trafiłam na wizytę gdy moj lekarz był na
      urlopie. Sympatyczny choć z góry chciał mi wypersfadować możliwość ochrony
      krocza w czasie porodu (tak jakby była to bzdura wymyslona przez feministki). I
      to podejście mnie się nie spodobało. Ale jako specjalisty nie mogę go oceniać.
      Moja koleżanka do niego chodziła i była zadowolona.
      • earl.grey Re: Jacek Koźlik - Raszeja 17.01.09, 23:42
        Lubie raszeje, moje pierwsze dziecko sie tam urodziło i bardzo dobrze to
        wspominam. ale co do dra Koźlika, to zaskoczona jestem, że tak sympatyczna
        atmosfera może panowac tam, gdzie rządzi taka osoba jak on. Dla chętnych
        zaliknuję ponownie artykuł, to już stare czasy z przywiązywaniem kobiet do
        łózek, ale naprawdę byłam wstrząsnieta wyjaśnieniami dra Koźlika, który nie
        widział w przywiązaniu rodzącej kobiety do łózka nic niewłaściwego. Nigdy nie
        wybrałabym kogoś takiego na swojego lekarza.
        • lodie Re: Jacek Koźlik - Raszeja 18.01.09, 10:37
          to wcale nie są stare czasy... leżałąm z kobietą której przywiązali nogi do
          łóżka porodowego bo nie była w stanie ich nie zaciskać podczas parcia. ale nie
          wime czy to było na dyzurze dra Koźlika... ja rodziłam akurat na jego dyżurze i
          nic takiego mnie nie spotkało, wrecz przeciwnie jestem zadowolona bo świetnie
          zniezulił mnie do szycia, nawet pogadał i pożartował w tym czasie, poza tym
          zszył mnie tak ze w porownaniu z pierwszym porodem nie czułam ze bylam nacięta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka