olazur 14.12.08, 20:37 szukam opinii o tym lekarzu jako o lekarzu prowadzącym ciąże. A jesli nie o on, to moze Dembicki albo Małek? Wiecie może czy oni mają gdzies swoje prywatne gabiteny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakotarska1978 Re: Jacek Koźlik - Raszeja 19.12.08, 23:22 Dr Małek przyjmuje prywatnie w Cordisie na Al. Niepodległości. Nie byłam jego pacjentką tylko raz przypadkowo trafiłam na wizytę gdy moj lekarz był na urlopie. Sympatyczny choć z góry chciał mi wypersfadować możliwość ochrony krocza w czasie porodu (tak jakby była to bzdura wymyslona przez feministki). I to podejście mnie się nie spodobało. Ale jako specjalisty nie mogę go oceniać. Moja koleżanka do niego chodziła i była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: Jacek Koźlik - Raszeja 17.01.09, 23:42 Lubie raszeje, moje pierwsze dziecko sie tam urodziło i bardzo dobrze to wspominam. ale co do dra Koźlika, to zaskoczona jestem, że tak sympatyczna atmosfera może panowac tam, gdzie rządzi taka osoba jak on. Dla chętnych zaliknuję ponownie artykuł, to już stare czasy z przywiązywaniem kobiet do łózek, ale naprawdę byłam wstrząsnieta wyjaśnieniami dra Koźlika, który nie widział w przywiązaniu rodzącej kobiety do łózka nic niewłaściwego. Nigdy nie wybrałabym kogoś takiego na swojego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
lodie Re: Jacek Koźlik - Raszeja 18.01.09, 10:37 to wcale nie są stare czasy... leżałąm z kobietą której przywiązali nogi do łóżka porodowego bo nie była w stanie ich nie zaciskać podczas parcia. ale nie wime czy to było na dyzurze dra Koźlika... ja rodziłam akurat na jego dyżurze i nic takiego mnie nie spotkało, wrecz przeciwnie jestem zadowolona bo świetnie zniezulił mnie do szycia, nawet pogadał i pożartował w tym czasie, poza tym zszył mnie tak ze w porownaniu z pierwszym porodem nie czułam ze bylam nacięta. Odpowiedz Link Zgłoś