Dodaj do ulubionych

Plamy potu na ubraniach

IP: 195.136.49.* 28.06.04, 09:54
Witam. Zachęcona waszymi pozytywnymi opiniami o Antidralu, zaczęłam go
używać. I rzeczywiście skutkuje! :)) Jednak z okresu przed Antidralem zostały
mi bluzki z brzydkimi plamami pod pachami. Próbuję je usunąć, szoruję i
nic!! :(( Może macie jakieś sposoby na ich pozbycie się??? Proszę o radę!
Dzięki. Pozdr.
Obserwuj wątek
    • misia777 Re: Plamy potu na ubraniach 28.06.04, 10:55
      A mnie interesuje jak pozbyc sie żółtych plam z białych bluzeczek. Juz moczylam
      w wodzie z dodatkiem wody utlenionej. Troszeczke pomoglo ale nie do konca
      zeszly.Prosze o rade
      • Gość: DoBrA-dUsZyCzKa Re: Plamy potu na ubraniach IP: *.ghnet.pl / 62.233.214.* 30.06.04, 22:54
        uzyj dobrego wybielacza! nie wiem czy pomoze, nie testowalam, ale to chyba
        logiczne...
        • edol Re: Plamy potu na ubraniach 01.07.04, 15:15
          dziewczyny, bardzo dobry jest Oxy Action, są różne sposoby uzywania go na różne
          plamy - pozbyłam sie uciążliwych plamek z bialych rzeczy dopiero z jego pomocą,
          najlepiej jest przygotowac paste z niego ( na pudelku napisane jak, bardzo
          proste) i napaćkac na plame, odczekac pol godziny i potem uprac w pralce to
          wszystko. Pamietajcie ze pewnie są plamy z ktorymi sobie poradzoc nie mozna,
          ale warto spróbowac - juz mialam pare rzeczy wyrzucic do kosza i udalo sie je
          ocalić!
    • Gość: kasia Re: Plamy potu na ubraniach IP: 217.153.79.* 01.07.04, 15:20
      W miare mozliwosci stopniowo wyrzucac ubrania, niestety.
    • Gość: ona34 Re: Plamy potu na ubraniach IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 02.07.04, 12:49
      a ja mam inny problem... nie wiem jak wyprac smród:-( z potu na ubraniach pod
      pachami. Podkoszulki sa praktycznie do wyrzucenia po dwóch uzyciach(oczywiscie
      po kazdym uzyciu pranie jest), bluzeczki tez, niestety. A najgorsze jest to, ze
      zauwazyłam, zę moja córka tez tak .... okropnie smierdząco :-( sie poci.
      Pomózcie, prosze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka