Gość: agatha. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 09:57 prosze o jakies szybkie linki do DOBREGO słownika ang-pol, pol-ang w internecie, te z wyszukiwarek sa do niczego (jakies takie kalekie zdania tworza) z gory dzieki :) pzdr agatha:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: słownik ang-pol 04.11.03, 10:07 Agatha, chodzi Ci o słownik czy translator, skoro mówisz o "zdaniach"? Ja korzystam ze słownika na Onecie, ale prawdę mówiąc, nic nie zastąpi dobrego papierowego wydania, jak np. nowy słownik oxfordzki. Jeśli mam poważne tłumaczenie do zrobienia, słowników sieciowych nawet nie tykam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha. słownik ang-pol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 10:16 yyy... no tak, o translator :) na wlasny uzytek... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka translator ang-pol ;-) 04.11.03, 10:22 > yyy... no tak, o translator :) na wlasny uzytek... Byłabym ostrożna. O możliwościach translatorów w sieci już krążą dowcipy. Wiesz na przykład, co to znaczy "on puszka liść"? On może odejść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha. Re: translator ang-pol ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 10:48 ehhh.... skutecznie mnie zniechęciłas, dziekuje :) bede polegala TYLKO na sobie, mama nadzieje, ze u mnie lisc pozostanie lisciem :) agatha. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: translator ang-pol ;-) 04.11.03, 10:54 Gość portalu: agatha. napisał(a): > ehhh.... skutecznie mnie zniechęciłas, dziekuje :) Jeśli mogę Ci pomóc w jakimś tłumaczonku, to chętnie. Pochlebiam sobie, że znam język dość dobrze (pracuję dla brytyjskich kapitalistów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś