Dodaj do ulubionych

pediatra - os Kopernika

29.12.08, 08:53
Witam. Mieszkam na os. Kopernika. Czy ktoras z was moze mi polecic
jakiegos dobrego pediatre w tych okolicach? Pytalam znajomych, ale
nikt nic nie wie. A przy okazji...moze znacie jakiegos dobrego
lekarza rodzinnego w moich okolicach? Wypadaloby sie do niego tez
zapisac :-) Z gory dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • bezak25 Re: pediatra - os Kopernika 29.12.08, 17:37
      hej, niestety z Kopernika nikogo nie mogę polecić, a i z tego co słyszałam (moi dziadkowie oraz wujkowie tam mieszkają) nie ma tam za dobrych lekarzy - to oczywiście ich osobista opinia :) Mieszkałam przez 4 lata niedaleko, w bloku vis a vis hotelu 222 i synka zapisałam na Ziębicką, są tam dwie lekarki - Łukaszewicz i Piechowiak - my chodziny do tej drugiej. Ja osobicie jestem bardzo zadowolona, kobieta miła, z podejściem do dzieci, zawsze myje ręce przez badaniem (dla mnie to bardzo ważne) i u nas zawsze trafiała z diagnozą, więc młody w sumie nigdy poważnie nie chorował. No, ale jest to kawałek drogi z Kopernika, więc pewnie się nie zdecydujesz :) Ja napiszę tylko tyle, że obecnie mieszkam na Orła i nie przeniosłam jeszcze młodego do pediatry na Ratajach, bo tu jest w ogóle masakra... Wolę jeździć prawie na Junikowo, ale do sprawdzonej lekarki.
      • suede.shoes Re: pediatra - os Kopernika 30.12.08, 11:26
        Witaj,
        ja znam dobrego pediatrę z okolic os. Kopernika, dosłownie 5 min
        jazdy samochodem. Szczegóły przesyłam na Twoje konto gazetowe!
        pozdrawiam
        • wisienka1979 Re: pediatra - os Kopernika - do suede.shoes 30.12.08, 20:17
          suede.shoes dla mnie też please!
          • suede.shoes Re: pediatra - os Kopernika - do suede.shoes 31.12.08, 10:36
            Wisienko, zrobione, zajrzyj na maila gazetowego, pozdrawiam!
            • gotusia Re: pediatra - os Kopernika - do suede.shoes 31.12.08, 20:22
              A czy ja bym mogla prosic na gotka_k@poczta.onet.pl. Ten gazetowy
              cos mi nie dziala :(
              • frankita Re: pediatra - os Kopernika - do suede.shoes 06.01.09, 10:41
                Ja też bardzo proszę o namiary :) Na razie chodzę z małym do przychodni na
                Newtona, do dr Bartz i nie narzekam.
                • suede.shoes Re: pediatra - os Kopernika - do suede.shoes 06.01.09, 11:04
                  Gotusiu, namairy przeslalam na podanego przez Ciebie maila,
                  Frankito, Tobie przesle na maila gazetowego.
                  Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka