0.oskar 03.01.09, 16:40 Czy ktoś leczył się u dr Mirosławy Bednarz ?jest lekarzem rodzinnym, nie wiem czy mamy się z rodziną do niej zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyczliwy Re: lekarz rodzinny IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 00:06 Ja sie leczyłem u tej Pani jak jeszcze prowadziła własną przychodnie "Świt" w Poznaniu na Grunwladzie - musiała ją zlikwidować bo zbankrutowała, co do poziomu leczenie to szkoda gadać, w życiu gorszego lekarza nie spotkałem. Polecam poszukać po rankingach lekarzy innych opinni, zapewniam że będą równie "przychylne". Jestem ciekaw gdzie teraz Pani Bednarz praktykuje? Bede wdzięczny za informacje gdzie można się teraz do niej zapisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: lekarz rodzinny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.09, 01:44 Po pierwsze nie poniosłaby porażki , żeby nie działania wcześniejsze NFZ, który to nie kontynuował dalszych świadczeń podpisanych na początku 2006 roku z zakresu poradni zabiegowych,pomimo że w tej placówce zrobiono piękną pracownie rentgenowską. Kto tutaj w naszym kraju miałby chęć prowadzenia takiej placówki jak działania NFZ-tu są czasami nieobliczalne i wprost niedopuszczalne, nie rozumiem wypowiedzi , był Pan tak niezadowolony a teraz Pan szuka gdzie można się do niej zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: lekarz rodzinny IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.09, 18:25 Pytałem z ciekawości gdzie się można zapisać. Jeżeli nie wiesz lub nie chcesz powiedzieć to twoja sprawa. Ja nie wskazywałem przyczyn jej bankructwa i nie wiele mnie one obchodzą, mamy wolny rynek i wszyscy świadczący bezpłatnie usługi są równo skazani na monopolistę – NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Re: lekarz rodzinny 02.03.09, 15:45 Wydaje mi się, że Pani dermatolog na poligrodzie jest też lekarzem rodzinnym. Pracuje w przychodni na Piotrowie i jest ze specjalizacji dermatologiem-wenerologiem. Milszej i bardziej wyrozumiałego lekarza nie spotkałem! Jeżeli ona nie może byc lekarzem rodzinnym to polecam dr Osińską w tej samej przychodni. Konkretna, nie idzie na jakieś przewałki, profesjonalistka. Odpowiedz Link Zgłoś