the_dzidka 16.11.03, 21:23 Czy ta wystawa w CK Zamek rzeczywiście zostanie już zamknięta? Nie zdążyłam jej obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jedrzej Czy są zdjęcia Czerwonych łopoczacych flag? IP: *.icpnet.pl 17.11.03, 07:07 W dzieciństwie byłem zafascynowany czerwonymi flagami łopoczącymi na wietrze oraz hasłami na czerwonym tle. Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Poznań w PRL - 17.11.03, 07:23 Już zamknięta? A chciałem się właśnie tam przejść w tym tygodniu... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Poznań w PRL - 17.11.03, 08:28 yashoo napisał: > Już zamknięta? A chciałem się właśnie tam przejść w tym tygodniu... No własnie, ja też!! A wg informacji Szanownej Gazety (z zeszłego tygodnia) ma być otwarta do dziś!!! Gazeto? Czy wiesz coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Poznań w PRL - 17.11.03, 09:33 the_dzidka napisała: (...) "Prawdziwa" the_dzidka loguje się z myślnikiem dolnym - inne podobne loginy są podszywkami! A Dzidka, która pisze z hosta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl bez logowania się? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Poznań w PRL - 17.11.03, 09:36 > A Dzidka, która pisze z hosta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl bez logowania się? Słuszna uwaga. To Dzidka, której nie chciało się zalogować. Przepraszam juz nie będę <Dzidka z paluszkiem w buzi> Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Poznań w PRL - 17.11.03, 12:40 Wystawa w CK Zamek została już faktycznie zamknięta. Nie przejmujcie się jednak: 1. Między 10 a 15 grudnia do "Gazety" dołączymy płytę, na której będzie kilkakrotnie więcej zdjęć niż na wystawie 2. W podobnym terminie wystawa będzie pokazana jeszcze raz w kinie Rialto przy ul. Dąbrowskiego 3. Później wystawa pojawi się jeszcze w innych miejscach Poznania, dokładnego rozkładu jazdy nie znam. pozdrawiam Błażej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Poznań w PRL - 17.11.03, 12:57 redakcja napisała: (...) Między 10 a 15 grudnia do "Gazety" dołączymy płytę, na której będzie kilkakrotnie więcej zdjęć niż na wystawie O! To super. Żebym tylko nie przegapił... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Poznań w PRL - 17.11.03, 15:21 Dla mnie bomba!! :) Gazete z płytą nabędę, ale i na wystawę do Rialto się przejdę - płytka to jednak nie to samo... A w ogole to żałuję, że mi jakoś ta akcja zdjęciowa przeleciała mimo oczu, bo też ciekawe zbiory posiadam... Kto dzisiaj pamięta, jakie piękne było dawniej rosarium na Cytadeli? Pamiętam jeszcze pana, który stróżował w budce. Miał pieska, który na imię miał Amik. Człowiek się starzeje, a jeszcze takie rzeczy pamięta! Dzidka na fali wspomnień Odpowiedz Link Zgłoś