Dodaj do ulubionych

Gran Canaria

08.05.13, 13:45
Witam czy ktos był w hotelu Ifa Caterina na Gran Canari mamy leciec w lipcu i niewiem jakie opinie .
Obserwuj wątek
    • Gość: colin Re: Gran Canaria IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 16:07
      Czegoś nie rozumie najpierw kupujesz wakacje ,a potem szukasz opinii ?
      • 01laura02 Re: Gran Canaria 08.05.13, 21:16
        Jeszcze nie kupilam mam zamiar zamówic ten hotel,narazie mam rezerwacje.
        • bemeta holidaycheck i tripadvisor prawde ci powie 09.05.13, 10:45
          Wejdz na te portale
          www.holidaycheck.com
          www.tripadvisor.com
          znajdziesz dziesiatki jak nie setki opinii na temat dowolnego hotelu na Wyspach i Reszcze Swiata.
          Pozdrawiam,
          bart.
    • Gość: Artur Re: Gran Canaria IP: *.inet.dsl.telianet.dk 31.05.13, 22:16
      bylem w Catarinie w 2011 roku,rowniez w lipcu. Calkiem fajny hotel, jedzenie bardzo dobre, przepiekny ogrod hotelowy. Sa oczywiscie lepsze hotele ale osobiscie moge polecic Catarine.
    • Gość: adam Re: Gran Canaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.13, 22:21
      Ja również byłem w Ifa Caterina w 2008 r., hotel godny polecenia, pokoje duże, codziennie sprzątane, jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Bardzo blisko do wydm Maspalomas.
      • Gość: Artur Re: Gran Canaria IP: *.inet.dsl.telianet.dk 31.05.13, 22:31
        Przed zamowieniem wczasow zawsze wertuje tripadvisora. Poswiecam kilka dni na czytanie wpisow i wtedy decyduje. Latam zawsze z Niemiec - lepsze ceny i co najwazniejsze wybor bez porownania wiekszy.
    • grzegorz.pekala Re: Gran Canaria 12.06.13, 10:03
      Byłem w czerwcu 2012. Jeśli ma się na niego pieniądze to z pewnością nie będzie się narzekać ;) Mnie udało się uzyskać rabat, więc nie uderzyło mnie strasznie po kieszeni.

Jedzenie - dla faceta, który lubi dużo zjeść, było genialnie ;)
      Położenie - blisko do wydm Maspalomas i do plaż nudystów; do centrum rozrywkowego też tylko parę kroków
      Parkowanie auta - za zakrętem jest przestrzeń do bezpłatnego parkowania, więc nie trzeba stawać przed hotelem i płacić w parkomacie

Wieczorem są animacje, więc jest do wczesnego wieczora trochę głośno.
      Czysto, wygodnie, relaks pierwsza klasa ;)

www.yougo.pl/miejsce/598/hotel-ifa-catarina-gran-canaria
      www.yougo.pl/film/1648/gran-canaria-przewodnik-w-2-minuty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka