rybciiia 23.02.09, 15:56 witam. potrzebuję namiary do dobrego urologa w Koninie. proszę o wpisywanie tylko kompetentnych lekarzy. z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marchefkowepole Re: dobry urolog 22.03.09, 22:12 Nie znam nazwiska, ale slyszałam, że urolog przyjmujący w przychodni na Kolejowej jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
andy-3 Re: dobry urolog czy seksolog? 29.11.09, 19:33 A mnie chodziłoby o specjalistę urologa, ale dobrego w seksuologii i medycynie seksu, ale chyba takiego w Koninie nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
andy-3 Re:urolog to chirurg 02.01.10, 17:19 Jednak zostałam przez położną uświadomiona, że urolog to chirurg i w sprawach intymnych należy iść do lekarza seksuologa, a jak są problemy z dogadywaniem się w związku - to do dobrego psychologa. A więc zostaje chyba miasto Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
adamkasprzyk39 Re:urolog to chirurg 04.04.11, 18:58 W tych sprawach lekarz musi być dobrym psychologiem i chirurgiem jednoczenie. Ja polecam osobiście dr. Dadeja z Poznania. Powinien Ci pomóc. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś