Gość: łezka Re: Dlaczego w forum poznańskim jest tak mało postów? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.01.02, 08:31 Bardzo to smutne, ale jak "co drugi"wątek dotyczu Kaukazu, to ja się przestaje dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
lechita2 Re: Dlaczego w forum poznańskim jest tak mało postów? 25.01.02, 11:05 na forum wrocławskim wątków przybywa jak grzybów po deszczu. a u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Dlaczego w forum poznańskim jest tak mało postów? IP: 192.168.0.* 25.01.02, 11:33 > na forum wrocławskim wątków przybywa jak grzybów po deszczu. a u nas? przybywa...,ale niektóre są tak głupie,że aż szkoda,że się pojawiają... ale i tak zapraszam do Wrocławia!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Dlaczego w forum poznańskim jest tak mało postów? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.01.02, 11:46 Forum wrocławskie jest faktycznie dynamiczne, jest dużo ciekawych wątków. Trochę sobie nabijają licznik (vide " licz krasnale", powiedz "dzień dobry" włączjąc komputer itd.), ale i tak wyraziłam swoje uznanie dla nich na forum wrocławskim. Zresztą Wrocław lubie i już!A my musimy sie wziąc do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi-hi jak to.... IP: *.cust.poz.supermedia.pl 25.01.02, 12:11 Każde miasto ma swoje strony i tam też są fora wielu poznaniaków tam sie udziela a gazeta to gazeta może niewiele osób wie o tym tu forum za to wrocław uczynił sobie forum na gazecie głównym i tyle hi-hi pzdr Zapraszam też innych poznianiaków na strone eRodzinki - ludzi którzy poznali sie właśnie na tym forum www.erodzinka.prv.pl hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozhoga Re: Dlaczego w forum poznańskim jest tak mało postów? IP: *.man.polbox.pl 25.01.02, 12:47 Moim zdaniem wcale nie jest mało. Mało to jest w Krakowie albo Katowicach. W proporcji do Wwy (liczba ludności) jest jak najbardziej OK. Natomiast faktycznie Wrocław ma niesamowicie dużo postów jak na liczbę mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Dlaczego w forum poznańskim jest tak mało postów? IP: *.wskiz.poznan.pl 25.01.02, 14:21 lechita2 napisał(a): > no właśnie, dlaczego? Powoli staje się to wszystko bardzo męczące, osobiście staram się, ale czy pisanie daje jakieś efekty, skoro inni próżnują. W wakacje 2001 r. były dni gdzie pisałem ponad 100 postów dziennie, jednak jaki daje to efekt, żadny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Dlaczego w forum poznańskim jest tak mało postów? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 16:09 dzisiaj jednak ruch jest spory i liczna postów szybko skoczyła do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Dlaczego w forum poznańskim jest tak mało postów? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 21:43 żebys się miał o co pytać pozdr mam nadzieje, że to się zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
lechita2 Re: Dlaczego w forum poznańskim jest tak mało postów? 25.01.02, 22:02 aleś ty dowcipna!!! ha ha ha ha. pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza ankę 9009 Odpowiedz Link Zgłoś