jarka63 25.05.09, 10:21 Pytanie do użytkowników: jesteście zadowoleni z usługi? Jeśli macie dostęp bezprzewodowy z routerem to działa OK? Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Internet w Inea 25.05.09, 11:28 jarka63 napisała: > Pytanie do użytkowników: jesteście zadowoleni z usługi? [...] Oczywiście, że nie jesteśmy zadowoleni, ale nie mamy wyboru. Ceny z księżyca, prędkości za te pieniądze - szkoda gadać. Jak to prasa podała - jesteśmy w tyle za Rumunami. [...] > Jeśli macie dostęp bezprzewodowy z routerem to działa OK? Bardzo proszę o opinie. [...] Działa, a czemu miałby nie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Internet w Inea 25.05.09, 12:34 Nie mamy wyboru? Jest Neostrada, Echostar, operatorzy komórkowi. Dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: Internet w Inea IP: *.icpnet.pl 25.05.09, 14:19 tylko który operator komórkowy da Ci taki transfer jak stale łącze? echostara nie znam, nie wiem nawet jaki ma zasieg w poznaniu, neostradę mieliśmy w pracy i zdarzyały się dość duże przestoje w dostępie do sieci. inea moze nie jest idealna, ale przez kilka lat użytkowania nie zdarzyła mi sie jeszcze jakaś dłuższa przerwa w dostępie. pomijając ceny to nie ma czego im zarzucić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: Internet w Inea 25.05.09, 19:34 > pomijając ceny to nie ma czego im za > rzucić ;) to jest i moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal-i-kot Re: pomijając ceny nie ma czego zarzucić IP: *.icpnet.pl 25.05.09, 20:13 "Tygrys to całkiem miłe zwierzątko (pomijając zęby, ofkors)" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Internet w Inea 26.05.09, 15:18 Dzięki za opinie, pomogliście mi wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jegomość Re: Internet w Inea IP: *.icpnet.pl 29.05.09, 20:58 Ale płacenie haraczu co miesiąc 5zł za router wi-fi który i tak musiałem sobie kupić oraz za drugi i każdy następny komputer w domu kiedy dziele swoje łącze w jednym lokalu mieszkaniowym to już przegięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
cfalek Re: Internet w Inea 29.05.09, 22:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=553&w=91505210&a=91505210 mam nadzieje ze nadejdzie pozytywna odpowiedz, bo w pelni sie z Toba zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Internet w Inea 30.05.09, 14:22 A od czego jest funkcja klonowania MAC ID w routerze? Odpowiedz Link Zgłoś
cfalek Re: Internet w Inea 30.05.09, 21:26 od tego bym Ciebie zapytal, czy jak z niej skorzystam, a inea mnie zlapie to zaplacisz za mnie kare umowna? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Internet w Inea 30.05.09, 22:40 Zakładam, że łapać się za coś dajesz jedynie swojej pani. Inea to może Cię najwyżej pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piccolo_Jr Re: Internet w Inea IP: *.echostar.pl 30.05.09, 22:27 To nie jawne przegięcie tylko złodziejstwo. No ale my z każdej strony jesteśmy okradani w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inea Jestem zadowolony IP: *.icpnet.pl 30.05.09, 12:01 W Poznaniu nie ma nic lepszego. Ale jest drogo to fakt. Technologia też stara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Internet w Inea IP: *.icpnet.pl 31.05.09, 12:26 Korzystam od dwóch lat i chyba tylko raz była awaria. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Zgłaszajcie reklamację, gdy awaria 31.05.09, 12:42 Pamiętajcie, gdy tylko zauważacie spadek transferu lub przerwy w połączeniu, natychmiast zgłaszajcie reklamację. Wystarczy krótki mail z opisem usterki. Można odzyskać w ten sposób parę złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Internet w Inea 01.06.09, 14:46 Piszecie,że jest drogo, ale i tak wychodzi taniej niż Neostrada. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Internet w Inea 01.06.09, 15:42 Zgadza się, ale jest drożej i wolniej niż w Japonii, Francji czy na Słowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasz789 Re: Internet w Inea IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.15, 15:13 witam w mojej miejscowosci firma inea doprowadzila swiatlowody i w zwiazku z tym mam .takie pytanie CZYMUSZE BRAC INTERNET OD NICH CZY MOGE WYBRAC INNEGO OPERATORA NP UPC albo ORANGE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguray Re: Internet w Inea IP: *.icpnet.pl 27.11.15, 22:05 INEA doprowadziła światłowód, więc tylko od nich możesz spodziewać się wizyty PH z ofertą na dostawę Internetu, telewizji i telefonu. O ile masz w domu lub w mieszkaniu światłowodowe gniazdo abonenckie na którgo instalacje musiałeś wcześniej wyrazić pisemną zgodę, dla INEI rzecz jasna lub którejś i ich spółek-córek powołanych do budowy sieci i ich zakończeń u klienta końcowego. Odpowiedz Link Zgłoś