blizniak1980 14.12.08, 10:01 Gdzie można zrobić paznokcie zelowe w toruniu?Proszę o adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
passi_flower Re: paznokcie zelowe 15.12.08, 20:54 O kurczę! Po takich postach to się nie dziwię, że nas panowie nie chcą do żużla dopuszczać... Odpowiedz Link Zgłoś
malaasia15 Re: paznokcie zelowe 16.12.08, 10:13 p. Ola, w zakładzie fryzjerskim koło Róży i Zen. B. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: paznokcie zelowe 16.12.08, 11:29 tia i jeszcze pan Władzio z dworca głownego tez ma żelowe paznokcie. Czy was porąbało juz na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
malaasia15 Re: paznokcie zelowe 16.12.08, 22:53 Czujecie się lepsi, bo nie zakładacie paznokci żelowych? Gratuluję tolerancji i dobrego samopoczucia. A ja - tak na marginesie - nie lubię żużla i sprtów motorowych. Hałas i smród. I tyle w temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: paznokcie zelowe 17.12.08, 09:17 a wiesz, że do niektórych lokali nie wpuszczają pań z plastikami? Zgadnij dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
malaasia15 Re: paznokcie zelowe 17.12.08, 15:45 Wiesz co, nie chce mi się bawić w zgadywanki. Nie wpuścili Cię (Twojej kobiety) do jakiegoś lokalu. Współczuję, tylko kogo oprócz Ciebie to obchodzi? Gardzę ludźmi, którzy chcą zaistnieć na tym forum ośmieszając innych użytkowników. Po prostu. Anonimowo, zza klawiaturki. Wkurzają mnie ludzie, którzy bawią sie w mentorów czy też - gorzej - cenzorów. Nie Ty na szczęście decydujesz, kto i o czym będzie tu dyskutował. Nie podoba się - załóż swoje. Pa! Chce dziewczyna żele, bardzo proszę, mi to nie przeszkadza. Ale Tobie owszem, co jeszcze, rude włosy? zez? silikonowy biust? kolor skóry? Jola Rutowicz? śmiało! wszyscy po niej jeżdżą...A swoją drogą, za takie teksty pod adresem użytkowniczki pytającej o żele jej mężczyzna powinien (o ile jestes facetem, a tego niestety jestem pewna) Ci dać w (dopowiedz sobie). Bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka co tam paznokcie 20.12.08, 10:38 przykład współczesnego mętnorstwa tu mamy. pisowni proszę nie korygować bo zamierzona;) Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka pomoge 17.12.08, 12:53 jako jedyna w tym zacofanym towarzystwie ci pomoge... www.photoblog.pl/madziapaznokietki/ to moja kolezanka Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: pomoge 17.12.08, 18:24 i to ja może jestem zacofany? Ze co? Że na wymioty mi sie zbiera widząc takie ochydstwa na paluchach opalonych solarką. Fuj Odpowiedz Link Zgłoś
studencikcik Re: pomoge 17.12.08, 18:37 muvon200 napisał: > i to ja może jestem zacofany? Ze co? Że na wymioty mi sie zbiera widząc takie > ochydstwa na paluchach opalonych solarką. Fuj Twoje stany psychosomatyczne, kolego, nikogo tu nie interesują. Specjalista od wszystkiego, esteta do k...y nędzy. Arbiter elegantiarum od siedmiu boleści. a kimze Ty jesteś facet? Nie wpieprzaj sie do wszystkiego, co? Po prostu spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody-i-glupi Re: pomoge 17.12.08, 18:51 muvon200 napisał: > i to ja może jestem zacofany? Ze co? Że na wymioty mi sie zbiera widząc takie > ochydstwa na paluchach opalonych solarką. Fuj To się rozwiedź i nie truj nam tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
wijaczka Re: pomoge 17.12.08, 18:52 Dajcie mu pokój. Kobitki z Bydzi lubią żele;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-jacenty Re: pomoge 17.12.08, 19:31 wijaczka napisał: > Dajcie mu pokój. Kobitki z Bydzi lubią żele;) Znaczy "dowartościowują się" tymi żelami ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wijaczka Re: pomoge 17.12.08, 19:42 Jasne. A faceci z Bydzi dłuuuuugimi samochodami, hłe, hłe, hłe. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: pomoge 17.12.08, 22:05 hehe możecie sobie pisać co chcecie. Przecież samo wiecie, że takie pazury na solarce albo bez to szczyt bezgustowia i kiczu. Pachnie zabawą w remizie w Krużebnikach. Wiocha jednym słowem. Wiecie też, że ten wątek powstał dla reklamy, jak wiele innych w stylu "jaki lekarz", "jaki lokal" itp. Po kliku wpisach ktoś :) usłużnie podaje adresik :) Odpowiedz Link Zgłoś
dexter.morgan Re: pomoge 19.12.08, 22:12 Może to głupie pytanie ale czy da się z takimi zelówkami na palcach używać normalnej klawiatury? Pytam zupełnie serio, fajnie że temat trafił na forum. Nie znałem do tej pory tej formy fetyszu, zapewne przyszedł zza Odry, wszystkie zjawiska z przedrostkiem hard się stamtąd wywodzą. wtf? www.apsik.co.uk/ogloszenia/images/13500/z13534.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko buhahaha 20.12.08, 15:37 > jako jedyna w tym zacofanym towarzystwie zacofane towarzystwo? to pasujesz idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka rada potrzebna 20.12.08, 10:40 też bym sobie takie paznokcie chciała pod choinkę zażyczyć, ale czy aby włożyć te żelki to muszę wpierw zedrzeć te co mi w sposób naturalny urosły? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: rada potrzebna 20.12.08, 12:32 obcina sie na krotko, a plytke paznokcia się matowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jarsem Re: rada potrzebna 20.12.08, 15:46 ... a matowi sie najlepiej w Matopacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: rada potrzebna 20.12.08, 18:19 Królewno! jak to się matowi? Czym się matowi? A jak się tak zmatowi to ja do końca życia w żelkach będę musiała się pokazywać? Bo ja te żelki to tak tylko pod choinkę i na chwilę bym sobie zażyczyła, aby trochę się poczuć mniej zacofaną. Ale na do końca życia to ja nie reflektuję bo w większości miejsc pokazać bym się nie mogła. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: rada potrzebna 21.12.08, 12:11 matowi sie jakims pilnikiem, ale tylko troche, nie niszczy to paznikcia, jezeli nie robi sie tego zbyt czesto. na to przykleja sie tips i pokrywa go tym żelem. dokladnie nie wytlumacze, bo jeszcze sama zeli nie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: rada potrzebna 21.12.08, 19:56 dzięki Królewno za wyjaśnienia. Ale piłować sobie paznokci z wierzchu nie dam. Wystarczy już, że muszę je piłować w celu skrócenia. Chyba jakieś inne atrakcje podchoinkowe sobie zażyczę. A Tobie Królewno na Święta życzę najbłyskotliwszych żelek i innych gadżetów, które sprawią Ci radość i podniosą jeszcze bardziej Twój wizerunek w oczach wszystkich Twoich Wielbicieli, choć o to chyba dbać specjalnie nie musisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: rada potrzebna 24.12.08, 12:56 Dziękuje to bardzo miłe, a ja Tobie życzę pięknych naturalnych paznokci:) Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: rada potrzebna 25.12.08, 23:17 Królewno, dziękuję! Jak widać, gdy się chce, zawsze można pogodzić różne punkty widzenia i różne priorytety. Nad pięknem naturalnych paznokci postaram się nieco popracować, aby Twe życzenia się spełniły. To udanego kolejnego Dnia Świątecznego i pełnego blasku w Noc Sylwestrową:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hekate41 Re: rada potrzebna 26.12.08, 11:50 Przyznaj się torunianko, znów się rozczarowałaś? Chciałaś coś udowodnić, a konkretnie, że kobitki z żelami sa beznadziejne i głupie. A tu figa! Trafiłaś na królewnę i to z klasą! Nie tylko nie dała się "podpuścić", ale i utarła Ci noska. Szacun, królewno.Dobrze, że się torunianko zreflektowałaś, trochę późno, ale zawsze. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: rada potrzebna 26.12.08, 20:48 hakate, chcesz być jasnowidzem? Jak na razie czarnowidztwo zaprezentowałaś i chyba brak kultury, wcinając się w moją rozmowę z Królewną ze swoją nadinterpretacją. Nie jestem rozczarowana wyjaśnieniami Królewny, tylko poinformowana. Niczego nie zamierzałam udowodnić bo niby w jakim celu. Nie jestem zwolenniczką żelek, o czym wyraźnie pisałam. Ale mogłabym żelki na jakąś wyjątkową okazję sobie założyć. Jednak cena, jaką płaci się za te fanaberie jest zbyt wysoka. Nie będę sobie świadomie niszczyć paznokci. Zaś co do Królewny, to akurat ją lubię bo dziewczyna napisała o sobie i swoim towarzystwie dość dużo, a jednocześnie interesuje się czymś więcej niż tylko żelkami. Poza tym jest ładna, ładniejsza w rzeczywistości niż na fotografii. I nie wiem skąd wnosisz, że ktoś tu komuś nosa utarł. Pozdrowienia dla Królewny z prośbą o zmianę jednego tekstu w innym miejscu;) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: rada potrzebna 27.12.08, 13:19 no proszę, jeden głupawy wpis przerodził się w bardzo dowcipną i ciekawą konwersację dwóch inteligentnych pań. Fajnie się to czyta. Hakate :) jak będa Twoje paznokietki wyglądały gdy będziesz młodą kobietą? Inplanty będzie trzeba założyć a nie żelki. Przecież paznokieć to nie jest kawałek nieżywej tkanki. On też musi oddychać, on żyje kochana a Ty go chcesz pilnikiem potraktować i ranę zalepić żelkiem. Już raz napisałem fuuuujj ochydnie wyglądają te pazury, a najładniej w sensie ślicznym takie z kwiatkami namalowanymi przez Chińczyka :)). No bosko normalnie. Do tego solarka, sylikon i mmmmmm pięknie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hekate41 Re: rada potrzebna 27.12.08, 17:53 Młodą kobietą będę w następnym wcieleniu;) Różne mody przeżyłam, i trwałe ondulacje "na barana", i suknie z krempliny, i spodnie dzwony, i okulary na pół twarzy, ciężkie jak cholera. A nawet zalecenia higienistek "Przyjaciółki", żeby głowy broń Boże nie myć częściej niż co 10 dni...bo wyłysieje. Wszystko jest dla ludzi, uwierz mi! Zawsze modne są osoby nienapastliwe i pogodne. O tolerancji nie wspomnę. Hekate, rocznik 1941. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: rada potrzebna 27.12.08, 20:13 Przepraszam. Zagalopowałem się. :))))) nic innego poza uśmiechem na przeprosiny dać nie mogę :)))))))). Zapomnij mi to proszę. O żelkach ośmieliłem się głos zabrać, bo z męskiego punktu widzenia zbyt duże i ordynarne plastiki na paznokciach plus solarką są symbolem nie tylko tandety, ale i ... Widzisz taką i już wiesz o co jej chodzi ;). A z dawnych lat pamiętam jak mama zawsze nosiła przy sobie śrubokręcik :). Przydawał się do przykręcania szpilek :)). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krolewnasciezka Re: paznokcie zelowe milena 20.12.08, 17:35 gg4271673 nastepna kolezanka zajmujaca sie paznokciami Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: paznokcie zelowe milena 20.12.08, 18:20 Milena źle mi się kojarzy więc nawet jeśli to nie ta to nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś