ultima.ratio.regum 05.06.09, 22:22 we Wrocławiu, naprawdę ładna a nawet ładniej niż... i znów w tyle jesteśmy P.S. Niech się Kriżackova Fontanna w Pradze chowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fontanna Re: fontanna IP: *.96.80.17.telemedia.pl 05.06.09, 23:13 www.wroclaw.pl/m116906/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiktor_l Re: fontanna 05.06.09, 23:26 hm, jakos obecnosc takiego monumentu w miescie w ktorym mieszkam nie wplywalaby na komfort mojego zycia, w odroznieniu od drogi, wiaduktu, czystego chodnika Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: fontanna 06.06.09, 17:46 Na mój komfort psychiczny wpływałaby na pewno.W Poznaniu za wiele myśli się o samochodach/kierowcach i ich wygodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: fontanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 18:48 Tylko duze projekty maja siłę zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanczyk Re: fontanna IP: *.icpnet.pl 07.06.09, 13:14 Wielokrotnie przebywałem w Bułgarii m.in. w miejscowości Plovdiw. Jeżeli są w Poznaniu studenci z Bułgarii to niech to potwierdzą. W pięknym parku w centrum miasta zainstalowano olbrzymią ,podświetloną fontanne, która przy pięknej muzyce i w jej rytmie strzelała fontanny wody. Było to dawno temu ale chyba można nakręcić film,pokazać naszym władco, że można coś zrobić dla Obywateli. Idealnym miejscem była by Malta. PaniePrezydencie prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep. Re: fontanna twa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 17:11 www.youtube.com/watch?v=Nci3UdEBLq0&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś