iryssek 14.06.09, 21:24 Witam, zepsuł mi sie aparat cyfrowy, gdzie jest naprawa aparatów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przysłona Re: Naprawa aparatów fotograficznych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:35 Galileusza 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan26 Re: Naprawa aparatów fotograficznych? IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 23:53 A jakiś kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Naprawa aparatów fotograficznych? 14.06.09, 21:36 www.fototechnik.pl/page1.aspx Najpierw jednak sprawdź na stronie producenta lub na forach, czy usterka Twojego aparatu nie jest usuwana przez producenta za darmo - także po gwarancji. Miałem taką sytuację i z Minolta, i Canonem. Wymieniano mi matrycę. Producent pokrył nawet koszty przesyłek kurierskich ode mnie i do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamib Re: Naprawa aparatów fotograficznych? 14.06.09, 21:52 Naprawiałam Olympusa w Fotoserwisie ul. Galileusza 8 tel. 061/8625121 Drugi punkt Foto-Pryzmat ul. 27 Grudnia 3 tel. 061/852 22 72, ale nie korzystałam z ich usług pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly madrala Re: Naprawa aparatów fotograficznych? IP: *.icpnet.pl 14.06.09, 23:46 Ja naprawialem na Galileusza. Do dzisiaj dziala, a bylo to juz ze 3 lata temu. Dorobili czesc i skasowali 50 zl a serwis chcial 400. Odpowiedz Link Zgłoś
iryssek Re: Naprawa aparatów fotograficznych? 18.06.09, 08:38 Dzieki. Mam Fuji, serwis jest tylko w Warszawie zresztą gwarancja już się skonczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
yulia19791 Re: Naprawa aparatów fotograficznych? 20.06.09, 21:06 na galileusza to jacyś nienormalni są. jak zaniosłam aparat, to kazali czekać 1,5 miesiąca na info, czy da się go naprawić czy nie. jak po upływie tego terminu usłyszalam, że jednak się nie da, bo coś tam, coś tam, to zabrałam aparat do domu. w domu mąż stwierdził, że śrubki w ogóle nie były odkręcane. odkręcił, poszperał i... naprawił. zadzwoniłam do gościa i mu powiedziałam , że jest nienoramlny. słowem, ja nie polecam. j.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Das Re: Naprawa aparatów fotograficznych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.15, 11:16 Wystrzegac sie serwisu honest na smialego 4f Zawiozlem obiektyw do naprawy dostalem wiadomosc ze sa popsute mechanizmy koszt naprawy 467 zl Odebralem sprzet i zawiozlem do FOTOSERWIS ul. Galileusza 8 tel. 61-862-51-21 www.foto-naprawa.com Profesjonalnie zajeli sie naprawa okazala sie tylko tasma i koszt naprawy to 250 zl Nie polecam firmy honest bo zyruja na niewiedzy i naciagaja na duzo wyzsze koszty Odpowiedz Link Zgłoś