Gość: nickt IP: *.aster.pl 10.07.09, 00:37 to fakt, powinni grać zdecydowanie dłużej ale i tak warto było dla tej godziny z hakiem ciągnąć przez pół kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qq Recenzja Koncertu Jane's Addiction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 01:35 ja czuje sie troche olany, to byl bardzo krotki koncert, z bisami trwal godzinke:(, ale grali zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Peaches IP: 195.216.115.* 10.07.09, 11:36 autorowi tekstu (o Peaches) proponuje siedzieć w domku przy radyjku Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baruchde Recenzja Koncertu Jane's Addiction IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 13:12 są w świetnej formie, widać było że są zaskoczeni tak dobrym przyjęciem, farrell był wyraźnie zadowolony, po tylu latach nie myślałem że spełnią się mi marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byrdy... Recenzja Koncertu Jane's Addiction IP: 195.93.135.* 13.07.09, 18:04 teraz, po tym co zobaczyłem i usłyszałem mogę pojechać za nimi nawet do LA. GĘSIA SKURA ,legenda żyje i ma się doskonale, dobre ale mało. i zajebiści ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrosus Recenzja Koncertu Jane's Addiction IP: *.ikard.pl 10.07.09, 16:25 Koncert wspaniały, czysty rock and roll, ale zdecydowanie za krótki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fritz Recenzja Koncertu Jane's Addiction IP: *.cust.tele2.pl 11.07.09, 00:48 Bylismy , nieprawda jest co pisze autor recenzji jakoby były 3 bisy , był jeden i CAŁOŚC KONCERTU TO TYLKO 60 MINUT!!!!!!!!:( Trochę szkoda ,tak daleko jechalismy i tyle lat czekalismy na tak króciutki koncert(tyle to może grac support!!!! nie "gwiazda' wieczoru !!!!) Farrell i reszta cudowne ,super koncert ,ale przesadzili z czasem ,lekkie olanie! wrrrrrrrrrrrrrr Ponad 20 minut ludzie wywoływali ich na scenę ,bo nikomu nie przyszło do głowy ,że tak króciuuuuuutko zagrali.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Recenzja Koncertu Jane's Addiction IP: *.bielanski.med.pl 11.07.09, 19:10 Daleko mi od abstynencji, ja jednak do pracy chodze trzezwa, za to mi płacą, tego oczekują ode mnie.Myślę, ze gdyby Perry nie pił tyle, zapewne śpiewałby dłużej i lapiej....na koncert czekalam kilkanaście lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zbukov Re: Recenzja Koncertu Jane's Addiction 12.07.09, 22:25 wiesz, z tym pociąganiem z butelki Perry'ego, to bym nie przesadzał. po pierwsze taką ilością to stary rockandrollowiec się nie nadźga, traktuje to raczej jak inni wokaliści wodę. poza tym mój kumpel, który na koncercie stał bliżej ode mnie twierzi, że do bisów butelka była zakorkowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmd50+ Recenzja Koncertu Jane's Addiction IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.07.09, 23:48 świetny, mimo że trochę krótki koncert wielkiej kapeli; liczę na następny na przykład na nowym stadionie w Poznaniu dla 40 tys., mogli też zagrać coś ze Strays np. To match the sun; odlecielismy wszyscy, prawda? Panowie udowodnili, że prawdziwy rock never not dead,pierwsza liga swiatowa, palce lizać - i to u nas, w Poznaniu!!! proszę o więcej, mój młodszy był bardzo usatysfakcjonowany, chociaż słyszał ich po raz pierwszy, cóż prawdziwa sztuka łączy pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś