Gość: Mike IP: 194.195.43.* 10.05.01, 15:17 Czy to prawda ze je zlikwidowali??? Ostatnio znajoma mi mowila ale nie moge w to uwierzyc! Przeciez tam pierwszy raz w zyciu, jako dzieciak, ogladalem "Gwiezdne Wojny"!!! Swiat sie konczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna D Re: Kino Baltyk IP: 195.216.121.* 07.06.01, 15:09 Gość portalu: Mike napisał(a): > Czy to prawda ze je zlikwidowali??? Ostatnio znajoma mi mowila ale nie moge w > to uwierzyc! Przeciez tam pierwszy raz w zyciu, jako dzieciak, > ogladalem "Gwiezdne Wojny"!!! Swiat sie konczy... TAK. TAM TERAZ JEZT POCZTA,BO STARĄ POZCTĘ REMONTUJĄ. TO STRASZNE, SAMA TAM CZĘSTO CHODZIŁAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricky Re: Kino Baltyk IP: *.*.*.* 07.06.01, 15:13 strasznie to smutne. Cala moja mlodosc to to piekne, pachnace kurzem, stare kino. Szkoda, szkoda. Mogliby zrobić tam może jakiś filmowy klub dyskusyjny lub kino dla offowych filmow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Kino Baltyk IP: *.monsanto.com 07.06.01, 21:47 A czy istniej jeszcze letnie kino Derby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricky Re: Kino Baltyk IP: *.*.*.* 08.06.01, 08:31 Widzę , że nie byłeś dawno w Szczecinie ! Derby nie istnieje od chyba czterech lat ostatnio kiedy tam byłem, kolega z ogólniaka próbował zaszczepić ludziom miłość do Jarmuscha i innych niezależnych reżyserów. Niestety skonczyło się zrównaniem Derb(ów) z ziemią, dosłownie teraz jest tam pusty plac, coś budują. Może dziewięcio ekranowe, klimatyzowane kino Derby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axe Re: Kino Baltyk IP: 213.25.47.* 08.06.01, 13:08 Gość portalu: Mike napisał(a): > Czy to prawda ze je zlikwidowali??? Ostatnio znajoma mi mowila ale nie moge w > to uwierzyc! Przeciez tam pierwszy raz w zyciu, jako dzieciak, > ogladalem "Gwiezdne Wojny"!!! Swiat sie konczy... Ciekawe czy w tym roku powstanie multikino przy ul.Malczewskiego. Echo ma tam niedlugo zaczac budowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Kino Baltyk IP: *.monsanto.com 08.06.01, 18:25 No tak, kina Derby juz nie ma .Ale czy dalej egzystuja takie kina jak Pionier albo Delfin.Zwlaszcza Kino Pionier bylo moim ulubionym z tego wzgledu ze bylo malym kinem studyjnym i uczeszczalem tam czesto na Niedzielne poranki filmowe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_K Re: Kino Baltyk IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 21:53 To kino przynajmniej mialo swoja specyficzna atmosfere.Pamietam, gdy o 20.00 ogladalem tam "6 Zmysl".Bylo tak chlodno, ze w pewnych momentach,trzesac sie z zimna mozna bylo niezle sie wystraszyc.Ale coz, czasy sie zmieniaja. Odpowiedz Link Zgłoś