lechita2 03.02.02, 22:45 Czy na "oślej ławce" można zakładac wątki o wulgarnej treści? Czy nie grozi za to zablokowanie dostępu do forum? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiamisia Re: Redakcjo!!! 04.02.02, 09:25 Hey, nie mów, ż masz ochotę napisać coś brzydkiego!!! Pzdr Misia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Redakcjo!!! 04.02.02, 10:22 O wulgarnej treści???? Aż się nie chce odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Redakcjo!!! IP: *.icpnet.pl 04.02.02, 11:05 lecjta2 wyjątkowo działasz mi na nerwy...nastolatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Redakcjo!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 16:25 Gość portalu: guerra napisał(a): > lecjta2 wyjątkowo działasz mi na nerwy...nastolatku A ja wiem kto to jest.....i Odpowiedz Link Zgłoś
lechita2 Re: Redakcjo!!! 04.02.02, 16:45 Guerra, cóż mogę Ci powiedzieć. Masz Zonka (Zonk to pech, problem). Jak Ci cos nie odpowiada to ani żaden z forumowiczów, ani ja nic na to nie poradzę, więc po co sie odzywasz. Jak masz jakieś problemy, to ja radziłbym ci sie wybrać do psychologa. On ci pomoże i nie wykluczone, że po paru takich wizytach przestaniesz się mnie czepiać. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś