IP: *.toya.net.pl 11.10.06, 21:13
Jak to są ci dobrzy to ja dziękuje.I osiągnięcia mają godne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Czytelnik Re: Chwalimy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:45
      Szkoda, że pani Gnacikowska opisując pracę radnych oparła się na swoich
      osbistych sympatiach i antypatiach, a nie na rzeteknym zebraniu materiału.
      Można było wziąć pod uwagę pracę radnego na podstawie ilości wniesionych
      uchwał, interpelacji, wystąpień, dyżurów, jego kontaktu z instytucjami w
      terenie ( kulturalnymi, oświatowymi, sportowymi). Wymaga to jednak rzetelnej
      pracy i wnikliwej analizy, a na taką panią Gancikowska już nie stać. Z balkonu
      dla widzów można zaobserwować, że państwo Rakowscy są na sesjach tylko przez
      chwilę, gdyż bardziej pochłonięci są spawami zawodowymi. Pani Modrzejewska i
      Bogucka, to rzeczywiście atrakcyjne kobiety, stąd do nich ta osobista niechęć
      pani Gnacikowskiej. Gdybym dysponował danymi, o których wspomniałem wcześniej,
      ich ocena mogłaby być miarodajna. Ciepłe kolory ubioru świadczą o pozytywnym
      stosunku do ludzi. Niestety taki nie cechuje autorki artykułu. Ta ocena
      świadczy tylko o braku rzetelności, obiektywizmu, złośliwości i osobistych
      animozjach autorki tekstu. Dla redakcji, dla czytelników, wyborców, dla radnych
      i dla samej pani Gnacikowskiej byłoby lepiej, gdyby już więcej nie osbługiwała
      sesji Rady Miejskiej w Łodzi. Mam nadzieję, że Pani Redaktor Naczelna weżmie to
      pod uwagę. W łódzkiej redakcji nie brakuje bowiem dziennikarzy, którzy
      rzetelnie, obiektywnie, bez osobistych animozji, opierając się na faktach,
      mogliby pisać o Radzie Miejskiej w Łodzi.
    • Gość: mimi Chwalimy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.10.06, 01:39
      Ciekawe za co została pochwalona pani bartosik. Chyba tylko za dbanie o własne
      interesy, chamstwo i awanturniczość. Jej ciagłe awantury z prezydentami
      zaskutkowały brakiem lodowiska na teofilowie Ona nigdy nic nie zrobiła dobrego
      dla tego miasta. Karierowiczka i były aparatczyk. JEJ TAKŻE NALEŻY JUŻ
      PODZIĘKOWAĆ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka