Gość: do jakich pochwał IP: *.toya.net.pl 11.10.06, 21:13 Jak to są ci dobrzy to ja dziękuje.I osiągnięcia mają godne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czytelnik Re: Chwalimy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:45 Szkoda, że pani Gnacikowska opisując pracę radnych oparła się na swoich osbistych sympatiach i antypatiach, a nie na rzeteknym zebraniu materiału. Można było wziąć pod uwagę pracę radnego na podstawie ilości wniesionych uchwał, interpelacji, wystąpień, dyżurów, jego kontaktu z instytucjami w terenie ( kulturalnymi, oświatowymi, sportowymi). Wymaga to jednak rzetelnej pracy i wnikliwej analizy, a na taką panią Gancikowska już nie stać. Z balkonu dla widzów można zaobserwować, że państwo Rakowscy są na sesjach tylko przez chwilę, gdyż bardziej pochłonięci są spawami zawodowymi. Pani Modrzejewska i Bogucka, to rzeczywiście atrakcyjne kobiety, stąd do nich ta osobista niechęć pani Gnacikowskiej. Gdybym dysponował danymi, o których wspomniałem wcześniej, ich ocena mogłaby być miarodajna. Ciepłe kolory ubioru świadczą o pozytywnym stosunku do ludzi. Niestety taki nie cechuje autorki artykułu. Ta ocena świadczy tylko o braku rzetelności, obiektywizmu, złośliwości i osobistych animozjach autorki tekstu. Dla redakcji, dla czytelników, wyborców, dla radnych i dla samej pani Gnacikowskiej byłoby lepiej, gdyby już więcej nie osbługiwała sesji Rady Miejskiej w Łodzi. Mam nadzieję, że Pani Redaktor Naczelna weżmie to pod uwagę. W łódzkiej redakcji nie brakuje bowiem dziennikarzy, którzy rzetelnie, obiektywnie, bez osobistych animozji, opierając się na faktach, mogliby pisać o Radzie Miejskiej w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Chwalimy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.10.06, 01:39 Ciekawe za co została pochwalona pani bartosik. Chyba tylko za dbanie o własne interesy, chamstwo i awanturniczość. Jej ciagłe awantury z prezydentami zaskutkowały brakiem lodowiska na teofilowie Ona nigdy nic nie zrobiła dobrego dla tego miasta. Karierowiczka i były aparatczyk. JEJ TAKŻE NALEŻY JUŻ PODZIĘKOWAĆ! Odpowiedz Link Zgłoś