cassani 22.09.07, 21:20 psychicznym: wiadomosci.onet.pl/1610471,11,item.html tak sobie ten wątek założyłem. przenieście go gdzie chcecie. za zdjęcia, albo na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_news Re: uszczerbek na zdrowiu 22.09.07, 21:30 A pokapowałeś o co Kaczorowi chodzi mówiąc o 13 grudnia? Czy tylko zwyczajowo założyłeś sobie ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: uszczerbek na zdrowiu 22.09.07, 21:37 > o co Kaczorowi chodzi mówiąc o 13 grudnia? Prosimy o wytłumaczenie, panie Big_Cymański. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my nie zatrzymywałabym się 22.09.07, 21:41 nad tym dłużej ;-) gdybym zrozumiała tę przenosnie z 13 grudnia, ale faktycznie osochosi? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: uszczerbek na zdrowiu 22.09.07, 21:45 Niesamowite! Już wróciłeś z lasu? Jeszcze daleko do przymrozków... Nie ma czego tłumaczyć. To proste. Kaczorowi chodziło jedynie o to, że jeżeli po wyborach zawarta zostanie koalicja PO-LiD i zacznie rządzić (chociaż nie ma takiej obawy, już tam mądrzy ludzie wiedzą na kogo głosować) to, podobnie jak w stanie wojennym, taki konglomerat zadba o interesy jedynie pewnej, mocno zawężonej grupy obywateli. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: uszczerbek na zdrowiu 22.09.07, 22:55 big_news napisał: > Niesamowite! > Już wróciłeś z lasu? Jeszcze daleko do przymrozków... > > Nie ma czego tłumaczyć. To proste. Kaczorowi chodziło jedynie o to, że jeżeli p > o > wyborach zawarta zostanie koalicja PO-LiD i zacznie rządzić (chociaż nie ma > takiej obawy, już tam mądrzy ludzie wiedzą na kogo głosować) to, podobnie jak w > stanie wojennym, taki konglomerat zadba o interesy jedynie pewnej, mocno > zawężonej grupy obywateli. I tyle. sam widzisz . wydaje Ci się że jesteś mądry a piszesz jak ostatni idiota. Jakbys własny wpis przeczytał pod czyimś nickiem to byś zemdlał z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: uszczerbek na zdrowiu 22.09.07, 23:03 Tak myślałem, chociaż się łudziłem.... Jednak jesteś głupi jak but. O prostactwie nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani daj spokój 22.09.07, 22:53 nie mnie się pytaj czy rozumie bełkot tego chorego człowieka tylko siebie - wszak Ty w Go wyznajesz. Mi daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: daj spokój 22.09.07, 23:01 Czy to ja wywołałem dyskusję, ja założyłem wątek? A jak już postanowiłeś to zrobić, to zwyczajnie spytałem tylko, czy kapujesz w czym rzecz. Więc nie kreuj się teraz na skwaszoną primabalerinę, a po prostu odpowiedz. No chyba, że (jak Ci się to ostatnio nader często zdarza) zwyczajnie mnie olejesz. Za co też Ci podziękuję, w imię preferowanego przez Ciebie nadstawiania drugiego policzka... Odpowiedz Link Zgłoś
evonka słyszałam to przemówienie.. 22.09.07, 23:03 to był jeden wielki całus w pupę Rydzyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
breblebrox Re: uszczerbek na zdrowiu 22.09.07, 23:03 Przerażające jest to, jak bardzo nietaktownych porównań używa urzędujący premier w swym pędzie do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: uszczerbek na zdrowiu 22.09.07, 23:17 A mogę na Kto Nami Rządzi? Jakoś tam się nadaje :P PS widzieliście, jaki dzisiaj piękny księżyc? Odpowiedz Link Zgłoś