Gość: piotrek IP: *.crowley.pl 19.08.05, 21:51 hotel stalis z neckermannem od 3.09. czy ktoś tam był? ciekaw jestem opinii o miejscowości, hotelu i okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: kreta/stalida/hotel stalis IP: *.lublin.mm.pl 20.08.05, 09:39 Byłam w tej miejscowości kilka lat lemu. Jest to miejscowość typowo turystyczna, dużo knajpek, sklepików, biur turystycznych oferujących wycieczki fakultatywne itp. Ma ładną plażę. Hotel składa się z kilku budynków. Jeżeli zostaniesz zakwaterowany do najstarszego z nich - warunki kiepskie.(drzwi do łazienki się nie zamykały, prysznic zepsuty, łóżka pamiętające czsy Gierka, oj dużo usterk by jeszcze wymieniać. Po zaproszeniu rezydentki i pokazaniu jej pokoju (bez żadnych awantur) poprosiłyśmy o zmianę - bez problemu dostałyśmy pokój dosć duży w innym budynku o bardzo przyzwoitym standardzie. Można dotrzeć do innych miejscowości, gdyż w pobliżu jest przystanek autobusowy. Wyjeźdzałam również Neckermanem. Rezydentka była bardzo miła i uprzejma. Jedzenie było serwowane do stolika. Porcje bardzo duże ale nie monotonne. Był to bardzo udany wyjazd czego i Tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś