inna_nowa_ja 26.02.13, 09:43 pracy na stanowisku "osobistej" asystentki, czy rozumielibyście tak jak ja? bo ja pod pojęciem "osobista" rozumiem spotkania intymne z przełożonym. Firma daje fajną kasę + samochód służbowy, jak widać coś za coś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninaa Re: propozycja 26.02.13, 09:52 ... eee.... a może się uprzedziłaś globalnie i masz niewłaściwe postrzeganie...? Może nie jest tak wcale....? Pozdrawiam najmocniej !! N. Odpowiedz Link
inna_nowa_ja Re: propozycja 26.02.13, 09:53 dopytam co oznacza "osobista" i jakie się z tym wiążą obowiązki. Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: propozycja 26.02.13, 10:13 i pójdziesz do więzienia za sugerowanie obcowania przyszłemu szefowi dopytaj, a na seks zgadzać się nei ma obowiązku nawet po przyjęciu posady Odpowiedz Link
yoma Re: propozycja 26.02.13, 10:17 Oj tam. Osobista, znaczy parzysz kawę tylko szefowi i gościom jego, a nie całej korporacji. Odpowiedz Link
malgolkab Re: propozycja 26.02.13, 10:17 Nie, ja w ten sposób nie rozumuję Ale wartoby poprosić o zakres obowiązków. Odpowiedz Link
pati790 Re: propozycja 26.02.13, 10:27 Chyba głodnemu chleb na myśli Osobista tzn. osobista do dyspozycji szefa i zakresu jego obowiazkow , a nie calej korporacji, czy innych działów. Odpowiedz Link
mayenna Re: propozycja 26.02.13, 10:38 Inna, a jak określić sekretarkę jedynie do dyspozycji szefa, która zajmuje się organizacją jego pracy, a nie ogólnie firmy? Ja bym brała taka posadę bo lubię ten typ pracy i mi się nie kojarzy negatywnie. Odpowiedz Link
magda_nr_34 Re: propozycja 26.02.13, 11:23 no taka sekretarka jest osobista, dziwi mnie tylko to, że oferują naprawdę super kase + samochód służbowy. No nic dopytam na rozmowie jak mocno są rozszerzone obowiązki A swoją drogą czas posuchy zaczyna dawać o sobie znać. Odpowiedz Link
mayenna Re: propozycja 26.02.13, 11:45 Ale praca sekretarki może też wiązać się z wypełnianiem różnych zadań poza biurem. Wtedy samochód służbowy nie jest dziwną rzeczą. Wszystko zależy jaka to firma, czym się zajmuje szef. Odpowiedz Link
inna_nowa_ja Re: propozycja 26.02.13, 11:56 Mayenna, w dzisiejszych czasach szukać pracy za sensowne pieniądze to sztuka, bezcenne jak na interview podajesz kwotę 4000 brutto i rekrutujący walą szczeną o podłogę. Szok, że teraz w Warszawie oferowane zarobki to mak. 2500 netto i bij się piętami w dupe. ok czasy są jakie są, jest ciężko ale litości, pytam Pana w garniaku od Armaniego czy on przeżyłby za 2500 netto. I tu następuje cisza... Dlatego ta oferta mnie zdziwiła i stąd wynaturzenia i podtekst seksualny Odpowiedz Link
mayenna Re: propozycja 26.02.13, 12:13 Rozumiem. Ale tez myślę, że takie propozycje składa się na innych portalach niż te oficjalnie proponujące pracę. Za dużo wysiłku przy miernym efekcie bo tam od razu szef miałby sukces, a tak się naraża na przykrości Odpowiedz Link
braktalentu Re: propozycja 26.02.13, 12:09 Bo chyba autorka pisała nie o sekretarce, ale o osobistej asystentce. Są firmy, w których asystentka prezesa to nie dziunia od kawy, ciastek, pilnowania kalendarze prezesa i otwierania poczty, ale pracownik o znacznie szerszym zakresie obowiązków, do których nie zalicza się robienie xero i laski. Odpowiedz Link
inna_nowa_ja Re: propozycja 26.02.13, 12:16 od 13 lat pracuje w korporacjach teraz w takiej, która zatrudnia w biurach (sa 3 lokalizacje) 3 000 osób + 1 500 w terenie i asystentce prezesa nie zazdroszczę, praca 24/24, ciagle pod telefonem, masa obowiązków które z parzeniem kawy nie mają nic wspólnego. Nie mam aspiracji na asystentkę prezesa bo mam małe dzieci i jedno z drugim - przy braku stałej opieki- się wyklucza. Chciałabym znaleźć pracę ludzko płatną, z normalną umową o pracę a nie znowu zlecenie czy tymczasową na miesiąc, co miesiąc przedłużaną. Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: propozycja 26.02.13, 11:39 Po prostu dopytaj o zakres obowiązków, musisz mieć wyszczególniony na piśmie. Odpowiedz Link
inna_nowa_ja Re: propozycja 26.02.13, 11:43 czekam na potwierdzenie interview i dopytam. Tak czy siak szukam roboty lepiej płatnej żeby być i czuć sie bezpieczniej. Odpowiedz Link