Dodaj do ulubionych

BODRUM 1.09.06

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:43
Widzę, że nikt nie leci do Bodrum?
Jest ktoś taki?
Lądujemy tam a potem do miejscowości Torba.
Trochę się boimy, ale to niewielka miejscowość i nic tam na razie nie było...
Przeraża mnie jednak perspektywa siedzenia w tej miejscowości bez zwiedzania
Bodrum, wycieczki na Kos lub Rodos.
Tylko hotelowe transporty wchodzą w rachubę.
Czekam na wsparcie!
Obserwuj wątek
    • darek712 Re: BODRUM 1.09.06 30.08.06, 11:01
      Ja też lece do Torby 01.09 z Krakowa do hotelu Zeytinada.
      Głowa do góry - zwiedzimy Bodrum, Kos --> nie będzie tak źle.
      A ty z skąd lecisz i do jakiego hotelu ?
    • Gość: hermenegilda_zenia Re: BODRUM 1.09.06 IP: *.crowley.pl 30.08.06, 11:53
      Nie masz co panikować, z Torby do centrum Bodrum jest 5 minut dolmuszem i nie
      jesteś skazana na transport hotelowy, bo są też dolmusze publiczne, które
      zatrzymują się na dworcu i kursują do późna. Z dworca do portu jest tylko
      kilkaset metrów i można na prom kursujący na Kos dojść piechotą. A nawet jeśli
      zdecydujesz się na powrót taksówka, przejazd z miasta do hotelu nie kosztuje
      majątku- tylko ustal taksę zanim wsiądziesz i negocjuj.
    • Gość: Kati Re: BODRUM 1.09.06 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 12:44
      Ja lece z mężem do Torby 8 wrzesnia na 2 tygodnie. Mam nadziej, że wszystko
      bedzie w porządku....to nasza podróż pośłubna, wiec musi być ok ;-)
      • Gość: zawiedziony Re: BODRUM 1.09.06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 19:01
        Życzę miłej podróży pod warunkiem że nie udajecie się do hotelu Torba Buk,ten
        hotel to totalne nieporozumienie,nic nie zgadza się z ofertą przedtawioną przez
        Itake,plaża jest znacznie dalej i nie ma na niej bezpłatnych leżaków,po hotelu
        biegają karaluchy a w barze panoszy się ruska mafia ( własciciel hotelu to
        rosjanin )korzystając z opcji all inclusiv możecie się zdziwić bo na ogul
        wszystkiego brakuje i nikogo to nie interesuje a już na pewno nie macie co
        liczyć na pomoc rezydenta który mieszka w hotelu Zeithinada i ma gości z
        pozostałych hoteli w głębokim poważaniu.Tak na marginesie dodam że Zeithinada
        jest warta polecenia ale to zasługa obsługi która w przeciwieństwie do innych
        się stara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka