Dodaj do ulubionych

10 Noc Podróżnika

28.11.11, 22:57
Witamy!

Zapraszamy serdecznie na 10 NOC PODRÓŻNIKA TRAWERS 2011
NOC PODRÓŻNIKA to cyklicznie odbywająca się impreza dla miłośników podróży i dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z poznawaniem świata.
Będziemy mieli szansę obejrzeć kilkadziesiąt krótkich, 15-minutowych relacji fotograficznych z
niskobudżetowych podróży po całym świecie przygotowanych właśnie przez Was!

Punktem kulminacyjnym wieczoru będzie konkurs na najciekawszy pokaz, w którym będzie można wygrać wartościowe nagrody. W programie również dyskusje podróżników, wymiana doświadczeń a także informacje na temat sposobów zabezpieczenia przed chorobami tropikalnymi.

NOC PODRÓŻNIKA odbywa się pod hasłem - Przyjdź i opowiedz o swojej podróży!!!
Zapraszamy również osoby, które dopiero stawiają pierwsze kroki w fascynującym świecie podróży i poszukują impulsu by zacząć. Obiecujemy, że u nas go znajdziecie!

09.12.2011 piątek
Rozpoczęcie o godzinie 19.00, zakończenie późno w nocy.
Miejsce imprezy: ZAPIECEK – Oberża Folkowa , ul. Piotrkowska 43 Łódź

Zgłoszenia przyjmujemy na adres: noc_podroznika@wp.pl
Serdecznie ZAPRASZAMY!!!

T R A W E R S
Łódzki Sklep Turystyczny od 1991
Obserwuj wątek
    • Gość: D. nie polecam zakupów w tym sklepie IP: *.pool.mediaWays.net 27.08.13, 11:24
      Nie polecam zakupów w tym sklepie. Mnie i mojego męża oszukano przez co sprawę musimy załatwiać przez Urząd Ochrony Konsumenta. Najpierw powiedziano nam że gwarancja jest ogólnopolska, co się okazało nie prawdą. Moje Skarpy przemakały i do momentu gdy nie powiedziałam że będę ubiegała się o uznanie ich na gwarancji mówiono że są sprawne, sytuacja się zmieniła gdy usłyszeli o UOK, nagle okazało się że faktycznie buty przemakają. Drugie buty Aku mają wadę fabryczną. Powodują ogromnego krwiaka pod paznokciem. Oczywiście sytuacja powtórzyła się iż nie uznają tego na gwarancji. Sprawa w takim wypadku będzie załatwiona z pomocą UOK. Tak więc zastanówcie się jeśli będziecie mieli tam kupować, bo sprzedawcy ładnie mówią bo za to im płacą ale jeśli coś się stanie to już nie są tak pomocni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka