Dodaj do ulubionych

Bobry przewoźnik

05.04.12, 16:25
Witam, jestem odpowiedzialny za zorganizowanie wyjazdu firmowego na terenie naszego kraju. Ma być de luxe ;/, ponieważ jest to wyjazd prezesów i kierowników oraz naszych kluczowych partnerów biznesowych. Szukam zatem solidnego przewoźnika z luksusowymi autobusami. Mam niezłą spinkę, ponieważ to moje pierwsze tak poważne zadanie i wszystko musi być dopięte na tiptop ;/
Obserwuj wątek
    • marti.ku Re: Bobry przewoźnik 05.04.12, 22:27
      Miałam okazje zorganizować wyjazd firmowy na szkolenie pod granice Niemiecką. Wybrałam Emka Trans i muszę przyznać, że to dobra firma. Przejazd był komfortowy i bezpieczny. Autokary bardzo czyste i zadbane. Kierowca miły człowiek z dużym poczuciem humoru (taki nam się trafił ;)). To była miła podróż.
    • Gość: dziubek Re: Bobry przewoźnik IP: *.centertel.pl 06.04.12, 08:59
      aaale zobowiązanie na Tobei ciązy. Ja w poprzedniej firmie byłam asystentką prezesa i kiedys tez mi przyszlo zorganizowac melanz dla partnetow zza granicy... bylam taka zestresowana, nie spalam nocami, bo wszyskto musialo byc perfekcyjnie..
      Co sie okazalo, wcale ten stres nie byl potrzebny, bo owi partnerzy tak na prawde mieli gdzies cala otoczke, wazne bylo, by tylko dowiesc tylki do hotelu, gdzie zaczela sie ostra popijawa i luzowanie sie owych partnerow z dala od domu.. ;/ tak wiec wyluzuj i podejdz do tego zadanie z wiekszym dystansem.
      :) powodzenia
      • marcellipa Re: Bobry przewoźnik 09.05.12, 14:09
        ok., tak tez będzie trzeba zrobić, wyluzować. Domyślam się, ze strach ma wielkie oczy, ale jednak chodzi o prestiż etc, może pierwsza organizacja jest tak stresująca. marti.ku, dziękuję za rekomendacje, ostatnio do nich dzwoniłem, okazało się ze mam farta, kupili nowe mercedesy, także elegancja Francja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka