Dodaj do ulubionych

Jastrzębia Góra

30.05.05, 01:12
Witam
Mam do wydania troche kasy na wakacje. 2 soby dorosłe plus dziecko 5-letnie.
I nie wiem czemu ale spodobała mi się Jastrzębia Góra.
Termin od około 25 lipca na 2 tygodnie. Czekam na oferty.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ewabold Re: Jastrzębia Góra 30.05.05, 14:41
      Może do Władysławowa,plaża bez porównania lepsza niż w Jastrzębiej zapraszam na
      www.wladyslawowo.er.pl
      • Gość: arusia007 Re: Jastrzębia Góra IP: *.smstv.pl 30.05.05, 16:46
        Witam
        Z miłą chęcią ale jest to o 600 zł więcej niż w JG za cały pobyt, oczywiście
        przy tych samych warunkach zakwaterowania ( jedynie odległość do morza, to fakt,
        jest imponująca)
        pozdrawiam
        • tacomadwa Re: Jastrzębia Góra 01.06.05, 20:41
          problem z Jatrzębi górą może polegać na tym, że zeby zejsc na plaze trzeba
          pokonac kilkdziesiat (o ile nie kilkaset) schodów, co w stronę tam nie jest
          może problemem, ale z powrotem i to jeszcze z malym dzieckiem...
          No chyba ze pojedzie sie kawalek za miasto w stronę karwii - tam plaża
          ładniejsza i nizsze zejscia, a w samej karwii to juz w ogole jest calkiem
          calkiem, tylko jak dla mnie to lekkie zadupie.
          • Gość: arusia007 Re: Jastrzębia Góra IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.06.05, 21:01
            Przeczytałem na jakimś forum, chyba nawet na tym, i wiem to od właścicielki
            gdzie będziemy mieszkać, że idąc ulicą, chyba Rybacką, jest piaszczyste zejście
            na plaże a nie schodami. Gdyby to było tylko od właścicielki, to mógłbym róznie
            myśleć, ale mając takie info od 2 różnych osób, to chyba moge uwierzyć że takie
            zejscie jest.
            Co oczywiście nie zmienia faktu, że wyjscie na góre moze byc niezbyt ciekawe.
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka