arusia007 30.05.05, 01:12 Witam Mam do wydania troche kasy na wakacje. 2 soby dorosłe plus dziecko 5-letnie. I nie wiem czemu ale spodobała mi się Jastrzębia Góra. Termin od około 25 lipca na 2 tygodnie. Czekam na oferty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewabold Re: Jastrzębia Góra 30.05.05, 14:41 Może do Władysławowa,plaża bez porównania lepsza niż w Jastrzębiej zapraszam na www.wladyslawowo.er.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arusia007 Re: Jastrzębia Góra IP: *.smstv.pl 30.05.05, 16:46 Witam Z miłą chęcią ale jest to o 600 zł więcej niż w JG za cały pobyt, oczywiście przy tych samych warunkach zakwaterowania ( jedynie odległość do morza, to fakt, jest imponująca) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tacomadwa Re: Jastrzębia Góra 01.06.05, 20:41 problem z Jatrzębi górą może polegać na tym, że zeby zejsc na plaze trzeba pokonac kilkdziesiat (o ile nie kilkaset) schodów, co w stronę tam nie jest może problemem, ale z powrotem i to jeszcze z malym dzieckiem... No chyba ze pojedzie sie kawalek za miasto w stronę karwii - tam plaża ładniejsza i nizsze zejscia, a w samej karwii to juz w ogole jest calkiem calkiem, tylko jak dla mnie to lekkie zadupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arusia007 Re: Jastrzębia Góra IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.06.05, 21:01 Przeczytałem na jakimś forum, chyba nawet na tym, i wiem to od właścicielki gdzie będziemy mieszkać, że idąc ulicą, chyba Rybacką, jest piaszczyste zejście na plaże a nie schodami. Gdyby to było tylko od właścicielki, to mógłbym róznie myśleć, ale mając takie info od 2 różnych osób, to chyba moge uwierzyć że takie zejscie jest. Co oczywiście nie zmienia faktu, że wyjscie na góre moze byc niezbyt ciekawe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś