mamaniesi 07.02.10, 19:45 zastanawiam sie nad kupnem spacerówki dla dziecka czy waszym zdaniem taki wozek nadaje sie? www.allegro.pl/item913685605_wozek_spacerowka_firmy_knorr_okazja_od_1_zl.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupa_87 Re: spacerówka... nadaje sie? 07.02.10, 20:34 Wielki, ciężki, nieskrętny czołg niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles Re: spacerówka... nadaje sie? 08.02.10, 19:01 zależy do czego ma się nadawać;) ja mam ten wózek u teściów, super na spacer po lesie i na działkę.nosić go nie muszę, wiec waga mi nie robi, nawet nie wiem ile waży. oparcie się rozkłada na płasko, dla dziecka wygodny. mi też się dobrze prowadzi i podbija. Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: spacerówka... nadaje sie? 08.02.10, 20:12 jesli nie musisz go nigdzie wnosic to jak najbardziej, całkiem niezly wozeczek Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: spacerówka... nadaje sie? 08.02.10, 20:15 Popieram poprzedniczkę:) też mam tego typu wózek z krzyżowym stelażem- byłam pełna obaw bo na forum nie bardo polecano firmę hauck ja jednak się mile zaskoczyłam -fakt jest duży i dośc cięzki ale wygodny dla dziecka,(z resztą o norma w tego typu wózkach) dobrze prowadzi się w obie strony, świetny na nasze chodniki i na imę- nigdzie go nie wożę do windy mi sie mieści bo mamy dość sporą tak, że jestem zadowolona:) wczesniej miałam roana ale tam spacerówka jakas taka niewydarzona była a ten jest ok:) ja akurat mam haucka esprita ooo takiego dodam że nie jest to mój jedyny wózek, uważam że każdy powinien mieć w teren lub na zimę własnie taki sprzęcior:) poza tym ten o którego pytasz jest porządnej niemieckiej firmy i napewno Ci posłuży Odpowiedz Link Zgłoś
ramo-na1 Re: spacerówka... nadaje sie? 10.02.10, 11:27 Dokładnie tak, jak piszą dziewczyny - jeżeli nie będziesz musiała go targać na trzecie piętro bez windy albo sama pakować do bagażnika samochodu, to tego typu wózek powinien się sprawdzić. Fajną ma budkę z tą moskitierą - miałam tak w swojej Teutonii i byłam bardzo zadowolona latem - naprawdę świetna sprawa! Przekładana rączka też super ale tutaj, to akurat wiele zależy jak jest wyważony wózek, bo jak miałam właśnie taki nieskrętny czterokołowiec, to po przełożeniu rączki kompletnie nie dało się wózkiem sterować. Siedzisko wygląda na miękkie, fajnie tapicerowane. Popatrzyłam na stelaż i jak na mój gust, to dość mocno porysowany i rączka też porysowana, no ale za to cena jest niska. Może warto zapytać, z którego roku jest wózek i ile dzieci nim jeździło. Odpowiedz Link Zgłoś
agaciha Re: spacerówka... nadaje sie? 10.02.10, 12:00 Matko chyba w zadnym innym kraju nie ma tylu firm produkujacych wozki co w Polsce. Wozek Knorr :) Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul knorr to porządna firma!!!! 10.02.10, 22:04 a nie jakies polsko- chińskie podróby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annulka79 Re: spacerówka... nadaje sie? 10.02.10, 12:57 Jest ciężki i duży po złożeniu, ale jeśli nie będziesz go nigdzie wnosić i upychać do bagażnika to na wertepy będzie się świetnie nadawał. Po przełożeniu rączki powinien się równie dobrze prowadzić. Cena jak na razie atrakcyjna bo stan wózka jest niezły (porysowana rama nie będzie przeszkadzała w użytkowaniu a reszta na zdjęciach wygląda ok.) Odpowiedz Link Zgłoś