Dodaj do ulubionych

spacerówka... nadaje sie?

07.02.10, 19:45
zastanawiam sie nad kupnem spacerówki dla dziecka czy waszym zdaniem taki wozek nadaje sie?
www.allegro.pl/item913685605_wozek_spacerowka_firmy_knorr_okazja_od_1_zl.html
Obserwuj wątek
    • lupa_87 Re: spacerówka... nadaje sie? 07.02.10, 20:34
      Wielki, ciężki, nieskrętny czołg niestety.
    • aniakoles Re: spacerówka... nadaje sie? 08.02.10, 19:01
      zależy do czego ma się nadawać;) ja mam ten wózek u teściów, super na spacer po
      lesie i na działkę.nosić go nie muszę, wiec waga mi nie robi, nawet nie wiem ile
      waży. oparcie się rozkłada na płasko, dla dziecka wygodny. mi też się dobrze
      prowadzi i podbija.
      • izzyy6 Re: spacerówka... nadaje sie? 08.02.10, 20:12
        jesli nie musisz go nigdzie wnosic to jak najbardziej, całkiem niezly wozeczek
      • berciunia1 Re: spacerówka... nadaje sie? 08.02.10, 20:15
        Popieram poprzedniczkę:) też mam tego typu wózek z krzyżowym stelażem- byłam
        pełna obaw bo na forum nie bardo polecano firmę hauck ja jednak się mile
        zaskoczyłam -fakt jest duży i dośc cięzki ale wygodny dla dziecka,(z resztą o
        norma w tego typu wózkach) dobrze prowadzi się w obie strony, świetny na nasze
        chodniki i na imę- nigdzie go nie wożę do windy mi sie mieści bo mamy dość sporą
        tak, że jestem zadowolona:) wczesniej miałam roana ale tam spacerówka jakas taka
        niewydarzona była a ten jest ok:)

ja akurat mam haucka esprita
        ooo
        takiego

dodam że nie jest to mój jedyny wózek, uważam że każdy powinien mieć w teren lub
        na zimę własnie taki sprzęcior:)

poza tym ten o którego pytasz jest porządnej niemieckiej firmy i napewno Ci posłuży
        • ramo-na1 Re: spacerówka... nadaje sie? 10.02.10, 11:27
          Dokładnie tak, jak piszą dziewczyny - jeżeli nie będziesz musiała go targać na
          trzecie piętro bez windy albo sama pakować do bagażnika samochodu, to tego
          typu wózek powinien się sprawdzić. Fajną ma budkę z tą moskitierą - miałam tak
          w swojej Teutonii i byłam bardzo zadowolona latem - naprawdę świetna sprawa!
          Przekładana rączka też super ale tutaj, to akurat wiele zależy jak jest
          wyważony wózek, bo jak miałam właśnie taki nieskrętny czterokołowiec, to po
          przełożeniu rączki kompletnie nie dało się wózkiem sterować. Siedzisko wygląda
          na miękkie, fajnie tapicerowane. Popatrzyłam na stelaż i jak na mój gust, to
          dość mocno porysowany i rączka też porysowana, no ale za to cena jest niska.
          Może warto zapytać, z którego roku jest wózek i ile dzieci nim jeździło.
    • agaciha Re: spacerówka... nadaje sie? 10.02.10, 12:00
      Matko chyba w zadnym innym kraju nie ma tylu firm produkujacych wozki co w
      Polsce. Wozek Knorr :)
      • smeagoul knorr to porządna firma!!!! 10.02.10, 22:04
        a nie jakies polsko- chińskie podróby!!!
    • annulka79 Re: spacerówka... nadaje sie? 10.02.10, 12:57
      Jest ciężki i duży po złożeniu, ale jeśli nie będziesz go nigdzie wnosić i
      upychać do bagażnika to na wertepy będzie się świetnie nadawał. Po przełożeniu
      rączki powinien się równie dobrze prowadzić. Cena jak na razie atrakcyjna bo
      stan wózka jest niezły (porysowana rama nie będzie przeszkadzała w użytkowaniu a
      reszta na zdjęciach wygląda ok.)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka