Gość: Zakopane IP: *.toya.net.pl 17.09.05, 23:41 Noclegi w Zakopanem: - www.e-zakopane.info/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: Zakopane Noclegi IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.14, 21:37 Ja byłam w Apartamencie Krokus VisitZakopane.pl. Wygodny i spełniający oczekiwania apartament. Elementem, który zaskoczył mnie na miejscu był imponującej wielkości taras i grill do dyspozycji gości. Dużym plusem w naszym przypadku był garaż, który przy niedawnej pogodzie zapewniał bezpieczeństwo naszemu autu. Polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
pand-oraa Re: Zakopane Noclegi 05.11.15, 10:01 Dla osób, które szukają przyjemnego i taniego rozwiazania noclegowego polecam stronkę: e-turysta.net/noclegi-zakopane/ Macie tutaj wszytskie pensjonaty, hotele czy apartamenty. Chyba każdy znajdzie coś na własną kieszeń. Wybór jest duży ale i turystów w Zakopanem nie brakuje, więc lepiej wcześniej pomysleć o rezerwacji . :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.malina.85 Re: Zakopane Noclegi 09.11.15, 16:05 Jeśli szukasz, dobrych noclegów, sprawdź tu - kwatery kościelsko. Znajdziesz tam różne kwatery z Zakopanego, Kościeliska i okolic. Ja zawsze korzsytam z tego serwisu i nigdy się nie zawiodłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Zakopane Noclegi IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.16, 21:25 bardzo polecam, blisko wyjazd z Zakopanego, spory parking tylko dla gości, ogólnie bardzo miły pobyt i-podtatrami.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rutkka Re: Zakopane Noclegi 27.06.16, 22:02 www.tatrytop.pl/dom-michalowka-widok-kominek-karpielowka-zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriazalewska Re: Zakopane Noclegi 09.10.17, 10:00 Szukając noclegów w Zakopanem sprawdź oferty w portalu ofert turystycznych www.zaplanujwczasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nataliapelczynska Re: Zakopane Noclegi 17.11.17, 11:26 Polecam noclegi w Zakopanem na www.zaplanujwczasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknajman Re: Zakopane Noclegi 13.12.17, 15:10 Zdecydowanie największa baza noclegów w Zakopanem: www.zaplanujwczasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amkreuz Re: Zakopane Noclegi 28.03.18, 17:32 W miejscowości Nowe Bystre koło Zakopanego jest całkiem przyjemna chatka alpejska Kwiat Śniegu. Jeśli idzie o dojazd do samego Zakopanego, zajmuję niecałe 10 min. Okolica jest przepiękna, dużo fajnych punktów widokowych i jest gdzie pospacerować. Co do samej chatki to jest wszystko co potrzeba (internet, tv itp.) Obsługa też bardzo w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś