Gość: Mr.TOM IP: *.internet.radom.pl 18.03.04, 18:33 byl ktos moze na przegladzie kabaretow szkolnych organizowanym przez resurse w UM? jesli tak to jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorociontko38 Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 18.03.04, 18:50 Ja bylam i nawet wystepowalam :-)) generalnie impreza ciut za dluga, ale chwala resursie ze cos takiego organizuje, bo dla wiekszosci kabaretow to i tak ogromna frajda moc wystapic i poczuc klimat sceny, ktory jest niesamowicie magiczny i poczuc rowniez i treme przed koncertem. poziom zroznicowany, gimnazja smieszy co innego, licea co innego. ciezko dopasowac (chyba zeby podzielic na kategorie). Pozdro dla kabaretu Ni Ma Bata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.TOM Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 18.03.04, 18:58 ni ma bata rulez - pozdro dla calej ekipy.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kether Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 18.03.04, 19:16 ha! ekstra imprezka (ale tylko do polowy!), szkoda tylko, ze tak malo o niej bylo w mediach napisane!! ale za to nasza wspaniala telewizja dami raczy nas migawkami i krotkimi relacjami z tego konkursu - polecam Tok Szoł w wykonaniu wspomnianego juz kabaretu "Ni ma bata!" - zreszta... jak na razie nie widzialem zadnego innego;> Odpowiedz Link Zgłoś
best_seler Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 18.03.04, 20:52 polecam Tok Szoł w wykonaniu > wspomnianego juz kabaretu "Ni ma bata!" - zreszta... jak na razie nie widzialem > > zadnego innego;> No tak, Lepper świetny :p Odpowiedz Link Zgłoś
best_seler Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 18.03.04, 20:57 Odwiedź Arabię, zanim Arabia odwiedzi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
best_seler Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 18.03.04, 20:58 Jeszcze jedno. Trzynastka i tak rozbiła wszystkich! Oni byli najlepsi! :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.TOM Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 19.03.04, 12:42 pozostawie to bez komentarza ;]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazurek Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.10.udn.pl 22.03.04, 10:24 Istnieje coś takiego jak prawa autorskie. Niektóre kabarety zapomnialy o tym.Osobiscie slyszalem piosenkę Daukszewicza w wykonaniu jednego z kabaretów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 18.03.04, 19:20 dorociontko38 ty to sie wez lepiej schowaj i nie przyznawaj sie ze w kabarecie bralas udzial bo tylko lipe przynosisz zajmij sie lepiej nauka i ksiazkami bo matura tuz tuz...:>>> Odpowiedz Link Zgłoś
dorociontko38 Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 18.03.04, 19:38 tchorzu jeden... podaj mi choc jeden powod dlaczego mam sie wstydzic tego co robie... sam boisz sie nawet podpisac, a jak chcesz mi wrzucac to wole prosto w oczy bo zapewne sie znamy. jestes tchorzem i nic wiecej dla mnie nie znaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 18.03.04, 19:48 nic ci nie da jak sie podpisze bo nie znasz mnie ale ja znam ciebie :>> w pierwszej wypowiedzi mr.tom napisal by wyrazac swoje opinie wiec ja tak zrobilam wiec przyjmij to na klate a nie ty od razu sie denerwujesz moje zdanie jest takie ze ni ma bata sa ok ale bez ciebie (twoj obciach zaczal sie jus na polonezie na studniowce...smiech na sali :>>> ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KFC Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.04, 22:37 Gość portalu: a napisał(a): (twoj obciach zaczal sie jus na > polonezie na studniowce...smiech na sali :>>> ) Może coś bliżej, to i my się pośmiejemy. Dorociontko! Co Ty tak zamilkłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
dorociontko38 Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 19.03.04, 23:19 Bo z kretynami nie rozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KFC Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.04, 23:21 A jak to było na tej studniówce ? Co tam się wydarzyło ? Uchyl rąbka tajemnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis gogo [...] IP: *.radom.pilicka.pl 20.03.04, 11:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Do admina IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.03.04, 13:01 Nie ma żadnych prawnych przeszkód aby zwrócić się do policji o ustalenie tego prostaka i chama "mis gogo". Również od strony technicznej nie będzie z tym żadnego problemu. Nie mozna pozwalać na publiczne głoszenie wulgaryzmów, co "mis gogo" czyni bezustannie. Jest to co najmniej wykroczenie. Reagowanie na tego typu zachowania, to obowiązek admina. Proszę podjąć stosowne czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis gogo Re: Do admina IP: *.radom.pilicka.pl 20.03.04, 14:08 wolnosc slowa synus od tego sa fora a admin od kasowania wulgarnych postow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawyer Re: Do admina !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.03.04, 17:22 Wolność słowa, to nie jest przyzwolenie na wulgaryzmy. Jeżeli ktoś uzywa słów powszechnie uznanych za obelżywe w miejscu publicznym, to stanowi to wykroczenie. Każde, nawet drobne naruszenie norm prawnych winno spotkać się z retorsją, bo inaczej rozzuchwala sprawcę. Tak jak w tym przypadku człowieka (?) o nicku "mis gogo". A internet jest miejscem publicznym. Dlatego popieram apel Krzysztofa do admina. Proszę skorzystać z przysługujących uprawnień i zwrócić się do policji o ustalenie kto się kryje za tym nickiem i ukaranie za popełnienie wykroczenia polegajacego na publicznym używaniu słów wulgarnych. Proszę pokazać, ze to nie jest bezkarne, zwłaszcza jeśli jest nagminne ze strony tej osoby, która za nic ma wszystko i wszystkich. Proszę odróżnić cenzurę wypowiedzi od reakcji na łamanie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dorociontko38 Re: Do admina !!! 20.03.04, 19:03 Gdybys tak chcial tropic kazdego, kogo posty na forum ci sie nie podobaja to bys chyba nic innego w zyciu nie robil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KFC Re: Do dorociontka ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.03.04, 21:55 To jak to było na tej studniówce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 27.03.04, 19:22 dorociontko slaba jestes i nikt cie nie lubi, bo masz chory charakter. Spadaj do ksiazek i zostaw w spokoju komputer. Lepiej bys se chlopa znalazla, ale z takim charakterem to 2 min rozmowy i kazdy cie zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 27.03.04, 20:58 wez czlowieku zamknij ryj i nie pyskuj na forum widze ze jestes swietnym psychoanalitykiem skoro wypowiadasz sie w imieniu ogolu nie bedziesz nikomu dyktowal co ma robic to po pierwsze po drugie nie pieprz o chorym charakterze bo czlowiek ktory nie ma odwagi powiedziec prawdy w twarz tylko rzuca sie na forach jest zenujacy i zalosny (tak to o tobie cwelu) i na koniec jezeli masz jakies obiekcje co do Doroty to mozemy pogadac powiedz tylko gdzie i kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 28.03.04, 00:32 1.analityk nie psychoanalityk 2.na drugi raz policz do dziesieciu zanim cos napiszesz i nie zachowuj sie jak kobieta pod wplywem zlosci 3.mowilem jej to nie raz 4.wiec to ty jestes tym nowym wynalazkiem jak sie domyslam. dobrze wiedziec. Jestes w stanie zagwarantowac rownie dobitnie, ze nigdy, bez wzgledu na sytuacje, nie zmienisz o niej zdania? PS. Jak cie pierwszy zobaczylem to myslalem, ze stac cie na cos wiecej. Szkoda ze jestes taki.....Ale to dobrze bedziecie do siebie pasowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koc Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 10:07 te anal :) nie odpowiedziales na najwazniejsze: kiedy ustawka? :> Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 28.03.04, 14:16 primo: a kto mowil ze jestes psychoanalitykiem czlowieku, do tego trzeba miec krzyne inteligencji (zeby zauwazyc sarkazm rowniez) secundo: nie mow mi jak mam postepowac skoro robisz to samo tertio: przepelnia cie gorycz z jakiegos powodu, podziwiasz ja, zazdroscisz czegos? bo czlowiek ktory jest wolny od takich uczuc nie zawraca sobie glowy uzalaniem sie na forum quatro: dobrze sie domyslasz, a ostatnia twoja uwaga pozwala sadzic ze nalezysz do tego rodzaju ludzi ktorzy oceniaja innych po wygladzie, pobieznie, na podstawie kilku pseudoglebokich spostrzezen. Z takim podejsciem pozotaje zyczyc ci powodzenia w zyciu. Pozdrowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 28.03.04, 20:19 > primo: a kto mowil ze jestes psychoanalitykiem czlowieku ty? > secundo: nie mow mi jak mam postepowac skoro robisz to samo czyzby? > tertio: przepelnia cie gorycz z jakiegos powodu, podziwiasz ja, zazdroscisz > czegos? bo czlowiek ktory jest wolny od takich uczuc nie zawraca sobie glowy > uzalaniem sie na forum ja tylko sprzatam smieci > quatro: dobrze sie domyslasz, a ostatnia twoja uwaga pozwala sadzic ze nalezysz do tego rodzaju ludzi ktorzy oceniaja innych po wygladzie, pobieznie, na > podstawie kilku pseudoglebokich spostrzezen. z calym szacunkiem ale znam ją dluzej niz ty. A co do spostrzezen to staralem sie zeby byly maxymalnie plytkie i przejrzyste :/ >...pozotaje zyczyc ci powodzenia w zyciu. Pozdrowki. you2 Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 28.03.04, 21:50 No i na tym zakonczmy ta dywgacje, bo zaczynasz sie powtarzac. Skoro lubisz sprzatac smieci to zostan smieciarzem. Zreszta co sadzic o czlowieku ktory STARA sie aby jego spostrzezenia byly PLYTKIE? P.S. Na przyszlosc jak kogos cytujesz to cytuj cale wypowiedzi tudziez zdania a nie czesci wyrwane z kontekstu bo robisz z siebie posmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 28.03.04, 22:28 szczere wyrazy wspolczucia demes. Reasumujac: nigdy nie znalem, nie znam i pewnie nie poznam osoby niepublicznej, ktorej nie lubi tak duzo osob z jej najblizszego otoczenia, jak to jest w przypadku doroty. Oczywiscie sa wyjatki, ktore nie mialy okazji sie na niej poznac, ale jak to mowia wyjatek potwierdza regule... Zajalem glos w tym watku, poniewaz nawet udzial doroty w kabarecie mial za soba perfidna 'taktyke' dla niej charakterystyczna. Watpie, aby cokolwiek w zyciu zrobila szczerze i bezinteresownie. Pozdrawiam wszystkich. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 28.03.04, 23:27 Zaczynasz mnie bawic analityku. Bo po pierwsze z calym (jakze infantylnym) przekonaniem upierasz sie ze Doroty nikt nie lubi, a rzeczywistosc przedstawia sie dokladnie odwrotnie. Uwazasz ze silny charakter i niezaleznosc to wady. Wydumales sobie jakas "perfidna taktyke" ale slowem nie wspomniales o co ci chodzi. Musisz ja BARDZO dobrze znac zeby ferowac takie wyroki. Mysle ze jest przeciwnie i twoje wywody podyktowane sa slepym uprzedzeniem, majacym podloze, jak juz sie rzeklo, na gruncie podziwu czy zazdrosci. I na koniec rada: swoje domysly i intelektualne pomyje zostaw dla siebie i nie wylewaj ich na forum. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.03.04, 14:45 No coż demes mi sie wydaje że analityk dosc dobrze przedstawia przekonanie ludzi do Doroty i analityk nie napisał ze jej nikt nie lubi tylko duzo osob a to jest roznica. Niestety taka jest prawda duzo osob mowi zeDorota dopuszcza tylko pewne osoby a reszta ktora jej nie pasuje poprostu jest odrzucana i praca z nia w grupie jest koszmarem. Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 29.03.04, 22:25 Czlowieku, zlituj sie, popatrz na pierwsze zalosne zdanie pana anala z posta datowanego na 27.03.2004r. g.19:22 zalozmy ze masz racje (a co, tez moge podumac) a jak ty postepujesz? dopuszczasz do siebie wszystkie osoby? dajesz kazdemu wlazic z buciorami w zycie? mowisz sorry kiedy ci napluja w twarz? po co sie w ogole wlaczasz do dyskusji? a moze to pan anal i jego alter ego probuje bronic swojego pogladu? host ten sam, dami net. I przede wszystkim ludziki: wypowiadajcie sie we wlasnym imieniu, nie w imieniu ogolu, bo robicie z siebie posmiewisko. jak juz masz sie wyzalac to napisz: nie podoba mi sie to to i to , a potem podpisz imieniem i nazwiskiem. do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 29.03.04, 22:41 Demes ty masz problemy z czytaniem? Ogol napisal: "No coż demes mi sie wydaje..." Zwrot "...mi sie wydaje..." jest twoim zdaniem uzywany do formulowania wypowiedzi w imieniu ogolu? A moze ty demes samotny jestes, albo cie cos/ktos przesladuje i masz kompleksy o_O? Jak to z toba jest? >host ten sam, dami net No to jest prawdziwie niebywałe. A i jeszcze jedno. Dlaczego nie ma kontrowersji wokol wszystkich pozostalych uczestnikow kabaretu, a sa tylko odnosnie doroty? Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 29.03.04, 22:51 o co ci chodzi? A moze ty demes ... itd. no rozbawiles mnie do lez w tym momencie bardzo dobrze opisales siebie jak juz ktos rzekl w tym watku a propos kontrowersji: wydumales je sobie na spolke z panem (pania) a i z panem ogol triumwirat zalosnych smieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 29.03.04, 22:55 > no rozbawiles mnie do lez w tym momencie A moze to lzy smutku... > a propos kontrowersji: > wydumales je sobie na spolke z panem (pania) a i z panem ogol A jaaak! Nie ma to jak polaczenie jazni przez internet. PS. Dorota zaplacila ci za ta obrne? Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 29.03.04, 22:59 nie administrator forum zaplacil mi za plewienie smiecia dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.03.04, 23:45 no to chłopie co tu sie marnujesz do radkomu po robote szoruj ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.03.04, 23:47 > wydumales je sobie na spolke z panem (pania) a i z panem ogol > triumwirat zalosnych smieci Ach co za blyskotliwy humor. Nie miales czasem jakiego benefisu na Animal Planet? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 29.03.04, 23:50 nie szalej synu za bardzo ze swoja blyskotliwa kpinka bo sie przez przypadek zakpisz sam z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.04, 14:54 Coś upiornego co mi jeszcze powiesz? PS. Nie nazywaj mnie synem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy widz Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.udn.pl 28.03.04, 17:30 tak to jest analityku, kochasz, aż znienawidzisz. samo życie, ale o czym to rozmawialiśmy?, aha! o kabaretach szkolnych. bylo milo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 28.03.04, 20:23 > tak to jest analityku, kochasz, aż znienawidzisz. samo życie nie nie nie nich z tych rzeczy, nie w tym wypadku. Ale ogolnie to masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [cccp] do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 21:04 czy wy jużzupełnie nie maci co robić??? bawicie w jakieś pseudoporachunki na publicznym forum. dajcie sobie luzu dzieci i idzcie na piwo , albo zajmijcie sie nauką i skończcie ten wątek bo z dnia na dzień robi się coraz bardziej żałosny.chciałem jeszcze złożyć najszczersze wyrazy współczucia dla misia gogo,analityka i innych zakompleksionych biedaków , którzy w ten sposób odreagowują codzienne problemy . to ze kogos w domu bije mlodsza siostra to nie powod żeby sie wyżywać na Dorotce czy jaiejkolwiek innej dziewczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.udn.pl 28.03.04, 17:35 Na temat, kochani, na temat. Matura tuż tuż. Jak tak napiszecie wypracowanie, jak tu dyskutujecie - to nie widzę dobrych ocen. Jeszcze raz powtórzę - pamiętajcie, żeby nie rozminąć się z tematem ( oczywiście na maturze). Odpowiedz Link Zgłoś
dorociontko38 Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 29.03.04, 22:06 No moze najwyzsza pora zeby zaiteresowany zabral glos. analityk - jestes smieszny. masz cos do mnie, to powiedz mi to w cztery oczy a nie kryj sie za anonimowa forma internetu, bo inaczej uznam ze jestes po prostu tchorzem i nic nie wartym.... ogol - to tak dobrze mnie znasz??? milo, bo chcialabym poznac wiecej opinii o sobie ale tylko i wylacznie live, a nie przez net bo nie uznaje ich za jakkolwiek wiazace. powtorze sie: jestes smieszny i zalosny jednoczesnie. mili panowie (panie???) nastepnym razem bardzo prosze podpiszcie sie imieniem i nazwiskiem bedzie nam latwiej rozmawiac. Aha i dzieki dla demesa i koca za obrone, jednak sa jeszcze madrzy i sprawiedliwi ludzie na tym swiecie. dorota pawelec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 29.03.04, 22:29 Tak jest. Znowu ktos powie ci troche prawdy prosto w oczy, a ty sie poplaczesz i udajac zrozpaczona narobisz mu klopotow wsrod kadry nauczycielskiej (ktora btw w sporej czesci tez za toba nie przepada, z wyjatkami niestety tych na samej gorze, ktorym udalo ci sie efektywnie podlizac). I jeszcze jedno pytanie. Tak z ciekawosci: dlaczego zmienilas klase po 2 latach? Czyzby zbyt wielu z 'kolegow' mowilo ci co o tobie mysli? A moze to nauczyciele nawet sie na tobie poznali? Jak to tam bylo? (I nie tlumacz sie profilem, bo przenioslas sie do klasy rownoleglej o takim smym programie nauczania). Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 29.03.04, 22:38 widze ze zaczynasz miec jakas obsesje. niedlugo wlaczysz w spisek obcych i foxa muldera. zglos sie do psychoanalityka analityku i zacznij leczyc kompleksy. nawet o nauczycielach wiesz wszystko. twojej wiedzy pozazdroscilby ci sam wielki Zygmunt. na koniec: skoncz z tymi tekstami, wystarczajaco juz popsules ludziom humor. P.S. kto ci powiedzial ze dostaniesz odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 29.03.04, 22:46 >nawet o nauczycielach wiesz wszystko Nie musze, oni sami mowia... Swoja droga dorota doskonale zdaje sobie z tego sprawe. >P.S. kto ci powiedzial ze dostaniesz odpowiedz "wielki Zygmunt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorociontko38 Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.udn.pl 29.03.04, 22:39 jedno swiadczy ze NIC o mnie nie wiesz, bo nawet nie wiesz dokladnie po ilu latach sie przenioslam. wiec jestes tchorzem i nic nie wartym smieciem, jak wszyscy tobie podobni wypowiadajacy sie na tym watku. koniec, wiecej nie mam zamiaru dac sie prowokowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 29.03.04, 22:50 O qrde to az trzech lat potrzebowali zeby cie poznac???? Cholercia. Ale dali rade chlopaki. Pozdrowka 5T3 "byliscie czujni, w pore zdazyliscie ja przylapac" RESPECT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.04, 15:14 Coz za smiale stwierdzenia. Typowa ucieczka z pola wlaki jest jak nabardzie zrozumiala gdy nie jestes osoba obiektywna w tej dyskusji, ale rozumiem czasem cięzko przyjac prawde o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 30.03.04, 19:58 "Typowa ucieczka z pola wlaki jest jak nabardzie zrozumiala gdy nie jestes osoba obiektywna w tej dyskusji" 1:0 dla ciebie za glupote ale przemilczmy sens (a wlasciwie jego brak) w tej czesci twojej wypowiedzi. a ty uwazasz sie za obiektywnego? czy twoj punkt widzenia to wywazony konglomerat obserwacji i przemyslen? czy moze podyktowany jest osobistym uprzedzeniem, ktorego na dobra sprawe nie umiesz uzasadnic? tak sie sklada syneczku ze w tej dyskusji nie ma obkiektywizmu, jest tyklo subiektywizm i ty nie jestes w najmniejszym stopniu obiektywny. Zajrzyj do slownika po definicje tych slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.04, 00:26 Droga ciociu zagladać do słownika nie muszę, ale sama zainteresowana musi być ortodoksyjnie subiektywna bo dziwne żeby źle mówiła o sobie dlatego twierdze, że wycofanie się jej jest jak najbardziej zrozumiałe. Ja wiem że trzeba intelektu żeby to zroumieć, ale mogłeś się wysilić. No cóż szkoda. > a ty uwazasz sie za obiektywnego? no w sumie teraz nie >czy twoj punkt widzenia to wywazony konglomerat >obserwacji i przemyslen? Nie tylko mioch, ale w sumie tak >czy moze podyktowany jest osobistym uprzedzeniem, >ktorego na dobra sprawe nie umiesz uzasadnic? Osobistym raczej nie, ale dała się wielu ludziom we znaki. >i ty nie jestes w najmniejszym stopniu obiektywny A gdzie ja napisałem że jestm obiektywny. Hmmm a to ci dopiero nowina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.04, 15:07 > ogol - to tak dobrze mnie znasz??? milo, bo chcialabym poznac wiecej opinii o > sobie ale tylko i wylacznie live nie mam zamiaru tu grac jakiegos bohatera i wyrywać się z przedstawianiem (jakoś Twoi obroncy o miłość i sprawiedliwość też sie nie przedstawiali) narazie chce zostac szarym czlowieczkiem ktory stra sie przedstawic jak sie sprawa ma naprawde jesli uznam ze trzeba sie przedstawic to to zrobie >a nie przez net bo nie uznaje ich za > jakkolwiek wiazace. A co ty o tym myślisz to nie moja sprawa, jak dla mnie to możesz je nawet spisac na kartce i wyslac do prezydenta. >powtorze sie: jestes smieszny i zalosny jednoczesnie. Chyba pójde się połacze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koc Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 18:34 Dorota nie przejmuj sie nimi posluze sie tu cytatem z kultowego filmu "Miś" "wbijaja szpilki to nie ludzie ! to wilki!" ...to ja mowilem Jarząbek zeby bylo jasne to ja napisalem Admin www.Radomiak.na.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.04, 00:38 To może jak juz cytujemy... *Ale oni mogą kadzić ci, kłamać mogą, upiększać ! -A po co by mieli ? Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu. Szczerość w naszym klubie to norma ! Odpowiedz Link Zgłoś
demes Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 30.03.04, 19:50 "A co ty o tym myślisz to nie moja sprawa, jak dla mnie to możesz je nawet spisac na kartce i wyslac do prezydenta." twoja glupota siega granic, to co TY o tym sadzisz nie obchodzi nikogo z nas, pomyslales o tym? wylewasz te swoje chore mysli na forum i smiesz innych pouczac by tego nie robili zalosny czlowieczku idz sie polacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 30.03.04, 21:34 Powiem ci demes, ze po szczerym zastanowieniu przed samym soba doszedlem do wniosku, ze jestem jednak przyjacielskim czlowiekiem. Nie moglem znalezc w pamieci osoby, ktorej bym tak bardzo nie lubil, z tak logicznych powodow, jak to jest w przypatku doroty. A co do ciebie demes to sadzac po ostatnich wypowiedziach to ty prostaczek jestes zwykly, szary i dwuwymiarowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.04, 22:27 Ludzie ! Wy się puknijcie w głowę. Zamiast coś napisać o samym przeglądzie, w kółko gadacie o jakiejś Dorocie. Kogo obchodzą wasze wydumane pseudoproblemy. Umówcie się w jakimś punkcie w mieście, dajcie sobie po ryju i to bedzie własciwe rozwiązanie waszych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.04, 22:55 Bardzo dobra rada. Walnijcie się w puste łby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.04, 00:05 Swietne rozwiązanie godne neandertalczyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogol Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.03.04, 00:33 No coż kiedy sie traci panowamie lub argumenty to zaczyna sie rzucac inwektywami co u Ciebie wyraznie to zaczyna byc widoczne :P. A jak Cie nie obchodzi to po co sie produkujesz? Znaczyło by to że jednak coś Cie to bochodzi więc sam sobie zaprzeczasz. A na twoje zaczepki słowne nawet nie chce mi sie odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszonio Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.201.udn.pl 31.03.04, 23:08 W krótkim podsumowaniu. Kinga jak ci sie cos nie podoba to nie odpisuj na tego posta, to samo sie tyczy ciebie camel. Jeżeli chodzi o ciebie [cccp] to my sie znamy ale mamy różne poglady. To nie chodzi o to czy Dorote lubimy czy nie. Po prostu za całokształt. Ty mozesz Prezydenta nie lubic i nie zwalamy sie do ciebie o to i do kazdego innego tez nie. Po prosu jak to ktos zauważył forum jest do tego zeby pokazac swoje poglady (przecierz to wolny kraj, a co kraj to obyczaj). Wszyscy (prawie tzn prawie nikt ale to szczegół) fascynują sie tym malym pelzajacym czyms po szkole. To twoj problem ze pani EWA nie lubila ciebie. Ale zeby sie przenosic z klasy i pier... dyrekcji jako powod ze kamieniami cie zucalismy to juz szczyt twojej bezmyslnosci bo juz nie mozna tego inaczej nazwac. Wiem Camas ze bedziesz jej bronil i bedziesz mi pisal jaki to ja jestem. podpisuje sie pod postem bo nie mam sie czego bac i wstydzic. A co do rozmowy w 4 oczy to nie ma sensu. po co mam sie jeszcze denerwowac z tego powodu ze mam patrzec na cos co chetnie bym wzial i .... (jeszcze nei wiem co bym zrobil a nawet jakbym wiedzial to nie napisze bo uznacie to za pogrozki i jako frajerskie nasienia sprzedacie to policji). Nie ma sensu. Także wracając do głównego tematu, czyli kabaretu to nie wiem czym sie tak macie grzac cudownym wystepem bałałajki i charmonijkio ustnej. To bylo po prostu żałosne. podobno uczysz sie gry na gitarze dosyc długo ale takiej prostej piosenki nie potrafilas prawidlowo zakonczyc to jednak swiadczy o twojej niewiedzy badz umiejetnosciach nad ktorymi wypadalo by sie zastanowic i poprawic (moze). A JUZ NA SERIO DO KABARETU to szkoda ze nasze 2 skecze wywalili bo mialem ochote pojsc na te wystepy i pobrechtac sie. no coż takie życie. ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. przynajmniej jestem na kazdej plycie lub kasecie studniowkowej (moj debiut) hehehe wiem ze nei ma sie z czego smiac. zartuje przecierz. dobra koncze bo siem rozpisalem i zegnam skluconych panstwa. Licze na liczne komentarze. heheh PS. ogol i analityk podziwiam was za wasz upór i życze dalszych sukcesow. 5t3 RULEZZ i wszystko jasne pełne -WAR.A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszonio Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.201.udn.pl 31.03.04, 23:10 Sorki nie CAMAS tylko DEMES. Juz mi sie pomieszalo wszystko od tych waszych sporow. z takim tematem trzeba raz i krotko a nie plakac nad rozlanym mlekiem, bo nie am to najmniejszego sensu. Sorki CAMAS Odpowiedz Link Zgłoś
dorociontko38 Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 31.03.04, 23:52 Krzoniu dzieki za szczerosc. Jeden odwazny na pustyni tchorzy. Wiem ze masz o mnie takie zdanie nie od dzis, i ze podobne ma prawie cala 5T3. Nie bede Cie przekonywac do zmiany bo to chyba nie ma sensu. Jedno tylko wprost banalne sprostowanie - NIGDY nie uczylam sie grac na gitarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [cccp] or UFO Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 00:18 Skąd wiesz,że nie lubie Kwacha (wszyscy wiedzą ??). Nie ważne. Nie chodzi mi o to czy ją lubie czy nie, chodzi o pieprzenie bezsensownych głupot na forum. Nie możnaby obsmarowac jej że nie umie grać tak jak ty to zrobiłes, tylko od razu rypac jej po życiorysie ?? Dla mnie to głupie , bo można jej to powiedzieć na codzień w 4 oczy a nie bawić sie w anonimowego debila. Take jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gambler (ksz ksz) Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.04, 02:07 przepraszam bardzo ale ja nie bawie sie w anonimowego debila. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO or [cccp] Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 08:10 "Oni to wiedzą, Kocie" To było do ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz ksz Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.04, 08:24 raczej nie ma skutku bez przyczyny.parówkowym wyjadaczom mówimi stanowcze NIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfa Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 01.04.04, 09:59 a moim zdaniem najlepiej wypadl kabaret ni ma bata dlatego ze gral tam moj meno i jego kumple :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz ksz Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.04, 14:48 zgodze sie z przedmówcą ale tylko w 40% :PPPP NI MA BATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koc Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 20:21 co do kabaratu... to mogli poprawic troche rzeczy po studniowce bo mieli nagrane gdzie ludzie sie smieja a gdzie nie zalapali jakiegos zartu ale czego wymagac od amatorów :))) ogolnie ocenił bym to jak profesor studenta: bardzo dobrze... bardzo dobrze - dostatecznie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [cccp] or UFO Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 14:46 Parówkowym jak parówkowym - teraz na topie jest cukier....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. TOM Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 04.04.04, 20:15 Gość portalu: koc napisał(a): > co do kabaratu... to mogli poprawic troche rzeczy po studniowce bo mieli > nagrane gdzie ludzie sie smieja a gdzie nie zalapali jakiegos zartu > ale czego wymagac od amatorów :))) > ogolnie ocenił bym to jak profesor studenta: bardzo dobrze... bardzo dobrze - > dostatecznie :> wiem o co ci chodzi.. "-zosiu, zosiu, zosienko.. -czego? -witaj zosienko. -sam se otworz.." to ponoc z jakiejs piosenki starej ja nie wiem sam nie zalapalem, byla propozycja zeby zmienic na: "-zosiu, zosiu, zosienko.. -czego? -witaj zosienko. -nie dzisiaj, kolana mnie bola.." niby nic wprost,ale przez cenzure nie przeszlo.. :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.TOM Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 04.04.04, 20:01 dla scislosci przedmowczynia :P (moja pania LOVE) btw jak zyjesz Krzoniu po targach? nie wiesz kim jestem? ;] moze teraz mnie skojarzysz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimfa Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 04.04.04, 20:36 przedmowczyni a nie przedmowczynia moj drogi panie love:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: II analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.udn.pl 04.04.04, 12:59 analizujac watek stwierdzam: 1. kabaret z "elektronika" wyszedl calkiem dobrze, no moze z wyjatkiem gry doroty, ale co chciec od amatorki. 2. jesli chodzi zas o dorote: - o ile wiem sa w technikum tylko dwie dziewczyny; wielka magda i mala dorota. - przyczepiliscie sie akurat do doroty, jak przyslowiowe gowno do tratwy bo; a/ pomimo, ze sie pelza /jak zauwazyl to jeden z jej "wielbicieli"/ widac ja w szkole b/ nie wszystkich dopuszcza do siebie c/ ma swoje zdanie d/ jest tam gdzie niektorych, nie ma e/ wspolpracuje z gora f/ nie boi sie wyzwan g/ ma swoj honor h/ z kretynami nie zadaje sie i/ podtrafi zejsc z pola walki,dla dobra ogolu j/ ma mocny charakter k/...z/ pewnie tez by sie cos nalazlo REASUMUJAC/ dobry kandydat na posla do sejmu, partie polityczne powinny o nia sie starac. GRATULUJE DOROTA! TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI NA MATURZE I ZYCZE POWODZENIA W EGZAMINACH NA STUDIA. PODOBNO ZDAJESZ NA PW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.TOM Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 04.04.04, 20:11 ad 1. nie calkiem a calkowicie - zabraklo paru literek ;) ad 2. -jest wiecej niz 2 dziewczyny.. - nikt sie nie przyczepil.. a/czasem widac b/nie wiem - widocznie nie bylo ci to dane.. c/kazdy tak ma d/lub tam gdzie sa inni e/ktora? f/"wyzwanie to ubranie" g/kazdy w jakims tam stopniu tak ma h/dlatego nie zostales dopuszczony i/nie bylem z nia nigdy na wojnie j/strong! yeah! k/...z/nic nie zgubilem Powodzenia dla wszystkich z elektronika na maturze i na egzamach wstepnych.. Chcialem tylko zauwazyc ze powinienem zmienic temat watku lub juz na poczatku dac inny gdybym mial jakies widzenia, poniewaz 99% wypowiedzi nie jest zwiazanych z tematem. Zamiast rzucic rozkminke o przegladzie kabaretow szkolnych zrobil sie przeglad idiotycznych kabaretow jednoosobowych na forum. Moze zorganizujemy jakies zawody co wy na to? :P pozdro! 3mka buzi dla mojej pani LOVE :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 05.04.04, 21:20 > 1. kabaret z "elektronika" wyszedl calkiem dobrze, no moze z wyjatkiem gry doroty, ale co chciec od amatorki. To po co sie udzielala? To najlepszy dowod na to, ze pcha sie wszedzie nie zaleznie czy jest potrzebna, czy nie. Czy to pozytywna cecha? (bylo paru gosci, ktorzy umieja grac na gitarze i zrobiliby to z checia) > a/ pomimo, ze sie pelza /jak zauwazyl to jeden z jej "wielbicieli"/ widac > ja w szkole Widac osoby extremalnie lubiane i extremalnie nie lubiane. Jak jest w tym przypadku pisac nie musze. >b/ nie wszystkich dopuszcza do siebie A co ona jest Al Pacino? >c/ ma swoje zdanie Jak sobie napisze na polskim w zeszycie. A tak powaznie to zgadzam sie z tym punktem, cociaz dodac musze, ze w jego obieraniu czesto kieruje sie prymitywna zlosciwoscia. >d/ jest tam gdzie niektorych, nie ma NIE MOZE BYC!!! Sugerujesz wiec, ze jest wszedzie sama? Podazajac tym tropem dochodze do wniosku, ze skoro jest tam gdzie nie ma innych, to jest nigdzie :/ > e/ wspolpracuje z gora A to ma definicje swoja: "kolaboracja" lub dla tych co uwazaja, ze nauczyciele i uczniowie to przyjaciele: "podlizywanie sie" > f/ nie boi sie wyzwan Niech idzie do Baru albo Fear Factor > g/ ma swoj honor Ktory ma swoja cene (patrz punkt e/) > h/ z kretynami nie zadaje sie ooooo teraz to mi troche byc ciebie zal > i/ podtrafi zejsc z pola walki,dla dobra ogolu A JAK!!! - zakrzyknal Jagiello do swych zolnierzy, obserwujac odwrot nieprzyjaciela. Wtedy "ogol" to bylo to zwyciezki wojsko nasze, a teraz "ogol" to dorota? Ale sie porobilo... > j/ ma mocny charakter O tu sie zgadzam. Potrafi plakac na zawolanie. > k/...z/ pewnie tez by sie cos nalazlo jakby nie zginelo > REASUMUJAC/ dobry kandydat na posla do sejmu, partie polityczne powinny o > nia sie starac. NO I BRAWO!!!! To prawdziwy komplement w dzisiejszych czasach. Nadaje sie na polskiego posla!!! Zgoda w 100%. > GRATULUJE DOROTA! TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI NA MATURZE I ZYCZE POWODZENIA W > EGZAMINACH NA STUDIA. PODOBNO ZDAJESZ NA PW. IMMUNITET DLA DOROTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.46.udn.pl 05.04.04, 22:21 > >d/ jest tam gdzie niektorych, nie ma > NIE MOZE BYC!!! Sugerujesz wiec, ze jest wszedzie sama? Podazajac tym tropem do > chodze do wniosku, ze skoro jest tam gdzie nie ma innych, to jest nigdzie :/ A przepraszam moj blad. Napisales "niektorych". Nie mniej jednak dla scislosci to niektorzy tam sa, a nie odwrotnie. Wiesz kim ci "niektorzy" sa wg mnie? Patrz ad punkt /e... (oczywiscie poza garstka tych 'prawdziwych'). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksz ksz Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.04, 22:45 dobra skonczta ta juz gatke o dorocie. bylo minelo. czas pokarze co i jak. analityk skoro jestes facetem to powienes dac sobie juz siana. po co sie rozczulac nad rozlanym mlekiem. koniec. kropka. temat sie zakonczyl doroty. teraz przejdzmy do tematu kabaretu. po 1. mnie sie podobal 2. mr. TOM wiem kim jestes bo siedze z toba od czasu do czasu w studiu 3. jak zawsze nic nie jest w 100% dobre. trzeba pracowac do doskonalości. 4. mysle ze z roku na rok poprawi sie jakosc kabaretow w elektorniku, no bo my to wzasadzie rozpoczelismy. pokazalismy klase i nie ma sie czego wstydzic. 5. elektornik rulez, w szczegolnosci Maturzysci. 6. dobra koncze bo za dlugo znowu. pozdro dla wszystkich Ksz Ksz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.TOM Re: Przeglad Kabaretow Szkolnych 2004 IP: *.internet.radom.pl 10.04.04, 08:15 co do gadki o dorocie,to naprawde nie ma sensu, ad1.mnie rowniez sie kabaret sie podobal, ad2.ciesze sie ze juz nie jestem anonimowy ;] i jest osoba ktora wie kto sie kryje,pod tym nickiem:P ad3.co do doskonalosci - nikt nigdy jej nie osiagnie;] ad4.KszKsz my zaczelismy i my w sumie jednoczesnie zakonczylismy motyw kabaretu w zyciu szkoly,nie widze pretendentow na nasze stanowisko,watpie zeby mial kto pociagnac to dalej. jedynym szkolnym kabaretem pozostana zajecia lekcyjne (nie to zeby wszystkie,ale czesc napewno:PP) ad5.absolutna racja,pozdro dla tych no abiturientow (??? (czy jak to sie tam wabi:PP)) zdania matury zycze! pozytywnego oczywiscie.. ad6.ja rowniez i biore sie za nauke :PPPPPPPPP czas leci nieublaganie zostalo nam 31 dni i 45minut :PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś