Dodaj do ulubionych

Komentarz: Poważnie niepoważny

10.08.10, 22:41
Przykre to.Ze nie wygramy już wyborów prezydenckich to pewne.Nawet
nie będziemy drudzy ale to już nie będzie miało znaczenia.Stracimy
też kilka mandatów.Ale kogo to obchodzi.Jak napisałem że powinniśmy
wystawić innego kandydata to mnie wyśmiano że nie jestem z
Platformy.A ja jestem.Walczyłem na tym forum jak lew aby moja Partia
miała jak najlepsze notowania.I po co?
Obserwuj wątek
    • platformer Re: Komentarz: Poważnie niepoważny 10.08.10, 22:42
      I co Zarządzie PO powiecie?Że to spisek Gazety?Narazicie się na
      śmieszność.
      • Gość: ciekawy Re: Komentarz: Poważnie niepoważny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.10, 23:20
        A to Szprendałowicz jest nadal kandydatem PO na prezydenta? Myślałem że już go wymienili na kogoś sensowniejszego. Może warto jednak wrócić do Łuczyckiego albo Semika?
        • Gość: borys Re: Komentarz: Poważnie niepoważny IP: *.na.pl 10.08.10, 23:45
          ...bodaj nawet na Iksińskiego, ale nie ten pajac!
          • Gość: AVO Brawoooooooooooooooooo!!! IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.10, 04:11
            Nooooooooo brawoooooo!!! Piękny tekst, pierwszy, który w Gazecie mi się tak
            spodobał. Skoro już partyjna gazetka atakuje swoich towarzyszy, to koniec
            tuskomatołków jest coraz bliższy. I do kogo potem będziecie miałczeć? Hm... Mam
            nadzieję, że Łysy nie wywali z roboty pani Ludwińskiej. Będziemy protestować,
            będziemy jej bronić jak krzyża!
            • Gość: czlonek PO Re: Brawoooooooooooooooooo!!! IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.10, 07:44
              Szprendalowicz musi zostac! Wiesc niesie ze zdjecia nie zrobil Kowalski
              tylko ktos z PO i przekazal Kowalskiemu. Trzeba sprawdzic kontakty tego
              rsdnego z ludzmi PO. Ciekawe komu z PO zalezy na tym, zeby uwalic Piotrka?
              Mlody Tyczynski jest za cienki, ale wiemy przeciez na kogo pracuje.
              Odczepcie sie od Piotrka, bo to bedzie najgorsze rozwiazanie z mozliwych.
            • Gość: press Re: Brawoooooooooooooooooo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 08:25
              a skąds ty avo głupcze sie urwał? zakładanie, że w jakiejkowiek
              gazecie ukazuje sie tekst bez aprobaty naczelnego a nawet wbrew
              niemu, swiadczy o absolutnej głupocie. to juz nie byłaby redakcja.
              Ty nie broń nikogo jak krzyża, ty się krzyzem kładź w jakims
              kosciele i módl sie, żeby szare komórki wreszcie zaczęły ci działać
              • Gość: ff Re: Brawoooooooooooooooooo!!! IP: 80.249.5.* 11.08.10, 11:49
                Ty chyba sam nie wierzysz w to co piszesz, szczególnie jeśli chodzi o koszerną
      • Gość: Czujny obserwator Re: Komentarz: Poważnie niepoważny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 08:27
        Dla mnie sprawa tych ataków jest oczywista.
        Pan redaktor Domański od dawna był po stronie kolegów z byłego zarządu miasta
        tzn SLD,i dlatego idzie za ciosem.
        Teraz jest szansa na dobry trzeci wynik M.Wikińskiego, więc się rozpoczęła gra.
        Uważam ,że zamiarem gazety jest pomóc zrobić drugi wynik kandydatowi SLD na
        prezydenta Radomia( chodzi o ewentualną II turę wyborów prezydenckich) kosztem
        kandydatów - PO Szprendałowcza i PiS A.Kosztowniaka!!!
        przykład:

radom.gazeta.pl/radom/1,35219,8227617,Komentarz__Po_czynach_ich_poznacie_ich_.html
        Czy wyborcza napisała coś nie tak na trzeciego kandydata na Prezydenta Radomia w
        rozpoczynającej się kampanii o jakiś tam niepowodzeniach, cokolwiek?
        I nie jest to logiczne!

Tropiciel!
        • Gość: wnikliwy Re: Komentarz: Poważnie niepoważny IP: 80.249.5.* 11.08.10, 11:51
          Nie pisała też o czwartym, piątym itd. To bardzo podejrzana sprawa :)
    • Gość: "@" Re: Komentarz: Poważnie niepoważny IP: *.radom.vectranet.pl 11.08.10, 08:22
      ....wraz z tymi co tu wypisują takie głupie rzeczy
      • Gość: Jdk Re: Komentarz: Poważnie niepoważny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 11:36
        Panie Piotrze szkoda mi Pana!
        • jdk Re: Komentarz: Poważnie niepoważny 11.08.10, 13:27
          Pana "Jdk" uprzejmie proszę o niepodszywanie się pode mnie.

Z góry dziękuję,

Jakub Kluziński, jdk
    • Gość: tomi TyPOwa prlowska mentalność IP: 80.249.5.* 11.08.10, 11:47
      Towarzyszu, żeby poparcie dla partii rosło to trzeba słowa wcielić w czn, coś robić, żeby to przynosiło efekty, żeby ludziom żyło się lepiej, a nie płakać, że tyle razy walczyłeś na tym forum, opluwałeś przeciwników i to wszystko idzie na marne
    • jaszczurka1000t Komentarz: Poważnie niepoważny 11.08.10, 12:36
      Kompromitacja p. Piotrze. Jak Pan chciał pokazać się w mediach to
      trzeba było ciężką pracą zapracować na jakieś sukcesy, a nie
      organizować happening, którym Pan bardziej sobie zaszkodził niż
      pomógł.
      • Gość: @ Re: Komentarz: Poważnie niepoważny IP: *.na.pl 11.08.10, 17:37
        No można i tak, tylko czym by nakłamał tak wprost do kamery - w studio?
        A tu - na ulicy to dało się zagrać na bolączkach mieszkańców, poza tym troszkę
        im naobiecywać, nakłamać - a w tym jest najlepszy- i oblać się rumieńcem jako ta
        panienka przed oblubieńcem i już jest program. A w telewizji to jeszcze jakiś
        dziennikarz zadałby trudne pytanie, a asystentka M. podałaby inną odpowiedź niż
        on i lipa moi państwo.
        Także lepiej na ulicy, gdzie można zawsze zwiać w newralgicznym momencie i
        odjechać swoim służbowym wozikiem w bezpieczne miejsce.
    • Gość: bikini Re: Komentarz: Poważnie niepoważny IP: *.cdma.centertel.pl 08.09.10, 11:49
      A jak tam strzelba?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka