Dodaj do ulubionych

etyka/religia - wzór

05.09.10, 19:47
Imię nazwisko
rodzica/prawnego opiekuna

OŚWIADCZENIE

Mój syn/ córka …………………..
w roku szkolnym 2010/2011
będzie , nie będzie uczęszczał na lekcje etyki,
będzie , nie będzie uczęszczał na lekcje religii,
nie będzie uczęszczał na lekcje religii i etyki,
organizowane w szkole.
X niepotrzebne skreślić

Data i czytelny podpis
Obserwuj wątek
    • Gość: senior PRL Re: etyka/religia - wzór IP: *.radom.vectranet.pl 05.09.10, 20:36
      I co ??,czy dla ciebie to takie dziwne?.Przecież jest konkordat .Czy ty coś wiesz o konkordacie bo ja przyznam się strzeże że nie bardzo.Zapytaj tej pani co siedzi obecnie w Watykanie i" pracuje " na zasłużoną emeryturkę .Ja osobiście jestem "wdzięczny " tej pani za przysługę jaką zgotowała emerytom i rencistom jak stała na czele naszego Rządu co niewątpliwie było wielką pomyłka ale nie pierwszą i ostatnią .
      • Gość: do durnia Re: etyka/religia - wzór IP: *.radom.vectranet.pl 05.09.10, 23:10
        Strzeże ? Czy strzyże?
      • Gość: Horacy Re: etyka/religia - wzór IP: *.xdsl.centertel.pl 06.09.10, 07:28
        Jak możesz tak niepochlebnie pisać o byłej pani premier. Przecież to jest
        środowisko Unii Wolności a ci - wg. ich medialnych pachołków - są świętsi od
        papieża. Wg. tych samych mediów, to oni dali nam wolność i wszystko co
        najlepsze. Dali by jeszcze więcej dobrego tylko ci obecnie WYZYWANI przez te
        same media im przeszkadzali (i bardzo dobrze, bo gdyby nie oni to byśmy byli
        satelitą Izraela).
        Polacy obudźcie się w reszcie jak jeszcze nie dostrzegliście kto wami
        manipuluje, kto podburza Polaka przeciwko Polakowi. Czy Wy naprawdę jesteście ślepi?
    • Gość: Pisaty Żenada IP: 82.139.53.* 06.09.10, 15:42
      z_lewej_strony, czyżby ci się wydawało, że tylko ty umiesz pisać a pozostali to banda analfabetów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka