Dodaj do ulubionych

Zespół weselny Aliance

24.09.10, 13:25
Hej! Czy zna ktoś zespół Aliance z Radomia?? potrzebuję informacji na ich temat. Jak grają? ile kasy biorą za występ.
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek12 Re: Zespół weselny Aliance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 09:22
      Jeżeli chodzi o zespół Aliance z Radomia to byłem dwa tygodnie temu z nimi na weselu super grają utworki naprawde mało disco polo a dużo nowości , extra wokalistki a szczególnie Kamila super laska i wokal klasa lepsza od Górniakowej.....Gorąco polecam ten zespół....
      • Gość: bolek12 Re: Zespół weselny Aliance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 09:24
        Ajeśli chodzi o kase to nie wiem bo byłem tylko gościem....ale warto nie ma lepszej kapeli w RADOMIU..............
    • Gość: julka Re: Zespół weselny Aliance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 08:10
      znam zespół aliance byłam z nimi we wrzesniu tego roku na weselu,super zespół graja dużo nowości, krótkie przerwy fajnie bawią gosci warci polecenia a nie wiem ile pieniążków biorą bo byłam gosciem. maja stronę internetową .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka