isiogrze 24.02.12, 13:27 Witam Czy ktoś z was może mi polecic chirurga naczyniowego w Radomiu? Słyszałem parę nazwisk, ale może ktoś da jakąś swoją rekomendację :-) Pozdrawiam serdecznie, Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paartycja Re: Chirurg naczyniowiec poszukiwany 25.02.12, 11:00 mojego ojca leczył dr Terpiłowski-parę lat temu,prywatnie,w Polmedzie ojciec sobie chwalił Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: Chirurg naczyniowiec poszukiwany 26.02.12, 08:34 Ja nie polecem niekogo w Radomiu. A już napeno nie doktora z porzedniego posta!!!!!. Ja leczyłam się w Warszawie znaczniej taniej to wychodzi niż Tu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia111177 Re: Chirurg naczyniowiec poszukiwany 26.02.12, 21:59 Nie jestem lekarzem, ani żadną żoną/córką/kochankę/siostrą żadnego lekarza. Ale blizniakimg - napisać wszyscy w Radomiu są be, to za mało. Jakieś fakty? Co Ci takiego złego zrobili naczyniowcy w Radomiu? I jeśli leczyłaś się w Warszawie, to gdzie? Poleć kogoś konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Chirurg naczyniowiec poszukiwany 27.02.12, 06:32 wiesz-to najłatwiej napisać,że w Radomiu wszyscy be a w takiej Wa-wie to nawet trawa bardziej zielona :P Odpowiedz Link Zgłoś
isiogrze Re: Chirurg naczyniowiec poszukiwany 27.02.12, 11:00 ... no właśnie :-) Przydałaby się jakaś konkretna rekomendacja,.... no i kontakt ;-) Co do Warszawy, to tam wszystko jest bardziej zielone, ale ja z Radomia jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
patsy79 Re: Chirurg naczyniowiec poszukiwany 27.02.12, 11:11 a ja mogę na Warszawskich lekarzy ponarzekać :) lekarz jak lekarz, każdy ma jakieś wpadki, nie ma lekarzy doskonałych Odpowiedz Link Zgłoś