Dodaj do ulubionych

CHAMSCY LEKARZE !!!

• Gość: Ala Chamscy lekarze IP: *.radom.pl 14.07.06, 18:38
      Od roku mam poważne kłopoty zdrowotne w rodzinie,tak więc poznałam zachowanie i
      podejscie do pacjenta.Zgroza! Co za chamstwo wśród lekarzy, brak kultury.To ma
      być polska inteligencja?Nauczona przykrymi doświaczeniami,zabieram ze sobą
      dyktafon i nagrywam wypowiedzi radomskich lekarzy, może to wykorzystam?
      Może inni zdesperowani, poniżani pójdą w moje ślady?
      • Gość: edyko Re: Chamscy lekarze IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 19:25
      • Gość: edyko Re: Chamscy lekarze IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.06, 19:26
        I do tego wszyscy lekarze nagminnie spóźniają się do pracy. Ja pracuję tyle lat
        i nigdy nie spóźniłam się do swojej pracy.
        • Gość: a Re: Chamscy lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:11
          Bardzo polecam dr Hernik-Jońską, leczy moje dzieci od dawna, jest miła i
          kulturalna a przy tym "ludzka", stawia trafne diagnozy, nie ładuje antybiotyków
          bez potrzeby. NIGDY nie odmówiła przyjęcia dzieciaków bez "numerku" po
          godzinach, przyjmuje w Cor-Vita na Gajowej.
          Z leczenia moich dorosłych przypadłości wspominam najlepiej dr Sobieraj,
          neurolog - wspaniała kobieta z sercem dla pacjentów. Pozdrawiam obie panie i
          dziękuję.
    • Gość: problem Łapówki - szara strefa IP: 82.139.48.* 09.12.06, 10:00
      problem jest szerszy:

5 - 7 mld zł - to roczna wartość łapówek w służbie zdrowiaMinister zdrowia
      Zbigniew Religa poinformował, że wartość łapówek, które rocznie wręczane są w
      polskiej służbie zdrowia wynosi - według różnych szacunków - od 5 do 7 mld zł.
      Minister zapewnił, że resort podejmuje zdecydowaną walkę z korupcją. (nat, PAP)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka