Dodaj do ulubionych

Zespół Mixtura

IP: 80.51.186.* 29.11.06, 14:13
Potrzebuje telefonu kontaktowego do zespołu Mixtura.. z gory dziekuje.

Obserwuj wątek
    • majkam24 Re: Zespół Mixtura 29.11.06, 16:52
      Poszukaj tu na forum-podawałam go komuś, ale wyrzuciłam po tym jak zobaczyłam
      ich na żywo i okazali się zmanierowanymi gwiazadmi, które nie poniżają się do
      częstego śpiewania przy stołach (to ich męczy), wymagają cżęstych i długich
      przerw itp. czym zmęczyli i znudzili gości! Zrezygnowałam z Ich usług,
      odwołaliśmy zarezerwowany termin a numer telefonu wyrzuciłam, ale znajdziesz go
      gdzieś tutaj na 100% :-)
      • Gość: Kasia Re: Zespół Mixtura IP: 80.51.186.* 29.11.06, 19:02
        dzieki za opinie, szukamy wlasnie zespału na nasze wesele i nie bardzo wiemy na
        kogo sie zdecydowac:(
        • tzoana Re: Zespół Mixtura 29.11.06, 20:01
          a ja polecam ten zespol, jelsi chcesz numer, napisz na gazetowego maila. od
          razu mowie, ze nie jestem z zespolu ani znajomą zespolu. grali u moich
          znajomych na weselu i beda tez grac u nas, dlatego mam ich numer.
          • Gość: piotrek2 Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:10
            Jest to na pewno zespół tak samo znany, co kontrowersyjny. Zresztą jest już o
            nim kilka wątków na Forum i dziesiątki wypowiedzi. Jeśli zależy Ci na opiniach
            forumowiczów to poszukaj a znajdziiesz. Są to opinie od zachwytów pod niebiosa
            do totalnej krytyki. Mało kto napisał,że grają lub grali na żywo (raczej 80-90%
            wypowiedzi ,że płyty). Mało kto też pisze, żeby grali tzw. "stoły" .Jedni
            piszą , że nie potrafią ,inni, że nie chcą.Jaka jest prawda????????????????
            Ale może Tobie to jest obojętne czy grają czy puszczają.Wybór należy do Ciebie.
            Co Ci mogę podpowiedzieć nie słuchaj Ludzi ,bo różny mogą mieć w tym interes.
            Najlepiej umów się z kilkoma zespołami nie zajętymi w Twoim konkretnym
            terminie. Wez od nich materiały reklamowe do porównania, podpytać też możesz w
            konkretnym domu weselnym (choć właściciele robią to niechętnie).A już na pewno
            swoje wymagania umieść w umowie, żeby nie było obietnic ustnych i niedomówień.
        • Gość: Renia Re: Zespół Mixtura IP: *.pr.radom.net 30.11.06, 17:45
          Witaj Kasiu.
          Jeżeli możesz podaj mi numer telefonu,napewno zadzwonię,estem żadko na Form-
          dużo podrózuję,ale barzo chętnie Ci pomogę i znależć dobry zespó i sal i
          kamerzystę akurat jestem w temacie i z doświadczeniem .
          Czekam.
          Albo napisz na adres
          am302@wp.pl
          • Gość: piotrek2 Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:42
            Reniu nie krępuj się , napisz że najlepsi są Twoi "znajomi" suuuuuupppppeeeeer
            z LOTniska.Rzeczywiście ostatnio rzadko gościłaś na forum aż się za Tobą
            stęskniłem. Dobrze ,że się wreszcie odnalazłaś bo było smutno i nudno bez
            Ciebie .Jak możesz to podaj mi numer telefonu , na pewno zadzwonię!!! Pa,pa,pa
            Szkoda tylko , że akurat ten wątek dotyczy "Mixtury" ale co tam, przecież
            wszędzie można wsadzić swoje trzy grosze o LOTnisku, Quatro i innych super
          • Gość: Renia Re: Zespół Mixtura IP: *.pr.radom.net 01.12.06, 16:39
            A chciałbyś zawrócić w głowie tuż przed ślubem 50-latce?
            I nie piszę Zespole z Lotniska,czu Quatro,tylko o moich dobrych
            znajomych,fajnych muzykach,ale otym już pisalam.
            Panie Piotrze już kończę,znowu wyjeżdżam,bo ślub i wesele mam w Krakowie i
            mnóstwo obowiązków,a grają muzycy z Radomia i kamerzysta też jest z Radomia-
            SUPER BRANŻA,dlatego ich POLECAM!!!!!!!!
            PA!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gosc Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 01.12.06, 17:53
              Reniu, solistko i jakie tam jeszcze masz nicki!
              Przestań zaśmiecać forum nie na temat i wpychać swoje 3 grosze tam, gdzie
              wpisy dotyczą innych zespołów. Jeśli masz coś do napisania na temat Mixtury, to
              zrób to na tym forum, a jeśli nie, to po prostu stąd spadaj ze swoimi obleśnymi
              reklamami. Dotyczy to również innych wątków notorycznie zaśmiecanych przez
              Ciebie.
              Admin powinien zwrócić na to uwagę.
            • Gość: piotrek2 Do Reni Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:34
              WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE Życia I ZDROWIA
              ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A
              CZY TEN ŚWIETNY ZESPÓL KTÓRY DOSTĄPI ZASZCZYTU TO NAPEWNO NIE ŻADEN Z LOTNISKA.
              CÓŻ ZA ODMIANA W OSTATNIEJ CHWILI. ALE JUŻ SPADAM BO RZECZYWIŚCIE TUTAJ POWINNO
              SIĘ MÓWIĆ I PISAĆ O INNYM "ŚWIETNYM" A WYJĄTKOWO MI SIĘ NIE CHCE.PA!
              • Gość: Renia Re: Zespół Mixtura IP: *.pr.radom.net 01.12.06, 19:21
                Dobrze,że jeszcze zajrzałam tu na chwilę.
                Dziękuję za życzenia.
                A odśnie NIUSów Pana "gościa",niczego nie zaśmiecam,nic nie reklamuję,a jeżeli
                toś prosi o radę tojej idzielam,tak powinno być i tego wymaa kulturalne i
                grzeczne zachowanie.
                PA WSZYSTKIM
          • Gość: ortografia! Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 22:14
            rzadko , a nie żadko
            • Gość: radziooo Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 23.01.10, 11:14
              Ludzie skoro oni mają tyle grania to znaczy że są dobrzy i nieważne czy grają na
              żywo czy z półplaybacku- najważniejsze że ludziom się podoba więc po co te
              kretyńskie wypowiedzi że kiepscy są że przerwy długie itp. Takie forum powinno
              się ograniczać ewentualnie to podania ewentualnego kontaktu a nie besztania
              kogoś z błotem lub innych. Jak się komuś nie podoba niech sobie weźmie
              Stachurskiego chociaż pewnie i na niego zaraz by narzekali że coś... żenada po
              prostu i brak słów
              zaraz pewnie jakiś mędrzec napisze że pewnie gram w tym zespole...
              • Gość: Lena Re: Zespół Mixtura IP: 195.93.162.* 24.01.10, 00:01
                Gość portalu: radziooo napisał(a):

>zaraz pewnie jakiś mędrzec napisze że pewnie gram w tym zespole...<

No to niech będzie, że ja w nim śpiewam;)
                Zespół jest znakomity, chyba w Radomiu nie ma lepszego. Muzyka i
                głosy to rzecz względna, moga sie ostatecznie komuś nie podobac, ale
                co do wywiązywania sie ze swoich obowiązków? nie dam złego słowa
                powiedzieć. Bawiłam sie z nimi na trzech weselach, w tym jedno
                mojego własnego dziecka. Grali sumiennie przez całą noc, dla młodych
                i dla starszych, każdy się bawił. Można powiedzieć, że grali bez
                przerwy, bo gdy jedno odeszło na papierosa, czy do toalety, to
                reszta i tak grała. Potrafią rozbawić nawet najbardziej drętwe
                towarzystwo, każdego wyciągną zza stołu. Na jednym z wesel uratowali
                całą impreze, bo na stołach było tyle, co kot napłakał. Na szczęście
                każdy sie bawił i nie zajmował się jedzeniem. To, czy grają na żywo,
                czy nie, na weselu nie ma znaczenia. Wesele to nie konkurs piosenki,
                tu sie nie słucha muzyki, tylko sie tańczy.
        • Gość: Renia do kASI Re: Zespół Mixtura IP: *.pr.radom.net 01.12.06, 19:22
          Kasiu,jeżeli cały czas szukasz zespołu,to czekam na kontakt.
          PA.
          • Gość: Gość do P.Reni IP: *.tkdami.net 03.12.06, 16:23
            Czy jest może możliwość pożyczenia płyty lub kasety Pani zespołu?
            • Gość: siostra p.Reni Re: do P.Reni IP: *.pr.radom.net 03.12.06, 17:38
              wiam Renia jest teraz w Krakowie,ale ja też mam kontakt na wszelki wypadek z
              zespołem ,ktry będzie grał u Reni. Oczywiście kasetę za ich aprobatą mogę podać
              albo lepiej z nimi umówić Tak będzie najlepiej,jak Państwo z nmi osobiście
              porozmawiają.
              POZDRAWIAM
              • Gość: hejka Re: do P.Reni IP: *.radom.pl 03.12.06, 23:26
                Nie no, to juz sa jakies kpiny!!!!!!!!!!!! TEN WĄTEK DOTYCZY MIKSTURY A NIE
                PANI RENI I JEJ ZNAJOMYCH do jasnej cholery!!!!!!!!!!!!!! Czy szanowna pani
                RENia lub jej siostra wszedzie musza sie wpier...lac???
              • Gość: piotrek2 do sol.2 Re: do P.Reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:31
                NO to przynajmniej się wyjaśniło, że jak nie P.Renia będąca w temacie ale
                często podróżująca , to jeszcze Siostra.Czyli Solistka 2(czy solistki dwie?)
                Też bym prosił o kasetęi namiary ale nie śmiem prosić.Pozdrowienia
                SIOSTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????
    • Gość: ZUZA Re: Zespół Mixtura IP: 81.26.8.* 01.04.07, 23:37
      A CZEMU MIXTURA????? PRZECIEZ TA KOBIETA MA TAK ZJECHANY GLOS ZE NIE DA SIE
      SLUCHAC...ONA KRZYCZY!!!!!!!!1NIE SPIEWA!!!!!!!! MOZE DO OSTRCH ROCKOWYCH
      NUMEROW SIE NADAJE ALE JESLI BEDZIECIE CHCIELI PRZYTULIC SIE I POSłUCHAC JAKIEJS
      BALLADY TO....NIE LICZCIE NA TO!!!!TA KOBIETA NIE MA W SOBIE ZA GROSZ
      DELIKATNOSCI!!!!! POWTARZAM ONA KRZYCZY!!-NIE śPIEWA!!!!!! POZDRAWIAM
      • Gość: ola Re: Zespół Mixtura IP: *.pr.radom.net 02.04.07, 23:04
        Zuza chyba potrzeba Ci dobrego specjalisty....moze jakis psycholog na twoja
        chora glowke?
        • Gość: ola Re: Zespół Mixtura IP: *.pr.radom.net 02.04.07, 23:10
          Moi drodzy forumowicze.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=473&w=52665422&a=60100610 popatrzcie
          tylko na IP, i na spsob wypowiedzi. Czy aby pani kasia z podanego linka i ZUZA
          z owego watku to nie ta sama osoba tudzież konkurencja obu zespoów?
          • Gość: ola Re: Zespół Mixtura IP: *.pr.radom.net 02.04.07, 23:15
            Osoba, która obraża oba zespoły w niemily sposób, pisząc z jednego komputera
            niemal że w tym samym czasie (7 minut różicy)i podpisując sie dwoma różnymi
            imionami... Konkurencja jak nic :)SCYZORYK MI SIE W KIESZENI OTWIERA!!!
            • Gość: gość Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 13.11.07, 20:23
              podajcie mi adres mailowy do zespolu mixtura
          • Gość: zuza Re: Zespół Mixtura IP: 81.26.8.* 18.04.07, 18:49
            hejjjjj ja tu raz pisalam i nie mam nic wspolnego z innymi
            wypowiedziami....zespol mixtura jest dobry jesli ktos chce mic glosno na
            weselichu...ale ludzie jesli znacie sie chc troche na muzyce to wiecie ze glosno
            i krzykliwie nie zawsze znaczy dobrze!!!!cztuka jest zaspiewac cicho i zrobic
            wrazenie a nie glosno zeby kazdy zwrocil uwage...ale jak chcecie to bierzcie...
            a poza tym oni nie graja na zywo...wiem ze to rzadkosc na dzisiejszym rynku ale
            czasem sie zdarza...i te zespoly nalezy cenic...
            • Gość: DO KASI Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 19.04.07, 09:30
              Kasiu , które zespoły,podaj nazwę twojej grupy, bo przeciez każdy kto ma
              doczynienia z muzyką potrafi poznać po twojej wypowiedzi że jesteś z branży,
              Na żywo, co to według Ciebie oznacza, bo według mnie najważniejsze dla gości
              jest czy robią to dobrze . Jak możesz to podaj mi chociaż jeden zespół w
              Radomiu który gra całkowicie na żywo i który potrafi zagrać taki repertuar jak
              grają zespoły grające ,,nie na żywo"
              • Gość: DO KASI Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 19.04.07, 09:35
                Przepraszam Kasiu, moja wypowiedź była skierowana do ZUZY nie do ciebie
                • Gość: gosc Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:39
                  Są granice wspierania się elektroniką, jeśli zespół nie posiada np perkusji.
                  Ale nie grać nic i mieć jeszcze nagrane wokale to już totalne przegięcie.
                  • Gość: GOŚĆ DO GOŚCIA Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 24.04.07, 08:53
                    GRAĆ NA ŻYWO NIE MAJĄC ODROBINY SŁUCHU, PRZY TYM ZAWODZIĆ(CZYTAJ ŚPIEWAĆ)TO
                    JEST PRZEGIĘCIE. A SWOJĄ DROGA SKĄD JESTEŚ TAK ŚWIETNIE ZORIENTOWANY ŻE KTOŚ MA
                    WGRANE WOCALE I NIE ŚPIEWA, PEWNIE WCHODZISZ NA SCENĘ I PRZYSTAWIASZ UCHO DO
                    WOCALISTKI. OJ GOŚCIU GOŚCIU. JA PRZYZNAJĘ ŻE JESTEM Z BRANŻY, TYCH GRAJĄCYCH
                    NIE NA ŻYWO, NIE MAMY TYLKO PERKUSJI I BASU. A TY, CZY UWAŻASZ ŻE JAK KTOŚ GRA
                    Z ARANŻY Z KLAWISZA WYBIERAJĄC JEDNĄ RĘKĄ AKORD TO GRA NA ŻYWO. jA JEDNAK
                    UWAŻAM ŻE MOŻNA GRAĆ NA ŻYWO LUB NIE, BYLE ROBIC TO Z SERCEM I OCZYWIŚCIE
                    POTRAFIĆ.MIEĆ NIEZBĘDNE UMIEJĘTNOŚCI I OCZYWIŚCIE SŁUCH MUZYCZNY. POZDRAWIAM I
                    PRZEPRASZAM ZA TROCHĘ SARKATYCZNY TON MOJEJ WYPOWIEDZI ALE JESTEM JUŻ ZNUDZONY
                    WYMĄDRZENIAMI NIEKTÓRYCH PSEUDO MUZYKÓW.ORAZ WIELKICH ZNAWCÓW BRANŻY.
                    • Gość: gosc Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:59
                      Przeczytaj uważnie, co napisałem. Nie twierdzę, że zespoły grające na żywo są
                      super, a używające podkładów do niczego. Jeśli jak piszesz, nie masz perkusji i
                      basu w zespole, a grasz na gitarze, saksofonie czy innych instrumentach i
                      śpiewasz, powtarzam GRASZ i ŚPIEWASZ, a nie odtwarzasz nagrania, to jest to dla
                      mnie do przyjęcia. Ale jeśli jesteś tylko "słupem" i masz wgrane wokale i
                      muzykę, często cudze, to jesteś oszustem. DJ przynajmniej nie kłamie i każdy
                      wie, że odtwarza. A ty twierdzisz, że grasz, choć tylko strugasz pajaca. Czy
                      takie zespoły mówią przy podpisaniu umowy, że "puszczają" czyjeś nagrania? Nie!
                      twierdzą, że grają i śpiewają, a na imprezie jest inaczej. I tu jest całe sedno
                      sedno sprawy. Jesteś DJ a uważasz się za muzyka(nta).
                      • Gość: GOŚC DO GOŚCIA Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 25.04.07, 07:51
                        A CZEMU TO PIJESZ GOŚCIU DO MNIE I UŻYWASZ JĘZYKA KTÓRY UWAŻAM DELIKATNIE
                        MÓWIĄC ZA NIEZBYT UPRZEJMY. JESTEM MUZYKIEM A NIE MYZYKANTEM, CHOCIAŻ CHYBA
                        NIEZBYT DOBRZE WIESZ CO TO JEST MUZYKANT SKORO UŻYWASZ TEGO SŁOWA W TAKIEJ
                        FORMIE.ŻEBY BYŁO JASNE W MOIM SKŁADZIE JEST ALTÓWKA, KLARNET, GITARA, AKORDEON,
                        INSTRUMENTY KLAWISZOWE, WOKALISTKA I WOKALISTA STUDIUJĄ NA A.M.JA TEŻ MAM
                        WYKSZTAŁCENIE MUZYCZNE, WIĘC POCHAMUJ EMOCJE.
                        • Gość: Jacek Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 08:58
                          I zaręczam że jak grasz po weselach to jesteś muzykantem, a nie muzykiem i ty
                          tego nie zmienisz. Na weselu nie chcą muzyków (zarozumiałych panów) tylko dużo
                          dobrej muzyki to tańca i zabawy. A tak naprawdę "Muzyk się uczy całe życie grać
                          żeby występować godzinę, a muzykant uczy się godzinę żeby potem grać całe życie"
                          • Gość: gosc Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:46
                            No i wyjaśniło się. Trzeba było tak od razu napisac, że jesteś z MEDIUM, a nie
                            bronić nagrań. Ty jesteś muzykiem??????? Na czym grasz, bo na klawiszach, za
                            którymi tylko stoisz i obsługujesz mini disk, to na pewno nie. Na akordeonie
                            jak się z 5 razy w "sto lat" nie pomylisz, to też jest cud. Którzy wokaliści są
                            po AM? Chyba ci, których nagrania odtwarzacie, bo u Was jakoś nikt nie śpiewa,
                            przynajmniej na imprezach. Z resztą na temat MEDIUM dużo już napisano.
                            • Gość: do gościa Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 25.04.07, 13:46
                              no i widzisz jak jesteś świetnie zorientowany, a piszą tak takie matoły jak ty
                              nie potrafiący w inny sposób pozbyć sie konkurencji, natomiast twoja ocena na
                              temat moich oraz innych umiejętnosci interesuje mnie jak zeszłoroczny
                              śnieg.Tylko ja się nie kryję kim jestem bo nie mam się czego wstydzić, moje
                              umiejętności weryfikuje rynek a nie tacy złośliwcy i oszczercy jak ty, którzy
                              potrafią tylko szczekać jak już ugryźć nie potrafią, zwłaszcza zza płotu,
                              anonimowo. niestety takie zachowania jak twoje dotyczą nie tylko mnie i mojego
                              zespołu ale wszystkich kapel które coś znaczą na rynku,chociażby Mixtury, Red
                              combo i innych, a opluwają ich takie miernoty jak ty nic nie znaczące, a
                              jeszcze mniej potrafiące, poza oczywiście rzucaniem oszczerstw anonimowo, bo
                              brak odwagi inaczej, żeby nie ponieść konsekwencji.
                            • Gość: GOŚC DO GOŚCIA Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 25.04.07, 16:10
                              no i też się wyjaśniły wszystkie , no prawie wszyskie jadowite posty:MONIA,
                              JAREK, DJ,ZBYNIO, KONKURENCJA, TO JEDEN I TEN SAM PALANT, wystarczy wczytać się
                              skąd piszą.a raczej pisze cwaniaczek.przypominam ujawnij się twardzielu, podaj
                              mi namiar na siebie, zresztą i tak cię znajde.
      • Gość: Ela& James Re: Zespół Mixtura IP: 80.233.39.* 13.11.19, 21:06

Jeszcze nie zdążyliśmy w pełni ochłonąć po naszym weselu, ale z całą świadomością możemy potwierdzić słowa naszych przedmówców (opuściłam tylko 2 piosenki na swoim weselu także zdecydowanie mogę powiedzieć wytańczyłam się !)Zespół Mixtura z Radomia od początku naszych planów weselnych był numerem jeden na liście potencjalnych zespołów i ku naszej uciesze plan ten udało się zrealizować( tak naprawdę cena za to co potrafi zrobić ten zespół jest za mała !- za jakość i świetną robotę powinno się płacić i to jest fakt, tylko nie którzy chyba maja problem z jego akceptacją !Talent pracy z ludźmi, wyczucie chwili, poczucie humoru i świetne wokale to tylko nie które z cech tego zespołu. Czytając inne opinię na stronie tak się zastanawiam ile ktoś ma w sobie jadu i niechęci do drugiego człowieka również zazdrości. Tak genialnych utalentowanych pełnych pomysłów muzyków trudno znaleść. Zespół wystąpił na naszym weselu, które miało miejsce w Wielkopolsce pod koniec października. Wyzwaniem numer 1 było prowadzenie wesela w dwóch językach ( polski i angielski) Mixtura poradziła sobie genialnie ! Zespół porwał do tańca wszystkich ! Ba nawet w ostatnim tygodniu przesłana lista piosenek irlandzkich została przygotowana na dzień wesela idealnie ( czym zrobiliśmy nie małą niespodziankę naszej licznej liczbie gości z za granicy )Bloki muzyczne były długie a przerwy tylko na ciepły posiłek. Mixtura grała i pięknie śpiewała przy stołach !Ci ludzie pracowali ponad 12h z krótkimi przerwami a cały czas byli wulkanem energii. Muzyka na żywo prezentuje się jeszcze lepiej, niż ta udostępniona w serwisie YouTube, co może się wydawać niemożliwe, ale jednak.Wokalistka to wokalna torpeda :) a Konrad po prostu głos cudo ! Bardzo dziękujemy Konradowi, który dał nam wiele cennych wskazówek przed weselem i wskazał wiele szczegółów, o których nie mieliśmy bladego pojęcia przed imprezą, a bez których nie udałoby się wszystkiego dograć w 100%. Doskonała prezencja, jak i umiejętności wokalne zachwyciły nas, jak i naszych gości. Super zespól, z dużym bagażem doświadczeń, pomagają, doradzają, świetnie prowadzą całą imprezę. Po prostu bardzo utalentowani muzycznie ludzie. Pozdrowienia i podziękowania z Dublina za wspaniałą imprezę i dużo emocji. Gorąco polecamy wszystkim ten zespół! Mixtura z Radomia to gwarancja świetnej zabawy, profesjonalizmu, niezapomnianych emocji i wesela, którego będą wszyscy wspominać latami !

PS. To są naprawdę “specjaliści w swojej dziedzinie i artyści ”
    • milkads Re: Zespół Mixtura 05.04.07, 14:19
      Przeczytałam z zaciekawianiem wszystkich Waszych porad i tak na prawdę nic z
      nich nie wynika. Ten wątek dotyczy zespołu MIXTURA ( tak dla przypomnienia-
      jakby ktos nie wiedział). Od razu zaznaczam - dla tych wszystkich
      podejrzalskich- że nie mam żadnego interesu w tym co zaraz napiszę. Byłam na 2
      weselach z udziałem MIXTURY. Są rewelacyjni. Nigdy jeszcze nie widzialalam,
      żeby jakiś zespół tak fajnie bawił gości przy stolach. Ludzie dosłownie bili
      brawa i domagali się bisów. Jeśli chodzi o wokalistkę,to ma przepiękny głos.
      Przede wszystkim pięknie wychodzą jej kawalki zagraniczne- o polskich juz nie
      wspomnę. Nie musze chyba pisać, że Mixtura będzie grala u mnie na weselu. A...
      i jeszcze jedno. Zamawiając MIXTURE masz peność, że jej członkowie nie padną z
      pijaństwa gdzieś pod filarem- oni poprostu nie piją na weselagh alkoholu!
      Szczerze polecam. Nr do MIXTURY: 606667107.
      • Gość: kinga do milkdas Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 14.11.07, 22:51
        Jezu gdzie ty byłaś na tym weselu, najgorsze co jest u mixtury to
        stoły gdzie graja np. desperado wszyscy goście za stołami to znają
        ha ha ha . i ten przepiękny, zjechany i przepalony głos wokalistki.
        żenada, haos, i ten cały zespół. Niektórzy słusznie ich nazywają
        MIZERIA. mILKTDAS , ALE MASZ UCHO.
        • milkads Re: Zespół Mixtura 19.11.07, 11:36
          Wiesz, rzecz gustu. Mnie się ten zespół od początku podoba. Wesela z
          ich udzialem były na prawdę super. A głos wokalistki o stokroć
          ładniejszy od piszczenia jakiejś laluni z wiejskiej kapeli. A jak
          zaczynają grać przy stołach, to wszyscy się bawią razem z nimi a nie
          tylko kołysza się w rytm muzyki.

<a href="suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?
          d=2008061400800830""
          target="_blank">suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?
          d=2008061400800830"</a> target="_blank"> mój suwaczek </a>
          • Gość: dmr Re: Zespół Mixtura IP: *.rad.vectranet.pl 24.11.07, 11:01
            A Ja wam powiem jedno: Zatraciliście wszyscy szacunek dla prawdziwej sztuki jaką
            jest muzyka a uważacie się za wielkich muzyków. Zrobiliście sobie z tego zawody
            sportowe. Dlaczego na tych forach np. o zespole Mixtura nie wypowiada się nikt z
            zespołów, które tworzą prawdziwi i ŻYWI MUZYCY GRAJąCY WSZYSTKO NA żYWO? A
            dlatego, że oni szanują PRAWDZWą sztukę. A tacy jak Wy "playbackowcy"
            zaśmiecacie tylko rynek swoimi oszustwami muzycznymi i odbieracie pracę
            prawdziwym muzykom-artystom. Idziecie ku...a na łatwiznę. No ale przecież po co
            nam basista czy perkusista, którym trzeba zapłacić skoro mamy minidysk albo
            seqencer w klawiszu. no i co z tego, że część z Was pewnie pokończyła szkoły
            muzyczne lepsze lub gorsze jak i tak wnosicie nic czego Was tam nauczyli.
            Zresztą szkoda słów bo i tak pewnie tego nie zrozumiecie bo przez te chałtury i
            pieniądze zatraciliście godność i szacunek dla swojego własnego talentu jakim
            niektórzy z Was zostali obdarzeni.
            • tomekxyz Re: Zespół Mixtura 24.11.07, 14:33
              Trochę w tym prawdy jest. Z drugiej strony to rynek kreuje pewne
              wymagania. Po co basista czy perkusista do dance, disco polo, techno
              i podobnych?
              Zobacz też jakie często są sceny w domach weselnych i knajpach. Na
              DJ lub 1-2 osoby i w 3-4 osoby to jest bardzo ciasno nawet bez
              perkusji.

Nie bronię minidiscowców, bo uważam, że nagrywanie wokali i innych,
              nieswoich instrumentów, oryginałów jest brzydkie, ale podpieranie
              się elektroniką w mądry sposób dopuszczam.

Nie płacz, że zabierają pracę innym, bo jak jesteś dobry i masz
              mocny skład 100% live, to ludzie zapłacą dużo większe pieniądze za
              taki zespół i będziesz miał kolejkę klientów. W Twoim zakresie jest
              mniejsza konkurencja, bo mniej zespołów live. Ale nie to decyduje o
              wartości zespołu, bo taki zespół z perkusją może być jeszcze gorszy
              niż z keyboardami. Samo posiadanie basu i bębnów o niczym nie
              świadczy. I widziałem też basistów i perkusistów "na słupa", więc
              zachowuję dystans w ocenach zespołów, a zwracam uwagę na inne
              elementy niż sam rodzaj instrumentów.
              • Gość: dmr Re: Zespół Mixtura IP: *.rad.vectranet.pl 24.11.07, 16:25
                Zgadza się wszystko co piszesz tylko ludzie zamawiający zespół na wesele w
                większości przypadków nie patrzą na to kto na jakim instrumencie gra tylko na
                kasę, i myślą sobie tak: przecież ich jest mniej, są tańsi. Gdyby od poczatku
                pilnowano tego że zespół to zespół a DJ to Dj napewno było by inaczej. A ta
                różnica się zaciera tylko nie wszyscy to widzą. A jeśli chodzi o marnych
                perkusistów czy basistów to w poprzedniej wypowiedzi nie brałem takich pod
                uwagę. Piszę tu muzykach reprezentujących jakiś poziom. Znam wiele osób
                szczególnie śpiewających dziewczyn, które tak naprawdę nigdy nie miały do
                czynienia z muzyką poza śpiewaniem na weselach. Z tego co wiem od starszych
                kolegów muzyków to kiedyś żeby grać wesela czy zabawy trzeba było stanąć przed
                odpowiednią komisją i otrzymać tzw. weryfikację. Nie jestem jakimś sztywniakiem
                ale miało to napewno swoje plusy.
              • Gość: wujek dobra rada Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 23:25
                Po co basista czy perkusista do dance, disco polo, techno
                > i podobnych?
                hehehehehhee...mało jeszcze widziałeś i słyszałeś?
                • tomekxyz Re: Zespół Mixtura 27.11.07, 11:40
                  "...hehehehehhee...mało jeszcze widziałeś i słyszałeś? ..."

Nie będziemy się licytować, kto więcej widział i słyszał. Nie
                  twierdzę, że nie da się tego zagrać z basistą i perkusistą, bo
                  takich zespołów trochę jest i muszą sobie radzić z tematem. Miałem
                  na myśli, że w tych stylach najłatwiej zrezygnować z "żywej" sekcji
                  rytmicznej, gdyż powstały one na komputerach, kwantyzowane nutki,
                  zwielokrotnione te same frazy itp. Jeśli do tego sekcja rytmiczna
                  nie śpiewa, to z czegoś trzeba zrezygnować.

Słyszałem już Macarenę zagraną na samej perkusji (akustycznej) i
                  skrzypcach. Nie chcę tego komentować.
            • Gość: do drm Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 05.01.08, 09:13
              zgadzam sie z tobą Mixtura nie tylko nie potrafi tak naprawde grać,
              ale do tego śpiewają okropnie, popisują sie tym czego nie potrafią
              robić i biąrą za to jeszcze duże pieniądze a są warci może 1500 zł,
              i to też chyba za dużo. odbiło im chyba całkiem bo emerytowana
              gwiazda zaszczyciła ich zdartą ŚPIEWACZKĘ i wzięła ją do zaśpiewania
              czegoś, co zresztą minęło całkowicie niezauważalne . Nie wspomnę o
              facecie z głosem pedała.
              • Gość: chica Re: Zespół Mixtura IP: *.13.radom.pilicka.pl 07.01.08, 20:11
                powiem Wam tak: bylam na weselu u znajomych i grala mixtura, bylo
                ok, ale za bardzo sie nie wysilali, bo grali tez u nich na
                poprawinach i pewnie oszczedzali sie troche.. ale - grali pozniej na
                weselu u mojego brata (bez poprawin) i to byl czad! oni potrafią sie
                bawic z młodymi na weselu i uwierzcie mi, nie spiewali z playbacku,
                bo brat w pewnym momencie zabrał im mikrofon i sam zaczął spiewac..
                ja mam o nich bardzo dobre zdanie!!
                • Gość: DO CHICA Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 08.01.08, 22:18
                  dobre. twój brat czyli pan młody zabrał im mikrofon i zaczął
                  śpiewać. Dziewczyno z kogo robisz wariata, podobało ci się ha ha ha
                  • Gość: chica Re: Zespół Mixtura IP: 217.96.36.* 09.01.08, 08:34
                    sluchaj, nie widze problemu w śpiewaniu na ich mikrofonie przez jakies pół
                    minuty.. i uwierz mi,ze dobrze sie bawilam :> żałosny jestes hahahaha
                    • Gość: do chica anka Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 09.01.08, 11:03
                      pewnie byś się też dobrze bawiła przy diskopolo, musiałaś chyba
                      sporo wypić, albo nie słyszałaś jak grają inne zespoły, np.Rubikon
                      lub dekret. Mixtura im do pięt niedorasta, jeden z najgorszych
                      zespołów jakie słyszałam. Podstarzałe pseudo gwiazdki, zadufane w
                      sobie, ale co się dziwić skoro zachwycają się nimi tacy głusi jak
                      Ty. Pozatym myślę że jesteś blisko związana z tym chłamem, albo
                      nawet więcej.
                      • Gość: chica Re: Zespół Mixtura IP: 217.96.36.* 09.01.08, 14:41
                        nie bede z toba pisac na ten temat, bo szkoda czasu.. i nie znam ludzi z
                        Mixtury, ale wydaje mi sie,ze nie masz prawa nazywac ich chamami! to tyle..
                        • Gość: anka do chica Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 09.01.08, 20:00
                          nie napisałam cham, tylko chłam,(znaczy coś bardzo byle jakiego,
                          najgorszego gatunku) ale może dla ciebie to bez różnicy. Nie znasz
                          mixtury, przecież grali u twojego brata, sama się gubisz
                          • Gość: chica Re: Zespół Mixtura IP: 217.96.36.* 10.01.08, 07:49
                            ok, źle przeczytałam i nie znam mixtury osobiście, jeśli juz o to ci chodzi..
                            być na weselu, na ktorym grali, a znać ich to róznica.. a poza tym jeśli to taki
                            chłam jak piszesz, to czemu mają zajęty juz cały 2009rok?? wiem z wiarygodnego
                            źródła :)
                            • Gość: do chica Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 10.01.08, 08:24
                              miło się z tobą gawędziło, pozdrawiam
                            • Gość: gosć do anki Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 09:27
                              jestes żałosna dziewczyno!! powiem ci jedno chyba ci sloń nadepną na ucho!!
                              widac ze sie nie znasz na muzyce!!mixtura wykonuje swoja prace profesjonalnie!!
                              jestem z wykształcenia muzykiem i wiem co mówie!!Wiec zastanów sie co piszesz i
                              nie oceniaj ludzi jeśli ich dobrze nie znasz!!
                              • Gość: miki Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 10.01.08, 09:40
                                Ile kosztuje ten zespół?
                                • Gość: chica Re: Zespół Mixtura IP: 217.96.36.* 10.01.08, 10:23
                                  a jednak są jeszcze ludzie, którym sie podoba Mixtura :) pozdrawiam! :)
                              • Gość: anka do gościa Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 10.01.08, 13:24
                                profesjonalny muzyku, tobie chyba mamut nie słoń nadepnął na ucho,
                                nie wiesz co to jest profesjonalny muzyk, sam jesteś chyba
                                profesjonalnym muzykantem, miernoto
    • Gość: mysza Re: Zespół Mixtura IP: *.13.radom.pilicka.pl 02.02.08, 12:27
      bylam na weselu gdzie grala mikstura i bylo zajebiscie!!jedyne takie wesele na
      ktorym bylam i moge powiedziec ze dali czadu!!a babia u cygana zrobila furrore i
      nie widzialam zeby bylo cos z playbecku !!po prostu umia dodrze rozkrecic
      impreze a tym ktorym sie nie podoba najwyrazniej nie umieja sie dobrze
      bawic!!pozdrawiam tel do nich501729628
      • Gość: chica Re: Zespół Mixtura IP: 217.96.36.* 04.02.08, 11:32
        też byłam na weselu, na którym grali banie u cygana :) za*****cie sie bawią ze
        wszystkimi :)
      • Gość: Pati Re: Zespół Mixtura IP: 87.192.215.* 05.02.08, 15:51
        U MNIE TEZ GRA MIXTURA I BARDZO SIE CIESZE ZE MIELI WOLNY TERMIN SA ZARABISCI I
        DAJA CZADU NIE ZNAM LEPSZEGO ZESPOLU Z RADOMIU POZDR
        • Gość: milo do pati Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 09.02.08, 11:45
          pati ty nie znasz wogóle zespołów radomskich,najlepiej nie zabieraj
          wogóle glosu bo widać o co ci chodzi, mixtura to najbardziej
          zadufany (przez opinie takich wiejskich znawców jak ty) zespół ale
          napewno nie najlepszy a wręcz odwronie, idź dziewczyno sie przespać,
          albo zrób coś ze swoją osobą, bo takimi postami tylko robisz
          mixturze krzywdę,
      • Gość: gość Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 20:44
        Już przestań robić reklamę swojemu zespołowi lub na ich proźbę bo to
        żałosne jest. Popatrz na swoje IP
        • Gość: DO GOŚCIA Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 05.02.08, 20:47
          FAKTYCZNIE ZGADZAM SIE Z TOBĄ, PRZECIEŻ KAŻDY KTO NIE JEST GŁUPI
          POTRAFI OD RAZU SKOJARZYĆ TE PEANY ZACHWYTU, ZE STUDNIÓWKI W
          BACZYŃSKIM ZROBILI WESELE. FE FE FE
          • Gość: Marta Re: Zespół Mixtura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 21:55
            Grali u nas na studniówce i myślę że ten zespół na studniówki to wielkie
            nieporozumienie. Może na weselach ta "starsza młodziez" bedzie zadowolona ale
            dla mnie ten zespół to niewypał na studniówce.
          • Gość: Pati Re: Zespół Mixtura IP: 87.192.215.* 09.02.08, 01:08
            co ty pier.... ten zespol gral w tym roku w gastronomiku i bylo
            zarabiscie nie znam lepszego zespolu naprawde daja czadu daja z
            siebie wszystko na wesele rowniez bomba graja swietnie przy stolach
            i cokolwiek chcecie zagraja wszysko polecam bardzo goraco
            • Gość: do pati Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 09.02.08, 08:34
              dla takich jak ty sa świetni bo zagrali bania u cygana, dla ciebie
              widać to wystarcza, widać jakie masz wymagania po twoim języku, a co
              oprócz JEST JUZ CIEMNO I CHYBA JESZCZE TRZECH KAWAŁKÓW ZAGRALI
              NOWEGO,bo chyba malcziki, i inne przedpotopowe weselne kawalki nie
              zaliczysz kawałków na studniówkę, widać gastronomik zna sie tylko na
              jedzeniu,
              • Gość: do Pati Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 09.02.08, 16:41
                Mozesz powiedzieć jakie zespół powinien grac przeboje i nowości na
                studniówce? Jakoś nie zauważam wielu takich piosenek w mediach z
                ostatnich miesięcy, które stały się przebojami. Powinni nie zwracać
                uwagi na to co chce młodzież, tylko grać nie znane nikomu piosenki
                disco i pop z Vivy, byle były nowe?
                Często młodzież sama prosi o takie utwory, których się nawet nie gra
                na wsiach w remizach. Smutna prawda, poziom z każdym rokiem jest
                coraz niższy, a powrót tandety i disco polo przerażający. O takie
                nowości Ci chodzi?
                • Gość: Pati Re: Zespół Mixtura IP: 87.192.215.* 13.02.08, 04:08
                  zejdz na ziemie!!!o czym ty wogole piszesz same bzdety,chyba nie bawilas sie z
                  mixtura ani na weselu ani na studniowce wiec po co sie wtracasz!zreszta nie
                  interesuje mnie twoje zdanie na ich temat bo ja nie musze sie do nich
                  przekonywac ludzie nie wierzcie takim beznadziejnym osobom ja poprostu bardzo
                  polecam mixture. Skoro sa tak tandetni czemu nie maja wolnych
                  terminow?przekonajcie sie!
                  • Gość: Pati Re: Zespół Mixtura IP: 87.192.215.* 13.02.08, 04:27
                    chcialam napisac tylko swoja opinie na temat mixtury(naprawde swietny zespol) a
                    co do tych piosenek uwazam zespol powinien grac to co goscie chca a nie to co
                    zespol uwaza za sluszne skoro goscie chca sie bawic przy disco polo nowym czy
                    starym lub jakiejkolwiek muzyce to jest to tylko ich wybor zespol jest dla
                    gosci.nie wiem kim jestes durnawa osobo ale jakbys nie wiedziala to ci powiem do
                    twojej wiadomosci ze na weselach gra sie kazdy rodzaj muzyki od starych
                    przyspiewek przy stolach do najnowszych piosenek a jak mam do czynienia z takimi
                    oslami jak ty to nie da sie nie przeklinac i nie pierd...juz wiecej bo nie chce
                    mi sie z toba gadac i po h.. wlazisz na forum mixtury musiales byc
                    zainteresowany bo nikt bezinteresownie nie wchodzi-konkurencja jak nic pozdr
                    wszystkich ktorzy sa za mixtura
                    • Gość: do Pati Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 13.02.08, 08:27
                      Pati twój język mówi o tobie wszystko, tak samo jak o tych których
                      tak zaciekle bronisz, jest to moja ostatnia dla ciebie odpowiedź,
                      ponieważ nie mam ochoty na dyskusje z takim bagnem jak ty,
                      • Gość: Pati Re: Zespół Mixtura IP: 87.192.215.* 14.02.08, 15:14
                        dobrze ze nie bedziesz sie juz wiecej wypowiadal bo mam juz dosc odpisywania
                        takiemu idiocie! dowidzenia
                    • Gość: gość Re: i po co ta kryptoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 09:23
                      Następny zespół klasy "wszystkie soboty zajęte" a reklamuje się z
                      powodu braku pracy, bo to tak wygląda.
                      • Gość: Pati Re: i po co ta kryptoreklama IP: 87.192.215.* 14.02.08, 15:17
                        do twojej wiadomosci nie znajdziesz strony internetowej mixtury wiec chyba sie
                        za specjalnie nie reklamuja jedynie to forum w ktorym biora udzial tak
                        beznadziejni i nic nie majacy ciekawego do powiedzenia ludzie jak ty
                        • Gość: xxx Re: i po co ta kryptoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 18:10
                          Jak widać na twoim przykładzie nie trzeba mieć strony żeby się
                          reklamować. Wystarczy forum.
                          • Gość: Pati Re: i po co ta kryptoreklama IP: 87.192.215.* 15.02.08, 04:09
                            JA NIKOGO NIE REKLAMUJE POPROSTU POLECAM MIXTURE BO JEST DOBRA I TYLE A ZESPOLU
                            NIE WYBIERA SIE PRZEZ INTERNET TYLKO TRZEBA POJEZDZIC I WYSLUCHAC NAGRAN I
                            OCENIC KTORY ZESPOL PODOBA NAM SIE NAJBARDZIEJ
                        • Gość: gość Re: i po co ta kryptoreklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:03
                          Strona internetowa to jest przede wszystkim pokazanie tego co zespół ma do
                          pokazania tym którzy nie mieli możliwości go słyszeć na żywo a nie chcą wierzyć
                          takim mało wiarygodnym opinią jak tutaj. Więc to że ktoś nie ma strony to mnie
                          się zdaje że ma coś do ukrycia. W dzisiejszych czasach strony internetowe firm
                          to podstawa. Reklama nie jest rzeczą złą oby nie była taka nachalna jak tutaj.
                          Każdy ma inne upodobania i każdemu coś innego się podoba i to właśnie może każdy
                          sobie zobaczyć na różnych stronach różnych zespołów.
                          • Gość: chica jaka kryptoreklama???????????? IP: 217.96.36.* 15.02.08, 07:32
                            > Każdy ma inne upodobania i każdemu coś innego się podoba i to
                            właśnie może każd
                            > y
                            > sobie zobaczyć na różnych stronach różnych zespołów.

Skoro tak mówisz, to po co jest to forum? chyba właśnie po to, żeby każdy mogł
                            powiedzieć co mu sie podoba a co nie i wyrazić swoją opinię. Poza tym, to
                            rozwala mnie to, jeśli ktoś poleca jakiś zespół i od razu ludzie atakują i
                            piszą, ze jest członkiem zespołu i robi sobie reklame. LUDZIE!! wiecie ile ten
                            zespół musialby mieć członków?? skoro uważacie,ze każdy kto go poleca jest nim??
                            • Gość: do chiki Re: jaka kryptoreklama???????????? IP: *.tkdami.net 15.02.08, 09:02
                              jak narazie tych chwalących jest głównie dwie - chica i pati, to aż
                              tyle musialby mieć członków, Tu nie chodzi o to że ktoś chwali czy
                              atakuje, tylko o język jakim to robi, pomimo że forum ( niestety
                              jest anonimowe i kazdy może pisać co mu ślina na język przyniesie)i
                              tych i tych powinno obowiązywać chociaż minimum kultury.
                              • Gość: chica Re: jaka kryptoreklama???????????? IP: 217.96.36.* 15.02.08, 12:49
                                chwalących sie czy polecających zespół? wydaje mi sie,ze jest znacznie wiecej..
                                kurde.. brak słów do niektórych ludzi.. a moze ty tez jestes czlonkiem jakiegos
                                zespołu i specjalnie tak piszesz o innych zespolach?? prosze cie.....
                                • Gość: do chki Re: jaka kryptoreklama???????????? IP: *.tkdami.net 15.02.08, 15:15
                                  ja absolutnie nie mam zamiaru nikogo atakować, apeluję tylko o umiar
                                  w wypowiedziach. Podoba ci sie Mixtura, jest to oczywiscie twój
                                  wybór, masz do tego prawo, ale pozwól mieć innym swoje odmienne
                                  zdanie, do tego też mają prawo.swoja drogą masz racje wcale nie
                                  ukrywam że jestem z innego zespołu, ale jednego zazdroszcze
                                  Mixturze, to takiej zaciekłej ich fanki, która o ile naprawdę nie
                                  jest kimś z Mixtury to rzeczywiście potrafi o nich walczyć.
                                  • Gość: chica Re: jaka kryptoreklama???????????? IP: *.13.radom.pilicka.pl 15.02.08, 16:40
                                    a no widzisz.. chyba powoli zaczynasz rozumiec, ze nie jestem
                                    członkiem zespołu tylko podoba mi się jak graja na weselach i tylko
                                    ich polecam. a czy ktos z tego skorzysta to juz jego sprawa.. będą
                                    grac u mnie na weselu, wiec to chyba normalne,że ich polecam..
                                    • Gość: chica Re: jaka kryptoreklama???????????? IP: *.13.radom.pilicka.pl 15.02.08, 16:44
                                      i jeszcze jedno a propo odmiennego zdania.. oczywiście rozumiem, że
                                      innym może sie nie podobac mikstura, ale czemu od razu lecą jakies
                                      wrzuty typu? "ty to chyba nie masz słuchu" albo "chyba ci slon
                                      nadepnal na ucho".. rozumiem,ze ktos napisze,ze nie poleca bo to i
                                      tamto, ale bez przesady..
                                      • Gość: Pati do Chica Re: jaka kryptoreklama???????????? IP: 87.192.215.* 15.02.08, 19:59
                                        fajnie ze jest ktos kto ma takie samo zdanie jak ja napewno bedziesz
                                        miala fajne wesele bo mixtura bawi sie razem z goscmi u mnie tez
                                        beda grac w tym roku i grali u mojej siostry
                                        • Gość: DJ MARIO Do wszystkich IP: 82.139.41.* 15.02.08, 22:42
                                          Ludzie po co te kłótnie czy mixtura jest dobrym czy złym zespołem.
                                          Ten kto będzie ich chciał wynająć obejrzy ich materiały reklamowe i
                                          napewno nie będzie się kierował opiniami na forum (albo pójdzie
                                          obejrzeć kawałek wesela na którym grają - a z tego co wiem żadna
                                          para młoda nie robi z tego problemu). A tak na marginesie to dziwię
                                          się jak ludzie na tym forum wypisują że ktoś tutaj robi sobie
                                          autoreklamę. Ja gdybym widział że któryś dj jest w prowadzeniu wesel
                                          lepszy ode mnie to sam bym mu założył wątek na jego temat bo z góry
                                          wiadomo że go obrzucą błotem. Ale nie tędy droga. Dlatego skończcie
                                          już z tą reklamową paranoją (jest demokracja i niech każdy reklamuje
                                          się gdzie chce). Pozdrowienia dla wszystkich reklamujących się na
                                          tym forum zespołów i dj'i weselnych (z wyrazami współczucia).
                                          • Gość: xxx Re: Do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 09:09
                                            Panie DJ, chyba pan jest od nie dawna internautą dlatego pan nie wie
                                            co to netykieta. Odsyłam do google żeby sobie poczytać.
                                            Inna sprawa to czy zgodne z prawem jest publikowanie czego kolwiek w
                                            internecie bez zgody właściciela lub autora? to są twoje słowa.
                                            Ale jeżeli już ktoś chce się reklamować to niech to robi szczerze i
                                            uczciwie,
                                            czyli
                                            - poda miejsce imprezy oraz datę kiedy się odbyła
                                            - poda kontakt do siebie żeby potencjalny klient mógł się umówić i
                                            spotkać, porozmawiać.
                                            To są wiarygodne informacje, a takie kitowanie że ten czy tamten
                                            zespół jest najlepszy zalatuje po prostu gnojówką pozbawioną jakiego
                                            kolwiek sensu.
                                            I trzeci aspekt. Nie wiem dlaczego się tak przyczepiliście tego
                                            forum odnośnie informacji o weselach. Przecież są już typowo
                                            radomskie fora weselne więc po kiego klepiecie na tym form?
                                            • Gość: DJ MARIO Re: Do wszystkich IP: 82.139.41.* 16.02.08, 11:53
                                              Ja wiem co to jest netykieta. Co do rzetelnych informacji na temat
                                              np zespołów to nie będzie ich do czasu kiedy internet będzie
                                              anonimowy. A reklama mi nie przeszkadza z tego względu że gdybym
                                              chciał wynająć kogoś na wesele to napewno nie kierowałbym się
                                              opiniami na forum ale sam bym sprawdzał w swoim zakresie (i aby to
                                              zrobić mam wiele możliwości). Problemem jest fakt że np ten zespół
                                              mixtura wcale może nie wiedzieć o tym wątku. Ktoś latami pracuje na
                                              swój wizerunek na rynku a inny bezkarnie i anonimowo to niszczy. Dla
                                              mnie to forum jest źródłem informacji o nowych trendach jakie panują
                                              na rynku weselnym. Jeśli ktoś prosi o numer do mixtury to powinien
                                              na ten wątek odpowiedzieć tylko ten kto ten numer posiada. A nie
                                              jest niczym złym jeśli poprzez to forum pomożemy komuś w organizacji
                                              wesela.
                                            • Gość: DJ MARIO Re: Do wszystkich IP: 82.139.41.* 16.02.08, 12:00
                                              A skąd wiesz że to mixtura się reklamuje w tym wątku. Może to
                                              właśnie konkurencja założyła wątek na ich temat.
    • Gość: muzyk Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 19.02.08, 16:39
      chcę ostrzec internetowych anonimowych odważniaków że juz istnieje
      możliwośc identyfikacji , zespół który ma zarejestrowaną firmę, ma
      możliwość jeżeli uzna że oszczerstwa które są na jego temat tu
      wpisane a które mają wpływ na to że poniósł z ich tytułu straty,
      oszczerca może za to słono zabulić, poprostu ostrzegam chamów
      internetowych że juz nie jesteście bezkarni. Konrad
      • Gość: DJ MARIO Re: Zespół Mixtura IP: 82.139.41.* 19.02.08, 18:53
        Masz rację. A takie możliwości są już od dawna. Jeżeli w wyniku nie
        prawdziwych opinii (pomówień) np. zespół poniósł straty materialne
        może żądać odszkodowania (przed sądem). Chętnie służę poradą prawną.
        Pozdrawiam.
      • Gość: gosc Re: Zespół Mixtura IP: *.tkdami.net 20.02.08, 10:41
        Od chamów to sobie pan wyzywaj rodzinę. A jak chcesz straszyć sądami
        ludzi, którym zespół nie przypadł do gustu, to zacznijcie najpierw
        wystawiać paragony fiskalne lub rachunki.
        • Gość: tzoana Re: Zespół Mixtura IP: 79.97.232.* 23.01.09, 22:47
          A ja polecam Mixture, mimo wszystko :)
          • Gość: Słuchacz Re: Zespół Mixtura IP: 82.139.46.* 25.01.09, 23:03
            Widziałem i słuchałem Mikstury. Ktoś nawet mi wmawiał że jest to jeden z
            lepszych zespołów w Radomiu. Niestety, według mnie reprezentują średni poziom.
            Ale dużo niżej jest np. Ambasador :)
            • Gość: Dorota&Michał Re: Zespół Mixtura IP: *.brhm.adsl.virgin.net 08.04.09, 01:05
              Witam.
              Chcę powiedzieć, że zespół Mixtura jest najlepszy jakiego do tej pory przyszło
              nam słuchać!! Grali u nas na weselu 14.04.2007 roku i to był strzał w
              10-tkę!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie dość, że wszyscy goście byli wniebowzięci to jeszcze
              chcieli mieć ich u siebie na weselach. Mam nadzieję, że części z nich udało się
              zgrać terminy bo aż nie mogę się doczekać by znów iść na wesele przez nich
              prowadzone!!!!!!!!
              Wszystkiego najlepszego Mixturo i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!1
              • Gość: Marta Re: Zespół Mixtura IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.04.09, 17:31
                Ja tez polecam Mixture, bylam na trzech weselach gdzie grali i zawsze mi sie
                podobalo. Sama jestem w trakcie przygotowan do wesele i bardzo bym chciala ten
                zespol, niestety kiepsko u nich z terminami :/. Mi glos wokalistki sie podoba
                jak rowniez podoba mi sie ze graja wiele zagranicznych utworow nie kaleczac przy
                tym jezyka. I tak potrafia zagrac i dobrac repertuar ze bawia sie wszyscy
                zarowno mlodzi jak i ci starsi. Ja osobiscie polecam bo uwazam ze sa w porzadku.
                • Gość: milen87 Re: Zespół Mixtura IP: 212.76.37.* 15.04.09, 12:24
                  Bardzo prosze o jakieś namiary na ten zespół.. tel, mail- cokolwiek!! mój mail:
                  milen87@wp.pl
                  • Gość: Halina Re: Zespół Mixtura IP: *.1.algo.radman.pl 19.04.09, 17:13
                    Dzięki serdeczne w imieniu Mixtury.Pozdrowienia dla WSZYSTKICH wpisujących sie na tym forum,Pani Izo i Panie Ryszardzie,powodzenia i zdrówka!
            • Gość: radi Re: Zespół Mixtura IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.09, 13:38
              Słuchaj wstrętna konkurencjo chcesz oczerniać dwa lepsze zespoły w mieście!!!!
              • Gość: Hania Re: Zespół Mixtura IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.09, 16:15
                Ja jakoś nie mam miłego wspomnienia o Mixturze. Zamówiliśmy u nich
                termin na nasze wesele, a jak chcieliśmy podpisać umowę to
                usłyszeliśmy, że już na ten termin mają podpisaną umowę i zostawili
                nas z kwitkiem.
                • Gość: eeee Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.pilicka.pl 28.04.09, 22:06

zdarza sie
    • Gość: ala Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 22.05.09, 12:34
      Dwa tygodnie byłam temu na weselu gdzie grał ten zespół. Młoda Para
      bardzo go zachwalała, a dla mnie zero rewelacji, a przy stołach aż
      tak dobrze to nie grają. No i te dość długie przerwy, które mnie
      trochę irytowały, bo o 3 rano zazwyczaj byłam wykończona, nogi mnie
      bolały, a tu nic. Za to mile mnie rozczarowali na poprawinach, gdzie
      rewelacyjnie grali i się wytańczyłam. Lepiej się bawiłam na
      poprawinach niż na weselu i to nie jest tylko moja opinia.
      • Gość: enti Re: Zespół Mixtura IP: 195.93.162.* 22.05.09, 20:23
        A to ciekawe. Można mieć odmienne zdanie co do muzyki, jaką grają,
        ale przerwy? Przecież oni nawet odpoczywają na zmianę. Cisza jest
        tylko wtedy, jak jedzą. Jakoś tak ze dwa razy po 15 minut w ciągu
        całej nocy.
        • Gość: ala Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 23.05.09, 13:02
          Dwie przerwy po 15 minut. Dobre sobie. Było więcej przerw i
          dłuższych. ja siedziałam w takim miejscu, ze jedzenie dostawaliśmy
          jako ostatni. Zdarzyłam zjeść pójść jeszcze po cisto, no i po
          drodze po ciasto napić się jeszcze ze znajomymi i zamienić kilka
          słów.
          • Gość: DJ MARIO Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 24.05.09, 22:59
            A ja słyszałem o Nich dużo pochlebnych opinii.
            • Gość: ala Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 24.05.09, 23:25
              ja również. mam nadzieję, że to był jeden z ich gorszych wesel i
              tyle. chociaż mnie nie zachęcili do tego bym ich wzieła na swoje
              wesele
              • Gość: gość Re: Zespół Mixtura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:24
                Mixtura is the best!
            • Gość: ala Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 07.07.09, 08:40
              ja też, ale mnie rozczarowali
              • Gość: mateusz Re: Zespół Mixtura IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 11:17
                bylem na weselu z nimi w sobote...SUPER najlepsza kapela jaka znam...rozkrecili
                towarzycho i sie az zdziwilem jak same puste stoly staly, bo i graja dedykacje
                za to tez duzy plus
                • Gość: gość do Mateusza Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.10, 22:10
                  To widać że bardzo mało zespołów znasz, jeżeli nie znasz od nich
                  lepszego. albo......
                  • Gość: gosc Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 09.09.10, 18:23
                    Czy ktos wie, ile ten zespół kosztuje na przyszły rok?
                    • Gość: dzangusia Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 22.09.10, 20:54
                      Ja byłam już na kilku weselach, gdzie grała Mixtura i byłam zachwycona, naprawdę potrafią rozruszać każde towarzystwo, już nie wspomnę o konkursach. Za dwa lata wychodzę za mąż i już zarezerwowałam termin w tym tygodniu podpisuje umowę, z tego co mi wiadomo to na rok 2012 stawka wynosi 5500zl, to sporo, ale uwierzcie mi naprawdę warto:):):)
                      • Gość: Pablo Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 03.11.10, 09:59
                        Popieram przedmówczynie. Ich usługi troszkę kosztują, ale naprawdę warto. Zagrają naprawdę wszystko i dla wszystkich. U mnie na weselu "dominował" NIEŚMIERTELNY DŻEM. Niby blues niby nie na wesele, no ale jak do mikrofonu podchodzi pan młody z bratem to wszyscy się bawią ;-). Naprawdę ja,(Pan Młody) bawiłem sie wyśmienicie. Goście też nie opuszczali parkietu
                        Pozdrowienia dla ekipy z Mixtury i mam nadzieję do zobaczenia na sylestrze.
              • Gość: recenzent Re: Zespół Mixtura IP: *.xdsl.centertel.pl 05.11.10, 19:31
                Zespół żadna rewelacja,przereklamowany,że podkłady nie szkodzi.dziewczyny śpiewają zgoda ,ale wokalista słabizna wszystko śpiewa nisko a niekiedy w końcówkach bliski fałszu,ograniczona skala głosu,wyrobnik,gitarzysta żaden.
          • Gość: Don Antonio Re: Zespół Mixtura IP: *.146.212.230.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.11.10, 19:15
            ala a między czasie w kiblu nie obciągnełaś swojemu partnerowi?
            • maniaf Re: Zespół Mixtura 12.01.11, 15:38
              zespół gra bardzo fajnie, potrafią zagrać i zabawić wszystkich, ale stawka 5.5 tys wzwyż to jest za dużo nawet jak na nich tyle!!
              • Gość: gosc Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.11, 18:59
                Zwlaszcza za muzyke z playbacku to spora przesada.
                • Gość: zespół Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 14.01.11, 08:32
                  Wokalistka do zespołu w Radomiu potrzebna , Praca na terenie całej polski w wekendy. (zajęte terminy na cały rok 2011 i prawie cały 2012). Oferta tylko dla osób z Radomia i okolic.
                  Wymagania: odpowiedzialność, dyspozycyjność czasowa, sumienność, zaangażowanie w pracy, przede wszystkim talent i umiejętności.
                  Wynagrodzenie od 400 do 550 zł. za imprezę.
                  Kontakt: mailmoj2@o2.pl Proszę napisać coś o sobie oraz podać swój telefon, na pewno oddzwonię.
                  • Gość: przyjaciel Re: Zespół Mixtura IP: 193.189.76.* 20.01.11, 19:40
                    Z tego co mi wiadomo , to zaspół Mixtura nie szuka żadnej wokalistki!. Trzeba być bardzo zdesperowanym ,albo mieć wszędzie popalone za sobą mosty, żeby ogłaszać się na forum konkurencji....Buuuu....żal....
                    • Gość: gosc Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 21.01.11, 11:32
                      Koleś ma chyba nadzieję, że z innych zespołów wokalistki zgłoszą się do niego. W innych wątkach też tak na śmiecił. Faktycznie desperat.
        • Gość: gosc 123445 Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.14, 00:17
          hahahaha chyba smieszna/ny jestes jakie 2,3 razy w ciagu nocy !!!!!! ?????
    • Gość: tolass Re: Zespół Mixtura IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 00:50
      kuba1200 nr.tel:602 378 130
    • Gość: Krzysiek Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.14, 10:36
      telefon do zespołu 606 667 107
      mail: wprawka@o2.pl
      - u mnie grali w kwietniu na weselu, powiem krótko - REWELACJA, nie było gościa, który nie byłby zachwycony weselem ...
      • Gość: Gość Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.14, 23:54
        Chyba byłeś bardzo pijany na tym weselu gdzie grali. Szczyt ignoracji gości i niegrzeczności. Cena powala. Nigdy więcej takiego spotkania.
        Pozdrawiam
        • Gość: gosc 1234 Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.14, 00:18
          dokladnie masz racje :)
        • Gość: gosc 12 Re: Zespół Mixtura IP: *.radom.vectranet.pl 18.06.14, 19:00
          Ile teraz biorą za wesele?
      • Gość: gosc 1234 Re: Zespół Mixtura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.14, 00:20
        hahhahaaa jasne ku... nie było goscia :D
    • bazyla81 Re: Zespół Mixtura 05.01.18, 06:02
      Bylam na weselu w zeszlym roku w maju ,gdzie gral zespol Mixtura.
      Rewelacja! co tu duzo pisac... nie pamietam zebym byla do tej pory na weselu ,zeby pani wokalistka spiewala utwory zarowno w jezyku polskim jak i wielu innych. A do tego fajna barwa glosu. A jak dali czadu miedzy stolami to gosciom bylo ciezko nie poddac sie zabawie.
      Przyznam szczerze, ze za rok bede tez grali na moim weselu! Nie moge sie doczekac:)
      • anna-sara Re: Zespół Mixtura 09.01.18, 12:39
        Byłam kiedyś na weselu gdzie gospodarze zaprosili 200 osób i całe menu oparli na najtańszym co możliwe czyli kurczakach i na dodatek w symbolicznych ilościach. Na szczęście grała Mixtura, która uratowała imprezę. Grali tak, że ludzie prawie całe wesele spędzili na parkiecie, nikt sie nie interesował jedzeniem, do stołu chodzili głównie żeby napić się czegoś zimnego.
        To było jakieś 10 lat temu więc teraz na pewno sa jeszcze lepsi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka