Dodaj do ulubionych

RADOMIANIE ZA GRANICA

IP: *.lvs.dupont.com 13.05.02, 20:50
Pisze do was z kanady i chce powiedziec ze bardzo mi sie przyjemnie czyta wasza
strone.Przypominaja sie dobre stare lata.
Obserwuj wątek
    • Gość: KALI&BIN Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.lvs.dupont.com 13.05.02, 20:51
      POZDROWIENIA OD KALIEGO I BINA DLA CALEGO USTRONIA
      • Gość: GammaRay Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.pk.edu.pl 13.05.02, 22:55
        Gość portalu: KALI&BIN napisał(a):

> POZDROWIENIA OD KALIEGO I BINA DLA CALEGO USTRONIA

Ustronie jest debest. Zgłasza sie GammaRay - Sandomierska Street.

• mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 14.05.02, 01:33
      A ja pisze z Chicago. I chce powiedzec ze sie ciesze iz w koncu admin usunol
      tego kretyna co watki polityczne wpisywal.
    • Gość: jdk Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 14.05.02, 10:18
      Witamy zagranice! Tu zglasza sie Warszawa, Polska!

Moze by przy okazji rozruszac dzial "szkolne wspomnienia"?

Jakie szkoly konczyliscie? Zajrzyjcie tam i napiszcie cos!
      • mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 15.05.02, 02:16
        Gość portalu: jdk napisał(a):

> Witamy zagranice! Tu zglasza sie Warszawa, Polska!
        >
        > Moze by przy okazji rozruszac dzial "szkolne wspomnienia"?
        >
        > Jakie szkoly konczyliscie? Zajrzyjcie tam i napiszcie cos!

dzialu szkolne wspomnienia nie znalazlem. ekonomik na wernera P.M. F1(92-97) tak
        smarowalem na biurkach jak konczylem szkole:))
        • Gość: GammaRay Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.chemia.pk.edu.pl 15.05.02, 08:52
          Probowalem pare razy rozruszac "wspomnienia szkolne" ale to jak grochem o sciane ...
          • oscar4 Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 15.05.02, 08:57
            Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> Probowalem pare razy rozruszac "wspomnienia szkolne" ale to jak grochem o scian
            > e ...

Poprostu wątki w podforum umieraj
        • Gość: jdk Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 15.05.02, 09:58
          mieczu napisał(a):

> dzialu szkolne wspomnienia nie znalazlem.

Na gorze nad lista watkow jest lista tzw. "podforow" (okropna nazwa!), czyli grup
          tematycznych - czerwona czcionka, wytluszczony druk. Miedzy innymi jest tam
          kategoria "Szkolne wspomnienia".

ekonomik na wernera P.M. F1(92-97) ta
          > k
          > smarowalem na biurkach jak konczylem szkole:))

• Gość: Bubu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.tnt26.sfo8.da.uu.net 15.05.02, 20:29
      Sie ma wszystkim Radomianom na obczyznie.Ja sobie siedze aktualnie w San
      Francisco(na robotach).Jesli ktos z Radomia kto czyta forum jest tu to prosze
      niech sie odezwie.A tak pozatym to pozdrawiam kolege z Kanady,tam mieszkalem
      kilka lat.W Kaliforni pogoda zajebista slonko w zenicie,prawie jak w Radomiu.
    • mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 16.05.02, 01:43
      Widzialem te posty dotyczace szkolol. ale nie bylo osob tematu o ekonomiku. I
      tak pozatymtu tez zaczynaja sie upaly. Chociaz wole spokojne 70F i chlody
      wiaterek od jeziora:)
      • Gość: famaLNDN Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.sure.co.uk 16.05.02, 14:53
        Sie ma emigracyjna poniewierko!
        Szczegolnie pozdrawiam Miecza i Marka w Illinois, ja troche blizej ojczyzny ale
        znam los ww. Jakie mysli przyniosla wiosna:
        wracac, nie wracac? o to jest pytanie
        czy moza jakies inne.
        Pozdrawiam
        • Gość: ... Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.02, 23:09
          Nie wracac !
          Pawel z Chicago
    • Gość: Mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.28.24.10.Dial1.Chicago1.Level3.net 17.05.02, 01:49
      Marcin ale sie stalo ze na wyborczej spotkalismy sie:)) Gucio napisal ze klapek
      starszy do usa przyjezdza na poczatku czerwca. Ale ludzie ciagnie tutaj do
      usa. Atlanta niczego go nie nauczyla:)) A Marek ma nowa fure:)) Wiosna mowi mi
      ze na 99,99% do PL nie wroce. Chyba ze najwczesniej na wakacje 2006. Absolwenci
      WSH robia zagraniczne kariery:))))))))))
      • Gość: Fama Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.sure.co.uk 17.05.02, 10:47
        No moze az takiej kariery to nie ale co wyksztalcenie to wyksztalcenie. Ja tez
        nie wiem co robic, ostatnio bylem w domu i bylo super. Wszedzie dobrze ale w
        domu najlepiej, przez 10 dni wydalem ponad 400£ czyli ze 22 banki, ale na nic
        sobie nie zalowalem. Jest OK ale jak tak dlugo mozna, nie wiem. Chce wreszcie
        zalozyc rodzine itd, ale z drugiej strony gdzie, jak i za co?
        Pozdrawiam wszytkich emigrantow i zycze powodzenia.
        Sie ma Mieczu!
        • mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 18.05.02, 04:51
          Ciekawe ile w Radomiu falg na1 lub 3 maja wisialo. tu 3 maja byla parada.
          wlasciwie to 4 bo byla to sobota czyli teoretycznie dzien wolny. Mase ludzi
          jezdzilo samochodami z polskimi flagami. cos niesamowitego. Byl nawet tvn przed
          dyskoteka jedynka. ale jak zajarzylem gdzie sa zlokazalizowani to juz sie
          zmyli. No i przed 1 stal prawdziwy polski maluch. Ale to mikrus:)
          Ile tych abslowentow zobi zagraniczne "kariery" zagranica? 5 osob?
          Ho

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka