Gość: KALI IP: *.lvs.dupont.com 13.05.02, 20:50 Pisze do was z kanady i chce powiedziec ze bardzo mi sie przyjemnie czyta wasza strone.Przypominaja sie dobre stare lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KALI&BIN Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.lvs.dupont.com 13.05.02, 20:51 POZDROWIENIA OD KALIEGO I BINA DLA CALEGO USTRONIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.pk.edu.pl 13.05.02, 22:55 Gość portalu: KALI&BIN napisał(a): > POZDROWIENIA OD KALIEGO I BINA DLA CALEGO USTRONIA Ustronie jest debest. Zgłasza sie GammaRay - Sandomierska Street. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 14.05.02, 01:33 A ja pisze z Chicago. I chce powiedzec ze sie ciesze iz w koncu admin usunol tego kretyna co watki polityczne wpisywal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 14.05.02, 10:18 Witamy zagranice! Tu zglasza sie Warszawa, Polska! Moze by przy okazji rozruszac dzial "szkolne wspomnienia"? Jakie szkoly konczyliscie? Zajrzyjcie tam i napiszcie cos! Odpowiedz Link Zgłoś
mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 15.05.02, 02:16 Gość portalu: jdk napisał(a): > Witamy zagranice! Tu zglasza sie Warszawa, Polska! > > Moze by przy okazji rozruszac dzial "szkolne wspomnienia"? > > Jakie szkoly konczyliscie? Zajrzyjcie tam i napiszcie cos! dzialu szkolne wspomnienia nie znalazlem. ekonomik na wernera P.M. F1(92-97) tak smarowalem na biurkach jak konczylem szkole:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.chemia.pk.edu.pl 15.05.02, 08:52 Probowalem pare razy rozruszac "wspomnienia szkolne" ale to jak grochem o sciane ... Odpowiedz Link Zgłoś
oscar4 Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 15.05.02, 08:57 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Probowalem pare razy rozruszac "wspomnienia szkolne" ale to jak grochem o scian > e ... Poprostu wątki w podforum umieraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 15.05.02, 09:58 mieczu napisał(a): > dzialu szkolne wspomnienia nie znalazlem. Na gorze nad lista watkow jest lista tzw. "podforow" (okropna nazwa!), czyli grup tematycznych - czerwona czcionka, wytluszczony druk. Miedzy innymi jest tam kategoria "Szkolne wspomnienia". ekonomik na wernera P.M. F1(92-97) ta > k > smarowalem na biurkach jak konczylem szkole:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.tnt26.sfo8.da.uu.net 15.05.02, 20:29 Sie ma wszystkim Radomianom na obczyznie.Ja sobie siedze aktualnie w San Francisco(na robotach).Jesli ktos z Radomia kto czyta forum jest tu to prosze niech sie odezwie.A tak pozatym to pozdrawiam kolege z Kanady,tam mieszkalem kilka lat.W Kaliforni pogoda zajebista slonko w zenicie,prawie jak w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 16.05.02, 01:43 Widzialem te posty dotyczace szkolol. ale nie bylo osob tematu o ekonomiku. I tak pozatymtu tez zaczynaja sie upaly. Chociaz wole spokojne 70F i chlody wiaterek od jeziora:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: famaLNDN Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.sure.co.uk 16.05.02, 14:53 Sie ma emigracyjna poniewierko! Szczegolnie pozdrawiam Miecza i Marka w Illinois, ja troche blizej ojczyzny ale znam los ww. Jakie mysli przyniosla wiosna: wracac, nie wracac? o to jest pytanie czy moza jakies inne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.02, 23:09 Nie wracac ! Pawel z Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.28.24.10.Dial1.Chicago1.Level3.net 17.05.02, 01:49 Marcin ale sie stalo ze na wyborczej spotkalismy sie:)) Gucio napisal ze klapek starszy do usa przyjezdza na poczatku czerwca. Ale ludzie ciagnie tutaj do usa. Atlanta niczego go nie nauczyla:)) A Marek ma nowa fure:)) Wiosna mowi mi ze na 99,99% do PL nie wroce. Chyba ze najwczesniej na wakacje 2006. Absolwenci WSH robia zagraniczne kariery:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fama Re: RADOMIANIE ZA GRANICA IP: *.sure.co.uk 17.05.02, 10:47 No moze az takiej kariery to nie ale co wyksztalcenie to wyksztalcenie. Ja tez nie wiem co robic, ostatnio bylem w domu i bylo super. Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej, przez 10 dni wydalem ponad 400£ czyli ze 22 banki, ale na nic sobie nie zalowalem. Jest OK ale jak tak dlugo mozna, nie wiem. Chce wreszcie zalozyc rodzine itd, ale z drugiej strony gdzie, jak i za co? Pozdrawiam wszytkich emigrantow i zycze powodzenia. Sie ma Mieczu! Odpowiedz Link Zgłoś
mieczu Re: RADOMIANIE ZA GRANICA 18.05.02, 04:51 Ciekawe ile w Radomiu falg na1 lub 3 maja wisialo. tu 3 maja byla parada. wlasciwie to 4 bo byla to sobota czyli teoretycznie dzien wolny. Mase ludzi jezdzilo samochodami z polskimi flagami. cos niesamowitego. Byl nawet tvn przed dyskoteka jedynka. ale jak zajarzylem gdzie sa zlokazalizowani to juz sie zmyli. No i przed 1 stal prawdziwy polski maluch. Ale to mikrus:) Ile tych abslowentow zobi zagraniczne "kariery" zagranica? 5 osob? Ho Odpowiedz Link Zgłoś