Dodaj do ulubionych

Lekarz brał łapówki?

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.05, 18:33
Chyba 10 tys. miesięcznie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ojciecchrzesny Re: Lekarz brał łapówki? IP: *.udn.pl 08.02.05, 18:37
      może wreszcie GW napisze, o tym, że wspomniany wyżej pan doktor i pan profesor
      z politechniki, który został aresztowany za łapówy, to RODZINA
      • Gość: Blaho Re: Lekarz brał łapówki? IP: 217.153.130.* 11.02.05, 15:21
        Wszyscy polacy to jedna rodzina
        Starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna ...
    • Gość: gosc Re: Lekarz brał łapówki? IP: *.udn.pl 09.02.05, 08:07
      Na Józefowie bez łapówki nie ma sie co leczycm, nic zatem dziwnego ze biorą.
      • Gość: Pacjentka Re: Lekarz brał łapówki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 00:03
        Nie uogulniaj. Dwukrotnie byłam operowana na Józefowie, raz moja matka. Tylko w
        ciągu ostatniego roku moi bliscy leczyli się w pięciu oddziałach szpitala na
        Józefowie i nikt nie wyciagał do mnie ręki.
        Jeśli pieniądze woła lekarz to rzeczywiscie jest to karygodne.
        Wydaje mi się jednak, że inicjatywa w tych przypadkach należy do
        pacjenta /zostawia kopertę na biurku i wychodzi/. Czy lekarz powinien go gonić?
        Gdzie tu wina lekarza?
        Najpierw dajecie a później problemy.
        Zamiast robić z lekarzy przestępców dając w przychodni, czy szpitalu
        odwiedzajcie prywatne gabinety - tam się płaci legalnie.
        Większość lekarzy specjalistów posiada je.
    • Gość: Kornik_30 U nas w Kozienicach to są tak łagodni sędziowie że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 17:10
      na 100% dostanie wyrok w zawieszeniu i na tym się sprawa zakończy . Mogę sie z
      każdym założyć że tak będzie .
      • Gość: Radomir Re: U nas w Kozienicach to są tak łagodni sędziow IP: *.l4.c1.dsl.pol.co.uk 10.02.05, 00:13
        Łapówka jak narkotyk.W srodowisku medycznym co drugi bierze.Ministerstwo
        Zdrowia chce aby było można legalnie posiadać to co się bierze.Mała ilość na
        użytek własny np. BMW lub dom ,działka etc. .
    • Gość: Redaktor Re: Lekarz brał łapówki? IP: 217.153.130.* 11.02.05, 15:20
      Panie Renata Metzger, Magda Ciepielak to chyba w zyciu w Kozienicach nie były.
      Bo jakby były, to byle kto zaczepiony na ulicy wskazałby im gdzie
      mieszkał "Bocian" i zobaczyłyby, ze mieszkał w połówce blizniaka -wielka mi
      rewelaja. W okolicy chaty sie znajduja 10 x ciekawsze i o ich wlascicielach
      Panie nic nie pisza. To poco pisac jak sie nie wie? No chyba ze jest
      sie "profesjonalnym" dziennikarzem. A i jeszcze jedno "Bocian" od wielu lat
      przyjmował w gabinecie prywatnym, w którym podobno cały czas przyjmuje. Dla
      czego o tym Panie a ni słowa? Rozumiem, ze to wramach zetelności
      dziennikarskiej.
      Oj Wyborcza-wybiurcza !!! Szkod bo to kiedyś dobra gazeta była a dzis niczym
      sie nie rózni od Ekspresu czy Faktów.
      Tak więc apeluje do Pań o nieco wiecej dpkladnosci w przygotowywaniu materiałów
      do druku.
      Pozdrawiam,
      Redaktor
      • Gość: Anka Re: Lekarz brał łapówki? IP: *.udn.pl 11.02.05, 16:34
        Popieram wypowiedź Redaktora."Wyborcza-wybiórcza". Niestety , obecnie pogoń
        za "wierszówką" bywa ważniejsza niż rzetelność dziennikarska.
      • Gość: Publicysta Re: Lekarz brał łapówki? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.02.05, 20:38
        Expres? A dokąd? A "Fakty"to te na TVN-ie czy gazeta Fakt? Bo jeśli gazeta to
        się inaczej odmienia, powinno byc "nie rózni od Ekspresu czy FAKTU"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka