Dodaj do ulubionych

Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK)

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.03.05, 10:50
Wiele osób na tym forum szuka fajnego lokalu w Radomiu. Więc polecam miejsce
niezbyt może piękne, ale z fajną pubową atmosferką: klub KEMPIK na ul.
Traugutta (dawna kawiarnia EMPIK). W czwartki jest karaoke, a w piatki i
soboty można potańczyć przy dj'u, który gra stare dobre hity, trochę house i
od czasu do czasu coś z nowszej muzy. Wjazd ZA DARMO, a można jeszcze wygrać
rurę piwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: by-walec Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.03.05, 16:05
      Podbijam ten temat do góry, go wydaje mi sie wart przeczytania.
    • Gość: * Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.03.05, 16:42
    • Gość: ? Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.03.05, 16:42
      ?
    • Gość: jana Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.05, 13:47
      Fajnie, sprawdzę w sobotę.
      Dzięki za info.
    • Gość: Jarek Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:07
      fakt knajpka nienajgorsza ale jak chce sie mieć miejsce to trzeba deczko
      wcześniej się pojawić szczególnie w weekend... ale może być
      • Gość: Jarek Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:08
        ... zapomniałem... tylko na dzielnicy uwazajcie .... ;)
        • Gość: jana Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.05, 17:54
          A ja tam idę zs swoim facetem więc nie boję sie niczego.
          • Gość: PifPaf Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.39.udn.pl 20.03.05, 15:41
            No tak. W końcu to jego skują... :)
    • Gość: jana Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.03.05, 10:53
      Byłam, było ok.
      • Gość: c Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.udn.pl 20.03.05, 15:50
        Ale kryptoreklama...
        • Gość: julas f. Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.03.05, 18:54
          reklama? ale gdzie ten klub jest???????
          • Gość: anetax Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: 80.249.4.* 23.03.05, 09:31
            na Traugutta przy PKO
    • Gość: as Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.radom.net / 213.199.199.* 24.03.05, 12:16
      Dzielnica obok Kempiku jest bezpieczna. Na przeciwko jest komisariat.
      • Gość: julas f. Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.03.05, 21:40
        Naprawdę fajnie tam grają?
        • Gość: qmpel Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.03.05, 00:45
          A pójdę i ja z cała paczką w ten weekend.
          Może da się tam miło pohulać?
    • Gość: paweł Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.04.05, 00:11
      Byłem tam w swięta bo jako jedyny lokal był otwarty.Reszta to na rezerwacje
      albo zaproszenia.Było całkiem sympatycznie-jestem bardzo zadowolony i myśle że
      będe go częściej odwiedzał
      • Gość: ulka Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.04.05, 15:22
        Słyszałam już gdzieś, że fajnie tam grają, ale nic więcej nie wiem.
        Ale info, że miejsce trzeba tam wcześniej rezerwować świadczy, że chyba jest
        tam fajnie.
        Mam więc kilka pytań do tych, którzy tam chodzą:
        1. Kiedy sa tam imprezy i ile kosztuje wjazd?
        2. Jaką muzykę grają i czy tam dresy nie przychodzą?
        3. Chciałabym urządzić dla moich przyjacół imprę urodzinową więc zastanawiam
        sie czy właśnie nie tam. Robił ktoś już tam imprezę?
        Dzięki z góry za opinie.

• Gość: anetax Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: 80.249.4.* 23.04.05, 11:08
          Imprezy sa w czwartki (bylo karaoke ale juz nie ma), w piatki i soboty za
          wejscie sie nie placi. Obecnie nie ma dj'a ale jest szafa grajaca mozna sobie
          samemu ustawic muzyke jaka sie chce. Dresow jako takich raczej nie widzialam,
          czasem ktos przyjdzie ale nie rzucaja sie w oczy. Imprezy nie robilam ale sa
          organizowane.
          • Gość: WN NORBI Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 13:30
            niedługo mają zamknąć tę budę chłopcy z Jastrzębi
            • Gość: anetax Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: 80.249.4.* 11.05.05, 22:52
              ha ha ha
          • Gość: Q100 Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: 80.249.5.* 06.05.05, 14:49
            dj - już jest w Piatki, Soboty.
            Co do niedziel, grać będzie zespół muzyke taneczna - od 16-maja
    • Gość: m Re: Fajne miejsce KEMPIK (dawna kawiarnia EMPIK) IP: *.radom.pilicka.pl 06.05.05, 19:36
      Kempik to dobry lokal na spotkanie ze znajomymi. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka